نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
بچه ها بعضی گناها که کبیره هس نباید گفته بشه...باید بین شما و خدا باقی بمونه و توبه کنید...اگه بگید گناهتون بیشتر میشه

مثلا اینجا اقای قم به عنوان یه انسان خوب توی این تاپیک شناخته شده اگه بگه من فلان کارو کردم واسه بقیه یه تبلیغ میشه...نتونستم کامل منظورمو برسونم امیدوارم گرفته باشین مطلبو

دقیقا . با اینکه بحث جالبی میتونه باشه . بییایم تغییرش بدیم نه اینکه عوض
در مورد بحثی که آقای سیمون دارن بد نیست یا اینکه کلا در مورد چگونگی اسلام آوردمون
اینکه بیایم گناه هامون روبگیم درست نیست اینجا کلیسا نیست . حتی جلوی مرجع تقلید صحیح نیست که اقرار به گناه کنی

mig mig

New member
بحثاتونو خوندم
خواستم بگم خدا ارحم الراحمينه
بندشم ميبخشه
اينكه روم نميشه نماز بخونم فقط ي بونست برا ما ادما...

Nike313

New member
اگه خدا ميخواد واقعا کسیو نبخشه اونو انقدر مشغول كاراش ميكنه كه اصلا وقت فكر كردن به خدا رو نداشته باشه؛
خدا همه ی ما ها رو خيلی دوست داشته كه كاري كرده امتحان علوم پايمونو جوری بديم كه با اينجا و با هم آشنا شیم تا بحثامون به اينجا ها كشيده شه شايد يه تلنگری بخوريم؛

miis.s

New member
100% ولی از همین قطرات به دریا میرسیم

والا من بخوام از مامانم تشکر کنم، یه گردنبد میگیرم واسش نه گوشواره آویزون جلف!
به خاطر اینکه میدونم از این یکی خوشش میاد
به خاطر اینکه گوشواره آویزون بدم، مث اینه که اصلا تشکری نکرده باشم
خوب خدا رو هم باید طوری که گفته سپاس بگوییم

qom

New member
یکی برای دوستش میتونه سرویس برلیان بخره یکی هم یه شاخه گل.
هرکسی در خور خودش توبه میکنه این گونه نباید باشه که بگی چون امام علی برای توبه 5 مرحله ذکر کردن پس من هیچ موقع نمیتونم توبه کنم و خدا قبول نمیکنه
همین که داری میگی اینطوره خدا قبول میکنه حالا برو پیشش میبینی که آرومت میکنه
اگه بنده خدا میگه 1 2 3 آشتی چرا خدا نگه.

mig mig

New member
ميس جون مشكل تو مشكل اكثر ماهاست
ب خاطر اينه ك مبارزه با نفس سخت ترين كاره!!!

miis.s

New member
اگه خدا ميخواد واقعا کسیو نبخشه اونو انقدر مشغول كاراش ميكنه كه اصلا وقت فكر كردن به خدا رو نداشته باشه؛
خدا همه ی ما ها رو خيلی دوست داشته كه كاري كرده امتحان علوم پايمونو جوری بديم كه با اينجا و با هم آشنا شیم تا بحثامون به اينجا ها كشيده شه شايد يه تلنگری بخوريم؛

چه خبر از اخترها و کواکب؟ :bunnyearsmiley:
خوش اومدی

simon

New member
رابطه مادر و بچه یک هزارم خالق و بنده ش نیست
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!
از خدا هم پرسیدیم چطوری این همه نعمت رو جبران کنیم؟ خودش گفته با نماز..
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟

dr ari

New member
خوشم اومد....جالب بود:riz304::riz304:

eli 72

Member
بچه ها خیلی خوب بود!!!ی شعرم تقدیم به شما..
خودم را در کوچه ی تنهایی گم کرده ام ..تاشاید تو مرا صدا یزنی!!تویی که دوستت دارم!مثل هیچ کس دیگری!مثل بیمانندی خودت!!من منتظر یک پگاه ناگاه هستم..مثل اسمان در ارزوی دو بال!و مثل پرنده در امید افتاب!خدایا مرا به اسمان ببر..خیلی وقت است دلم زمینگیر شده...

miis.s

New member
یکی برای دوستش میتونه سرویس برلیان بخره یکی هم یه شاخه گل.
هرکسی در خور خودش توبه میکنه این گونه نباید باشه که بگی چون امام علی برای توبه 5 مرحله ذکر کردن پس من هیچ موقع نمیتونم توبه کنم و خدا قبول نمیکنه
همین که داری میگی اینطوره خدا قبول میکنه حالا برو پیشش میبینی که آرومت میکنه
اگه بنده خدا میگه 1 2 3 آشتی چرا خدا نگه.

خدا همیشه 1.2 رو گفته منتظره من 3 رو بگم و آشتی ولی نمیدونم چرا انگاری طلسم شده:|

miis.s

New member
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه

اصلا این بحث شما، بحث انسانیته، بحث رابطه بنده با بنده س ولی ما داریم در مورد رابطه خدا با بنده حرف میزنیم
درسته گفته غیبت نکنید حق نخورید تهمت نزنید.. اینا واسه اینه که جامعه بهم نخوره، حقی خورده نشه
ولی نماز آدما که بهم ربط نداره.. فقط مال خودشه وخداش..

dr ari

New member

چرا داری سیمون بحثو سخت میکنی؟خدا تنها خواستش ازما این نبوده همه ی چیزایی ک میگیو گفته وتاکیدکرده انجام بدیم یکیش نمازه ک خودش چون مارو آفریده و میشناسمون میگه بیا این نمازو بخون که این شروع خوبیهاس واسه تو! همین!و دیگرهیچ....

simon

New member

نخوندی قصه کوزهگری رو که با زبان خودش داشت از خدا تشکر میکرد بعد حضرت موسی میاد مگه از خدا نباید اینطور تشکر کرد .و بعد به موسی وحی میشه ما تو را برای وصل کردن فرستادهایم این چه حرفی بود زدی؟
به نظرت این بیانگر چی هست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا