نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali.esf

New member
@میس خانم
معتقده که اگه هابیل و قابیل اتاق جداگانه داشتند، هرگز قتلی صورت نمیگرفت---=))) چرا قابیل خیلی نامرد بود؛ یه مشت زنبور گاوی از سوراخ در رها میکرد توی اتاق هابیل و میکشتش!من میدونم! :| :))
در بچگی همیشه توی ذهنش سوال بود که آیا واقعا خدا نامرئی ست یا این یک کلک است؟---اااوووووففف؛ دقیقا!! یه عمری این قضیه خواب و خوراک برام نذاشته بود!!شما خواهرم نیستی؟:دی
دوست داشت به جای اینکه یه عده آدم بمیرن و عده دیگری جایگزین شن، همون آدمایی که هستن حفظ میشدن!---نه، طبیعت باید رفرش بشه هی، فقط حالا من به عنوان اصالت حفظ بشم بسه!:دی

sara77

New member
میگم بچه ها تعجب سروکله ادمین پیدا نشده که تاپیکو ببنده اخه ی وضی شده ب هر چی شبیه ه بجز علمیییییییییییییییییییییییییی که

ali.esf

New member
وقتی بچه بود تو مسابقات قرآن و نهج البلاغه مقام آورد البته در قسمت مفاهیم:)

نههههه!!!شما هم تو امتحان بودی؟!!!؟:دی
یه بار دبستانی بودیم اومدن شاگرد اولا رو یه کتاب مفاهیم بشون دادن گفتن امتحان بدید!منم رفتم مقام اوردم ولی دیگه ادامه ندادمو میدونو به جوونترا سپردم!:))

medical

New member
وای وای... من یک سایتی رو میشناسم که اسمش ازمون دستیاری ... اما اینگاری صاحبش گفته فقط تاپیکای یادداشت روزانه و تولد از همه مهترهههههههههههههه:smiliess (11):اi
میگم بچه ها تعجب سروکله ادمین پیدا نشده که تاپیکو ببنده اخه ی وضی شده ب هر چی شبیه ه بجز علمیییییییییییییییییییییییییی که

dr sonia

New member
نههههه!!!شما هم تو امتحان بودی؟!!!؟:دی
یه بار دبستانی بودیم اومدن شاگرد اولا رو یه کتاب مفاهیم بشون دادن گفتن امتحان بدید!منم رفتم مقام اوردم ولی دیگه ادامه ندادمو میدونو به جوونترا سپردم!:))

:4d564ad6: نه من تو حفظ جزء30 بودم:)

sara77

New member
وای وای... من یک سایتی رو میشناسم که اسمش ازمون دستیاری ... اما اینگاری صاحبش گفته فقط تاپیکای یادداشت روزانه و تولد از همه مهترهههههههههههههه:smiliess (11):اi
هههههههه نه سابقه نداشته اینجور چیزی مدیکال معمولا میبندن یا اخطار میخورن دیگه

t.91

New member
ااااا الان واسه من 5 ستاره بودن یه آرزوی محاله ...:dadad4: ایول به miss.s :thumbsupsmileyanim:

ali.esf

New member
@شیلا خانم
اگه کتابش خط خطی نباشه درسو یاد نمیگیره---باید با چندین رنگ هایلایت کنم!!
بیسکویت مادر که میبینه گریه ش میگیره---=)) واییی باشیر!:دی
همیشه دنبال جوراباش میگرده---خیرف بنده بسیار مرتبم!:))
تا وقتی جورابش سوراخ نشه جوراب نو نمیخره --- یه کیسه جوراب دارم، تا سوراخ شد، بعدی از کیسه میاد میره توی پای مبارک:دی
معتقده یکی از لذت بخش ترین کارا چسبوندن صورت رو بالش سرده تو گرمای تابستون---کیه که بدش بیاد!؟:)
از ناخن بلند بدش میاد در حد تهوع و اینا--اتفاقا خوشم میاد:پی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا