نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
آری مرسی که درکم میکنی عزیزم
هیچ کس نبود تاحاالا اینا رو بهش بگم مرسی بچه ها:|

میس من تقریبا وقتی خونم نمازصبح نمیخونم بابا مامانم بیدارمیشن اما ماروبیدارنمیکنن میگن اگه دوس دارین خودتون بیدارشین!اما توخوابگاه میخونم ولی ب قول خودت تویونی ک میرم چون یادم رفته وضوبگیرم نمیخونم ظهرادیگه... اما ب نظرم همین ک کلی توفکرشم وبقیه وعده ها رومیخونم دلم قرص میشه ک خدا درکم میکنه...ب نظرم بایدفقط تلاش کنیم...:dadad4:

ali.esf

New member
من کااااملا با میس موافقم و متاسفانه یک سالی میشه منم ترک کردم!!!
به نظر من اگه آدم نماز نخونه خیلی بی انصافیه در حق خدا
مثلا اگه یکی یه باااغ پر از دخت خرما بهت بده و هیچیم ازت نخواد، فقط بگه روزی یه خرما بهم بده....بعدش تو بهش ندی، خیلیییی بی انصافیه!!!
اینم دقیقا مثل نماز میمونه....باغ خرما میشه دنیا و نعمتایی که خدا بهمون داده.....یه خرما هم میشه چیزی که خدا ازمون میخواد...یعنی یه نماز ناقابل!

miis.s

New member
میس من تقریبا وقتی خونم نمازصبح نمیخونم بابا مامانم بیدارمیشن اما ماروبیدارنمیکنن میگن اگه دوس دارین خودتون بیدارشین!اما توخوابگاه میخونم ولی ب قول خودت تویونی ک میرم چون یادم رفته وضوبگیرم نمیخونم ظهرادیگه... اما ب نظرم همین ک کلی توفکرشم وبقیه وعده ها رومیخونم دلم قرص میشه ک خدا درکم میکنه...ب نظرم بایدفقط تلاش کنیم...:dadad4:

والا تلاش 3 ساله من رسید به فقط یه ماه رمضون خوندن

miis.s

New member
من کااااملا با میس موافقم و متاسفانه یک سالی میشه منم ترک کردم!!!
به نظر من اگه آدم نماز نخونه خیلی بی انصافیه در حق خدا
مثلا اگه یکی یه باااغ پر از دخت خرما بهت بده و هیچیم ازت نخواد، فقط بگه روزی یه خرما بهم بده....بعدش تو بهش ندی، خیلیییی بی انصافیه!!!
اینم دقیقا مثل نماز میمونه....باغ خرما میشه دنیا و نعمتایی که خدا بهمون داده.....یه خرما هم میشه چیزی که خدا ازمون میخواد...یعنی یه نماز ناقابل!

دقیقا
اگه میگفت روزی ده گونی خرما بده میخواستیم چیکار کنیم!
این کمترین کاریه که میتونیم بکنیم
آق علی شما که پسری واست راحت تره چرا؟
نه حجاب لازم داری نه آرایش داری که پاک شه نه لاک..

eli 72

Member
میس جان دوس نداری خدا رو خودت بشناسی نه اونجوری که بهت دیکته میکنن
مگه نه اینکه خدا عقل داده به ما.خوب با عقلمن فک کنیم واسه چی خدا میخواد از همه مردم دنیا هروز یسری کلما ت عربی رو بگن؟که 80% حتی منیشو نمیدونن.ایا خدا این کلماتو دوست داره؟
ایا خدا بدش نمیاد که ما بدون فکر کاری بکنیم ایا گناه نیست
دوس عززیزز!!اینکه شما میگی غربگرایی یا یجورایی مد گرایی بش میگن!اینکه میگی خدا عقل داده درست ولی خیلی چیزارو گفته که با عقل ما جوابی براش نیس و فقط با پیشرفت علمه که میشه حکمتشو فهمید!!

sheida

New member
وا! تو که پسر بودی:دی
خوب مثل اینکه من کارای دیگه واسم خوشایندتر شده که نماز رو ترجیح ندادم به اونا! خیلی متاسفم خیلی.. ولی نمیدونم راهش چیه

من از 6 ماه پیش شروع کردم به قران خوندن...روزی چن صفحه میخونم...خیلی از سوالامو ج داده...به شمام توصیه میکنم بخونین...من اینو فهمیدم که هرچیزی که خدا گفته انجام بدین واسش دلیل علمی ومنطقی وجود داره

simon

New member
من خیلی دنبال فلسفه نماز رفتم و الان کاملا قانع ام که باید خونده بشه
خب اینکه همه نماز رو عربی بخونن، وحدت مسلمونا رو نشون میده
واسه کسی که اعتقاد نداره به نماز، اشکالی نداره ولی منی که معتقدم نمیدونم چرا ترک کردمش
منم خلیی کتاب خوندم به خدا اعتقاد بسیار زیادی دارم
ولی میدونم یسری حرفا و کارایی که میکنیم چون اگه 10 دقیقه فک کنی میبینی پوچه .و این خلیی گناه بزرکیه که خدا به ما عقل داده ولی ازش استفاده نمیکنیم

dr ari

New member
والا تلاش 3 ساله من رسید به فقط یه ماه رمضون خوندن

خوب بخدا خیلی خوبه ماه رمضون ک تموم میشه تو ولش نکن من خودمم مث توبودم اما الان دیگه بهترشدم:riz304:ولی خوشحالم ک اینقدمعتقدی

eli 72

Member
اینکه میگن واسه شناخت خدا گاهی باید سر از مهر برداری!!ینی همین که حکمت کاراشو ببینی چیه!

ali.esf

New member
دقیقا
اگه میگفت روزی ده گونی خرما بده میخواستیم چیکار کنیم!
این کمترین کاریه که میتونیم بکنیم
آق علی شما که پسری واست راحت تره چرا؟
نه حجاب لازم داری نه آرایش داری که پاک شه نه لاک..

یه بار یه خطایی کردم؛ از اون به بعد اصلا روم نمیشه نماز بخونم!!!!!:(((
البته هراز چندگاهی هی میخوام برم برگردم به سمت خداها...ولی سنگینیه نگاهشو حس میکنم!
تا نبخشتم حس خوبی ندارم که نماز بخونم...ولی دارم با خودم میجنگ
بچه ها بهم نخدین اینا رو میگما!!

simon

New member
دوس عززیزز!!اینکه شما میگی غربگرایی یا یجورایی مد گرایی بش میگن!اینکه میگی خدا عقل داده درست ولی خیلی چیزارو گفته که با عقل ما جوابی براش نیس و فقط با پیشرفت علمه که میشه حکمتشو فهمید!!

مطمئن باش خدا چیز زیادی از بنده هاش نمیخواد اون بندشو میشناسه و به اندازه توانش از او میخواد .واسه همین برای همه مسائل در دنیا کاری کرده با عقل ناقص بشر جوابگو باشه

miis.s

New member
منم خلیی کتاب خوندم به خدا اعتقاد بسیار زیادی دارم
ولی میدونم یسری حرفا و کارایی که میکنیم چون اگه 10 دقیقه فک کنی میبینی پوچه .و این خلیی گناه بزرکیه که خدا به ما عقل داده ولی ازش استفاده نمیکنیم

از عقلمون استفاده کردیم که نماز رو قبول داریم
خوب من تنها شکم در مورد تحدی قرآنه که بعدا میگم
الان بیشتر کسایی که اینجان پزشکن، خونواده خوب دارن، مال و ثروت دارن در حد خودشون
خوب نباید از کسی که اینا رو داده یه تشکر بکنیم؟

miis.s

New member
خوب بخدا خیلی خوبه ماه رمضون ک تموم میشه تو ولش نکن من خودمم مث توبودم اما الان دیگه بهترشدم:riz304:ولی خوشحالم ک اینقدمعتقدی

خودمم همین تصمیم رو دارم
آره بابا اعتقادم که زیاده

miis.s

New member
البته هراز چندگاهی هی میخوام برم برگردم به سمت خداها...ولی سنگینیه نگاهشو حس میکنم!

درک میکنم
:|

sheida

New member

خدا می بخشه به شرطی که تکرار نکنی....همین که نماز نمی خونی به گناهات اضافه میشه

eli 72

Member
تا زمانی که جرات خوندن پیدا نکنی ینی نبخشیدتت!!حالا هر دفه رفتی تونستی بخونی دیگه ینی...

dr ari

New member

چه جالب..........منم همینجوریم....حالا واقعا اگه یه اشتباه کنیم بعدبریم نمازبخونیم خداچه احساسی داره بهمون....:dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا