miis.s
New member
فک کنم من از همتون گناه کار ترم پس... .
نه عمو .. من با گناه کوچیکه شروع کردم حالا کو تا کبیره ها
فک کنم من از همتون گناه کار ترم پس... .
خدا می بخشه به شرطی که تکرار نکنی....همین که نماز نمی خونی به گناهات اضافه میشه
بحث رو عوض کنیم؟
خدا می بخشه به شرطی که تکرار نکنی....همین که نماز نمی خونی به گناهات اضافه میشه
مطمئن باش خدا چیز زیادی از بنده هاش نمیخواد اون بندشو میشناسه و به اندازه توانش از او میخواد .واسه همین برای همه مسائل در دنیا کاری کرده با عقل ناقص بشر جوابگو باشه
چه جالب..........منم همینجوریم....حالا واقعا اگه یه اشتباه کنیم بعدبریم نمازبخونیم خداچه احساسی داره بهمون....:dadad4:
من هروز خلی از خدا تشکر میکنم ولی هیچ وقت نمیکم یا خدا
میگم ای خدا.من مادر وقتی به بچش شیر میده نیازی به تشکر بچش بعد ها نداره ولی عقل و شعور خوده بچه باید تشخیص بده از مادرش چگونه تشکر کنه نه بی منطق نگاه کنه به پسر همسایه ببینه اون چی کار میکنه و اون تکرار کنه
رابطه مادر و بچه یک هزارم خالق و بنده ش نیست
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!
از خدا هم پرسیدیم چطوری این همه نعمت رو جبران کنیم؟ خودش گفته با نماز..
منطق بسییییار قویی....خیلی لااایک)
چن وقت پیش قضیه ی مسلمان شدن 4 فیلسوف روانشناسو شنیدم!نمیدونم دقیقا چیو کشف کرده بودن که با نوشته های قران مطابقت داشته!!خب بازم میگی خدا همه چیو در حد عقل بشر گفته؟!!!
بچه ها بعضی گناها که کبیره هس نباید گفته بشه...باید بین شما و خدا باقی بمونه و توبه کنید...اگه بگید گناهتون بیشتر میشه
مثلا اینجا اقای قم به عنوان یه انسان خوب توی این تاپیک شناخته شده اگه بگه من فلان کارو کردم واسه بقیه یه تبلیغ میشه...نتونستم کامل منظورمو برسونم امیدوارم گرفته باشین مطلبو
دقیقا..
من هم تو این 3 سال از این رو به اون رو شدم
و الان موندم جلو خدا چطوری خودمو جمع و جور کنم
بچها عذرمیخوام بحثو منحرف میکنم اما رز گفت ب اطلاع برسانم نتش قطع شده ورفت وعذرخواهی کرد....
رابطه مادر و بچه یک هزارم خالق و بنده ش نیست
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!
از خدا هم پرسیدیم چطوری این همه نعمت رو جبران کنیم؟ خودش گفته با نماز..