miis.s
New member
وقتی توبه می کنی انگار پاک شدی و از نوشروع کردی...گر صدبار توبه شکستی بازآ
نه دیگه برگشتی تو کار نیست
مگر به قیمت از دست دادن همه چیزم
وقتی توبه می کنی انگار پاک شدی و از نوشروع کردی...گر صدبار توبه شکستی بازآ
بچه ها بعضی گناها که کبیره هس نباید گفته بشه...باید بین شما و خدا باقی بمونه و توبه کنید...اگه بگید گناهتون بیشتر میشه
مثلا اینجا اقای قم به عنوان یه انسان خوب توی این تاپیک شناخته شده اگه بگه من فلان کارو کردم واسه بقیه یه تبلیغ میشه...نتونستم کامل منظورمو برسونم امیدوارم گرفته باشین مطلبو
100% ولی از همین قطرات به دریا میرسیم
اگه خدا ميخواد واقعا کسیو نبخشه اونو انقدر مشغول كاراش ميكنه كه اصلا وقت فكر كردن به خدا رو نداشته باشه؛
خدا همه ی ما ها رو خيلی دوست داشته كه كاري كرده امتحان علوم پايمونو جوری بديم كه با اينجا و با هم آشنا شیم تا بحثامون به اينجا ها كشيده شه شايد يه تلنگری بخوريم؛
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمهرابطه مادر و بچه یک هزارم خالق و بنده ش نیست
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!
از خدا هم پرسیدیم چطوری این همه نعمت رو جبران کنیم؟ خودش گفته با نماز..
خوشم اومد....جالب بود:riz304::riz304:والا من بخوام از مامانم تشکر کنم، یه گردنبد میگیرم واسش نه گوشواره آویزون جلف!
به خاطر اینکه میدونم از این یکی خوشش میاد
به خاطر اینکه گوشواره آویزون بدم، مث اینه که اصلا تشکری نکرده باشم
خوب خدا رو هم باید طوری که گفته سپاس بگوییم
یکی برای دوستش میتونه سرویس برلیان بخره یکی هم یه شاخه گل.
هرکسی در خور خودش توبه میکنه این گونه نباید باشه که بگی چون امام علی برای توبه 5 مرحله ذکر کردن پس من هیچ موقع نمیتونم توبه کنم و خدا قبول نمیکنه
همین که داری میگی اینطوره خدا قبول میکنه حالا برو پیشش میبینی که آرومت میکنه
اگه بنده خدا میگه 1 2 3 آشتی چرا خدا نگه.
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟
ميس جون مشكل تو مشكل اكثر ماهاست
ب خاطر اينه ك مبارزه با نفس سخت ترين كاره!!!
والا من بخوام از مامانم تشکر کنم، یه گردنبد میگیرم واسش نه گوشواره آویزون جلف!
به خاطر اینکه میدونم از این یکی خوشش میاد
به خاطر اینکه گوشواره آویزون بدم، مث اینه که اصلا تشکری نکرده باشم
خوب خدا رو هم باید طوری که گفته سپاس بگوییم
چه خبر از اخترها و کواکب؟ :bunnyearsmiley:
خوش اومدی