نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali.esf

New member
خدا می بخشه به شرطی که تکرار نکنی....همین که نماز نمی خونی به گناهات اضافه میشه

دقییییقا با حرفت موافقم و حتما این دوروز مونده به سال تحویل رو میخوام که در جنگ با خودم پیروز بشم:))

simon

New member
من هروز خلی از خدا تشکر میکنم ولی هیچ وقت نمیکم یا خدا
میگم ای خدا.من مادر وقتی به بچش شیر میده نیازی به تشکر بچش بعد ها نداره ولی عقل و شعور خوده بچه باید تشخیص بده از مادرش چگونه تشکر کنه نه بی منطق نگاه کنه به پسر همسایه ببینه اون چی کار میکنه و اون تکرار کنه

eli 72

Member
مطمئن باش خدا چیز زیادی از بنده هاش نمیخواد اون بندشو میشناسه و به اندازه توانش از او میخواد .واسه همین برای همه مسائل در دنیا کاری کرده با عقل ناقص بشر جوابگو باشه

چن وقت پیش قضیه ی مسلمان شدن 4 فیلسوف روانشناسو شنیدم!نمیدونم دقیقا چیو کشف کرده بودن که با نوشته های قران مطابقت داشته!!خب بازم میگی خدا همه چیو در حد عقل بشر گفته؟!!!

miss.marya

New member
اغا تو را خدا تمومش کنین.نصفه شبی یاد گناهام افتادم .می ترسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسم

ali.esf

New member
چه جالب..........منم همینجوریم....حالا واقعا اگه یه اشتباه کنیم بعدبریم نمازبخونیم خداچه احساسی داره بهمون....:dadad4:

ا! چه جالب!!!
به نظر من که خدا بدش نمیاد حتی اگه بدترین گناه رو هم بکنیم و بازهم بریم نماز بخونیم! فکر میکنم این احساس از درون بدمون نشئت میگیره که نماز نخونیم!!!برای همینم هست که میگم باید جنگیییید

sheida

New member
بچه ها بعضی گناها که کبیره هس نباید گفته بشه...باید بین شما و خدا باقی بمونه و توبه کنید...اگه بگید گناهتون بیشتر میشه

مثلا اینجا اقای قم به عنوان یه انسان خوب توی این تاپیک شناخته شده اگه بگه من فلان کارو کردم واسه بقیه یه تبلیغ میشه...نتونستم کامل منظورمو برسونم امیدوارم گرفته باشین مطلبو

miis.s

New member
من هروز خلی از خدا تشکر میکنم ولی هیچ وقت نمیکم یا خدا
میگم ای خدا.من مادر وقتی به بچش شیر میده نیازی به تشکر بچش بعد ها نداره ولی عقل و شعور خوده بچه باید تشخیص بده از مادرش چگونه تشکر کنه نه بی منطق نگاه کنه به پسر همسایه ببینه اون چی کار میکنه و اون تکرار کنه

رابطه مادر و بچه یک هزارم خالق و بنده ش نیست
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!
از خدا هم پرسیدیم چطوری این همه نعمت رو جبران کنیم؟ خودش گفته با نماز..

dr ari

New member
بچها عذرمیخوام بحثو منحرف میکنم اما رز گفت ب اطلاع برسانم نتش قطع شده ورفت وعذرخواهی کرد....

ali.esf

New member
همه ما وقتی یکی کاری واسمون میکنه دلمون میخواد زود جبران کنیم یا تشکر کنیم ازش.. و همیشه هم میپرسیم چطوری جبران کنم؟!

منطق بسییییار قویی....خیلی لااایک:))

simon

New member
چن وقت پیش قضیه ی مسلمان شدن 4 فیلسوف روانشناسو شنیدم!نمیدونم دقیقا چیو کشف کرده بودن که با نوشته های قران مطابقت داشته!!خب بازم میگی خدا همه چیو در حد عقل بشر گفته؟!!!

دوست عزیز من با اسلام مشکلی ندارم ومسلمانم جالبه اضافه کنم یکی از دلایل برگشت من به ایران و دوباره درس و امتحان به خاطر این بود از دینم جدا نشدم
من میگم به کارامن که فک میکنم اینو خدا گفته و.... فک کنیم همین

dr ari

New member
بچه ها بعضی گناها که کبیره هس نباید گفته بشه...باید بین شما و خدا باقی بمونه و توبه کنید...اگه بگید گناهتون بیشتر میشه

مثلا اینجا اقای قم به عنوان یه انسان خوب توی این تاپیک شناخته شده اگه بگه من فلان کارو کردم واسه بقیه یه تبلیغ میشه...نتونستم کامل منظورمو برسونم امیدوارم گرفته باشین مطلبو

آره منم این رو به عنوان یه سخن از حضرت محمدشنیدم:13:

simon

New member

100% ولی از همین قطرات به دریا میرسیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا