نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

medical

New member
سلام. اولا من واسه ارشد خودم خیلی احترام قائلم. حتی دنبال این بودم توی دانشگاه فضا رو مث پادگان بکنم! طوری که دانشجوی ترم 1 به ترم های 2 3 4 5 6 7
دانشجوی ترم 3 مثلا به ترم های 4 5 6 7
و الی آخر احترام بذاره . به نطرم لازمه یه پزشک اینه که احترام به خودش و ارشد خودش رو یاد بگیره.
این از این. دوما همونطور که خانم میس میگن منظورم همین بود شما واسه ما آشنایی همه میدونیم که آزمون دستیاری داری اما کامنت کم میگذاری دیگه.
نه تو یک دانشگاه نیستیم. واسه این تورو میشناسن که خودت معرفی کردی خودت رو . در این حد که من ازمون دستیاری دارم. استرس دارم و دیگه از استرس نمیتونم درس بخونم و میام اینجا

ممنون... ایشالا هممون هر ازمونی داریم موفق بشیم....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313
اتفاقا وقتی ذكر نكرد ينی نبايد 100 درنظر بگيری؛اگه ضريب نفوذ 100 بود حتما جلوی سوال تو پرانتز ميگفتن؛سوالای سالاي قبلو ببينين همشون تو پرانتز ذكر كردن ضريب نفوذ 100 يا گفتن جهشی رخ نداده

ببینین، اینجا نگفته ضریب چنده، اینجا باید مثل دبیرستان با این مسئله برخورد کرد، ضریب نیست، به طور پیش فرض 100 درنظر می گیریم.

qom

New member
من نمیفهمم یعنی چیییییییییییییییی؟ چــــــــــــــــــــرا اصلاحــــــــــــــــــیه نمیاد؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313
من نمیفهمم یعنی چیییییییییییییییی؟ چــــــــــــــــــــرا اصلاحــــــــــــــــــیه نمیاد؟

دو حالت که بیشتر نداره
1. اعتراضا زیاد بوده هنوز دارن بررسی می کنن
2. به نظرشون اعتراضا الکی بوده و بیس علمی نداشته!!!

sheida

New member
من نفهمیدم بالاخره نتایج توی سایت میاد یا باید این همه رارو بکوبیم بریم دانشگاه؟

n-h

New member
سلام بچه ها میشه اشکالاتی که در اوردید بگذارید ممنون

qom

New member
من نفهمیدم بالاخره نتایج توی سایت میاد یا باید این همه رارو بکوبیم بریم دانشگاه؟
هرکدوم بیاد شما لازم نیس بکوبی بری تا اونجا.
2 حالت داره یا میزنن تو برد و یا میگن هرکی خودش بیاد.
اگه تو برد بوود که یه نفر که میره مال همه رو میبینه و میگه . در غیر اینصورت به دوستان ترم پایین یا کسانی که اونجا هستن میگی و میرن میگن سلام من شیدا هستم نمره ام چند شد؟
راستی از تلفن هم میشه بهره جست

rozbanoo

New member
بچه ها من میگم یه ساعت خاصی رو مشخص کنیم هممون اون موقع بیایم توی این سایت!!اینطوری همه هستن!!!هر کی یه ساعتی رو بگه تا به یه نتیجه مشترک برسیم:a2d3:

من هم خیلی موافقم
ظهر بعد از نهار و شب از 10 به بعد خوبه به نظرم
البته من صبح 7:30 به بعد هم میتونم که ظاهرا اون موقع واسه همگی اینجا شب محسوب میشه!

qom

New member
سلام بچه ها میشه اشکالاتی که در اوردید بگذارید ممنون

این تابلو هاشه و دیگه همه متفق القول بر آن صحه میگذارن! (دایره لغاتم تو چشتون)
عرض کنم . سوال 5 فیزیو . 4 ژنتیک . 1 حشره .4 انقلاب.
سوالات مشکوک : کیست هیداتید و وجود تخم کرم در مدفوع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا