ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟
نخوندی قصه کوزهگری رو که با زبان خودش داشت از خدا تشکر میکرد بعد حضرت موسی میاد مگه از خدا نباید اینطور تشکر کرد .و بعد به موسی وحی میشه ما تو را برای وصل کردن فرستادهایم این چه حرفی بود زدی؟
به نظرت این بیانگر چی هست؟
راستش فک میکنم از خدا برای ماها ترس رو بیشتر از مهربانیش ساختن. بیشتر از جهنم میترسیم تا اینکه دوس داشته باشیم بریم بهشت.خدا همیشه 1.2 رو گفته منتظره من 3 رو بگم و آشتی ولی نمیدونم چرا انگاری طلسم شده:|
خيلي زياد!منم میدونستم خیلیا اینطورین که گفتم میگ راس میگی
خیلی سخته
راستش فک میکنم از خدا برای ماها ترس رو بیشتر از مهربانیش ساختن. بیشتر از جهنم میترسیم تا اینکه دوس داشته باشیم بریم بهشت.
چون انقد که جهنم رو ترسناک کردن بهشت رو زیبا نکردن واسمون.
اصلا این بحث شما، بحث انسانیته، بحث رابطه بنده با بنده س ولی ما داریم در مورد رابطه خدا با بنده حرف میزنیم
درسته گفته غیبت نکنید حق نخورید تهمت نزنید.. اینا واسه اینه که جامعه بهم نخوره، حقی خورده نشه
ولی نماز آدما که بهم ربط نداره.. فقط مال خودشه وخداش..
خيلي زياد!
من هنو مشكل دارم...
نماز صبحو اسمشو گذاشتم 2 ركعت نماز شرمندگي!!!!
به نظرم این موضوع با اون موضوع کمی فرق داشته باشهعزیزم میدونی دوره موسی چند سال قبله؟
اون وقتا مردم مگه معذرت میخوام شعور داشتن؟ مگه سواد داشتن؟
خدا گفته هر پیام و پیامبری رو مخصوص اون دوره و سطح شعور اون دوره میفرستم
الان مایی که باسوادیم و واسه خودمون ادعامون میشه، نباید بریم ببینیم پیام خدا چیه؟
شما فک نمیکنی واسه خدا مهمتره که شما به بندش احترام بذاری؟خدا به ما بی نیاز است.ولی بنش هست
مثل این هست که با یه سطل اب بریزی تو دریایی که به اب بی نایاز است ولی یه گل کنارت به ان اب نیاز دارد ندهی
خدا انقدربزگ است که اصن به فکر خودش نیست
ولی میگ میدونی؟ خیلیا تو سن ما حتی یه لحظه م به دلشون نمیاد که نمازی هست خدایی هست
90% دوستای من بلد نیستن نماز بخونن
فکرمیکنم همین که ما انقدر به فکرشیم باز جای امیدی هست
منظورم سخت جلوه دادن قوانین اسلام هست.من نه واسه بهشت رفتن، نه واسه فرار از جهنم عبادت نمیکنم
فقط ذاتم میگه خالقمه و حس قدردانی دارم بهش..
همه وجودم تشکر و عبادته ولی نمیدونم چی شده که عملیش نمیکنم
منظورم سخت جلوه دادن قوانین اسلام هست.من نه واسه بهشت رفتن، نه واسه فرار از جهنم عبادت نمیکنم
فقط ذاتم میگه خالقمه و حس قدردانی دارم بهش..
همه وجودم تشکر و عبادته ولی نمیدونم چی شده که عملیش نمیکنم
حق با تئه
حرفاي قشنگي ميزني!!!
خوشم اومد
ب نظرم نماز خوندنم برات كاري نداره كافيه تصميم بگيري!
من از ي سالي تصميم گرفتم بخونم و ....
ولی میگ میدونی؟ خیلیا تو سن ما حتی یه لحظه م به دلشون نمیاد که نمازی هست خدایی هست
90% دوستای من بلد نیستن نماز بخونن
فکرمیکنم همین که ما انقدر به فکرشیم باز جای امیدی هست
شما فک نمیکنی واسه خدا مهمتره که شما به بندش احترام بذاری؟خدا به ما بی نیاز است.ولی بنش هست
مثل این هست که با یه سطل اب بریزی تو دریایی که به اب بی نایاز است ولی یه گل کنارت به ان اب نیاز دارد ندهی
خدا انقدربزگ است که اصن به فکر خودش نیست
منظورم سخت جلوه دادن قوانین اسلام هست.
اینکه شما بیای روی همون لاک وضو میگرفتی و نماز میخوندی به این باور برس که اونم خدا قبول میکنه نه اینکه بگی چون باید اینطور باشه و من نمیتونم پس کلا بیخیال
منظورم سخت جلوه دادن قوانین اسلام هست.
اینکه شما بیای روی همون لاک وضو میگرفتی و نماز میخوندی به این باور برس که اونم خدا قبول میکنه نه اینکه بگی چون باید اینطور باشه و من نمیتونم پس کلا بیخیال
میس شما پزشکی .میدونی یه علم و دانشی قبلها در همین حیطه پزشکی بوده مثل عمل مغز که از رو اسکلت انها پزشکان شگفت زده شدن.میس جان در همین الان انسانهایی هستند که اسمه انسانیت را کثیف کردن.شعور و دانش انسانها به زمن وابسته نیست.به شعور پدر مادرها و پدر بزرگها نگاه کن و حالا بذار کنار جونهای همروزی کل دنیاعزیزم میدونی دوره موسی چند سال قبله؟
اون وقتا مردم مگه معذرت میخوام شعور داشتن؟ مگه سواد داشتن؟
خدا گفته هر پیام و پیامبری رو مخصوص اون دوره و سطح شعور اون دوره میفرستم
الان مایی که باسوادیم و واسه خودمون ادعامون میشه، نباید بریم ببینیم پیام خدا چیه؟