نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sheida

New member
بچه ها روی من صحبت خیلی تاثیر داره ولی شمارو نمیدونم!برنامه سمت خدا رو پیشنهاد می کنم در کنا آکادمی و ...ببینید خیلی مفیده...حداقل برای من...در مورد هرسوال دینی و شرعی اونجا می تونین جواب بگیرین...مخصوصا دکتر رفیعی

ali.esf

New member
ینی خدا گفته ول کن احتام به بقه رو ظلم به مظلوم چیه فحش چیه تقلب چیه ؟برای تشکر از من فقط نماز لازمه
ایا خدایی که شما واسه خودتون ساختین اینه؟

آقا سایمون، اصلا این دو موضوع از هم کاملا جدائه!
نماز خوندن و اینکه خدا به این کار امرمون کرده، منافاتی با انجام ندادن این کارا که نام بردید نداره ها!

miis.s

New member
نخوندی قصه کوزهگری رو که با زبان خودش داشت از خدا تشکر میکرد بعد حضرت موسی میاد مگه از خدا نباید اینطور تشکر کرد .و بعد به موسی وحی میشه ما تو را برای وصل کردن فرستادهایم این چه حرفی بود زدی؟
به نظرت این بیانگر چی هست؟

عزیزم میدونی دوره موسی چند سال قبله؟
اون وقتا مردم مگه معذرت میخوام شعور داشتن؟ مگه سواد داشتن؟
خدا گفته هر پیام و پیامبری رو مخصوص اون دوره و سطح شعور اون دوره میفرستم
الان مایی که باسوادیم و واسه خودمون ادعامون میشه، نباید بریم ببینیم پیام خدا چیه؟

qom

New member
خدا همیشه 1.2 رو گفته منتظره من 3 رو بگم و آشتی ولی نمیدونم چرا انگاری طلسم شده:|
راستش فک میکنم از خدا برای ماها ترس رو بیشتر از مهربانیش ساختن. بیشتر از جهنم میترسیم تا اینکه دوس داشته باشیم بریم بهشت.
چون انقد که جهنم رو ترسناک کردن بهشت رو زیبا نکردن واسمون.

miis.s

New member
راستش فک میکنم از خدا برای ماها ترس رو بیشتر از مهربانیش ساختن. بیشتر از جهنم میترسیم تا اینکه دوس داشته باشیم بریم بهشت.
چون انقد که جهنم رو ترسناک کردن بهشت رو زیبا نکردن واسمون.

من نه واسه بهشت رفتن، نه واسه فرار از جهنم عبادت نمیکنم
فقط ذاتم میگه خالقمه و حس قدردانی دارم بهش..
همه وجودم تشکر و عبادته ولی نمیدونم چی شده که عملیش نمیکنم

simon

New member
اصلا این بحث شما، بحث انسانیته، بحث رابطه بنده با بنده س ولی ما داریم در مورد رابطه خدا با بنده حرف میزنیم
درسته گفته غیبت نکنید حق نخورید تهمت نزنید.. اینا واسه اینه که جامعه بهم نخوره، حقی خورده نشه
ولی نماز آدما که بهم ربط نداره.. فقط مال خودشه وخداش..

شما فک نمیکنی واسه خدا مهمتره که شما به بندش احترام بذاری؟خدا به ما بی نیاز است.ولی بنش هست
مثل این هست که با یه سطل اب بریزی تو دریایی که به اب بی نایاز است ولی یه گل کنارت به ان اب نیاز دارد ندهی
خدا انقدربزگ است که اصن به فکر خودش نیست

miis.s

New member
خيلي زياد!
من هنو مشكل دارم...
نماز صبحو اسمشو گذاشتم 2 ركعت نماز شرمندگي!!!!

ولی میگ میدونی؟ خیلیا تو سن ما حتی یه لحظه م به دلشون نمیاد که نمازی هست خدایی هست
90% دوستای من بلد نیستن نماز بخونن
فکرمیکنم همین که ما انقدر به فکرشیم باز جای امیدی هست

qom

New member
الان مایی که باسوادیم و واسه خودمون ادعامون میشه، نباید بریم ببینیم پیام خدا چیه؟
به نظرم این موضوع با اون موضوع کمی فرق داشته باشه
اولا اون زمان خدا نماز رو واجب نکرده بود .در مورد صحبت با خدا سایمون درست میگن و خانوم میس هم درست اما یه کمی اختلاف داره با نماز
ببین شما توی قنوت نماز میتونی به خدا بگی به فارسی خدا جونم نوکرتم فلان کارو ردیفش کن. به همین لحن .
نیاز هم نیست عربی بگی.نیاز هم نیست کلی ذکر و ادعیه بخونی.
اما یه جا رو خدا گفته اینطور بخون اما جایی که خواستی باهام درد و دل کنی هر طور دوس داری و بلدی باهام حرف بزن . اونجا دیگه میشه عشق بازی.
لزومی نیست که شما به عربی بگی . اصلا فکر کن به زبون نیار

miis.s

New member
شما فک نمیکنی واسه خدا مهمتره که شما به بندش احترام بذاری؟خدا به ما بی نیاز است.ولی بنش هست
مثل این هست که با یه سطل اب بریزی تو دریایی که به اب بی نایاز است ولی یه گل کنارت به ان اب نیاز دارد ندهی

پس خدا ما رو آفریده واسه چی؟
بچه ها عمو صادق یه داستان داره اسمش افسانه آفرینشه .. هیچ وقت نخونین.. هیچ وقت.. کفر محضه... شرکه

mig mig

New member
ولی میگ میدونی؟ خیلیا تو سن ما حتی یه لحظه م به دلشون نمیاد که نمازی هست خدایی هست

حق با تئه
حرفاي قشنگي ميزني!!!
خوشم اومد
ب نظرم نماز خوندنم برات كاري نداره كافيه تصميم بگيري!
من از ي سالي تصميم گرفتم بخونم و ....

qom

New member
منظورم سخت جلوه دادن قوانین اسلام هست.
اینکه شما بیای روی همون لاک وضو میگرفتی و نماز میخوندی به این باور برس که اونم خدا قبول میکنه نه اینکه بگی چون باید اینطور باشه و من نمیتونم پس کلا بیخیال

qom

New member
اینکه شما بیای روی همون لاک وضو میگرفتی و نماز میخوندی به این باور برس که اونم خدا قبول میکنه نه اینکه بگی چون باید اینطور باشه و من نمیتونم پس کلا بیخیال

miis.s

New member
حق با تئه
حرفاي قشنگي ميزني!!!
خوشم اومد
ب نظرم نماز خوندنم برات كاري نداره كافيه تصميم بگيري!
من از ي سالي تصميم گرفتم بخونم و ....

من از سوم ابتدایی 30 تا روزه رو میگرفتم و 9 سالم بود که نماز خوندم
کاش به جای اون وخت الان که واجبه میخوندم

sheida

New member

برعکس بچه های ما!!!توی دانشگاه با موی قرمز بیرون ریخته و هزار آرایش ...ولی توی خوابگاه همون افراد نماز صبحشون قضا نمیشه!!!

ali.esf

New member

دوتا حق داریم که باید ادا بشه
حق الله که فقط نمازه و روزست
حق الناس که شامل تمام رفتارهای نیک بین بنده ها میشه
هردوتاشو خدا امر کرده...ما اگه خدارو قبول داریم نمیتونیم بگیم که فقط یه بخشی از حرفاشو قبول داریم که!!خدا امر کرده که اینطوری ازش تشکر کنیم...خالق دوست داره بندش عبادتش کنه....نه برای نیازش؛ بلکه برای برطرف شدن حس فطرت خداجویی بندگانش

mig mig

New member

خدا اندازه فهم هر كسي ازش سوال ميپرسه ميسم ميدونه ك با لاك نماز خوندن غلطه پس...

miis.s

New member

نمیشه عمو.. وقتی خدا فرموده به زیر ناخناتم باید آب برسه، من نمیتونم یه کاری رو ناقص انجام بدم
البته این اعتقادات تند رو مامانم از بچگی انداخته تو سرم و با همینا بزرگ شدم و الان هیچ جوره عوض نمیشه
وگرنه منم آرزومه بشه با لاک نماز خوند و اگه میشد میخوندم

simon

New member
میس شما پزشکی .میدونی یه علم و دانشی قبلها در همین حیطه پزشکی بوده مثل عمل مغز که از رو اسکلت انها پزشکان شگفت زده شدن.میس جان در همین الان انسانهایی هستند که اسمه انسانیت را کثیف کردن.شعور و دانش انسانها به زمن وابسته نیست.به شعور پدر مادرها و پدر بزرگها نگاه کن و حالا بذار کنار جونهای همروزی کل دنیا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا