حق با شماست . با این حال فک کنم 2 گزینه صحیح بدن. من که از خدامه 1 باشه پاسخ و ایشالا هم هست چون خودم زدم1وقتی ضریب نفوذ رو ذکر نمی کنن باید 100 در نظر گرفته بشه.اگه 100 نباشه حتما توی سوال گفته میشه.
حق با شماست . با این حال فک کنم 2 گزینه صحیح بدن. من که از خدامه 1 باشه پاسخ و ایشالا هم هست چون خودم زدم1وقتی ضریب نفوذ رو ذکر نمی کنن باید 100 در نظر گرفته بشه.اگه 100 نباشه حتما توی سوال گفته میشه.
سلام. اولا من واسه ارشد خودم خیلی احترام قائلم. حتی دنبال این بودم توی دانشگاه فضا رو مث پادگان بکنم! طوری که دانشجوی ترم 1 به ترم های 2 3 4 5 6 7
دانشجوی ترم 3 مثلا به ترم های 4 5 6 7
و الی آخر احترام بذاره . به نطرم لازمه یه پزشک اینه که احترام به خودش و ارشد خودش رو یاد بگیره.
این از این. دوما همونطور که خانم میس میگن منظورم همین بود شما واسه ما آشنایی همه میدونیم که آزمون دستیاری داری اما کامنت کم میگذاری دیگه.
نه تو یک دانشگاه نیستیم. واسه این تورو میشناسن که خودت معرفی کردی خودت رو . در این حد که من ازمون دستیاری دارم. استرس دارم و دیگه از استرس نمیتونم درس بخونم و میام اینجا
اتفاقا وقتی ذكر نكرد ينی نبايد 100 درنظر بگيری؛اگه ضريب نفوذ 100 بود حتما جلوی سوال تو پرانتز ميگفتن؛سوالای سالاي قبلو ببينين همشون تو پرانتز ذكر كردن ضريب نفوذ 100 يا گفتن جهشی رخ نداده
حق با شماست . با این حال فک کنم 2 گزینه صحیح بدن. من که از خدامه 1 باشه پاسخ و ایشالا هم هست چون خودم زدم1
من نمیفهمم یعنی چیییییییییییییییی؟ چــــــــــــــــــــرا اصلاحــــــــــــــــــیه نمیاد؟
اصلا ضریب هم داده بود باز گزینه 1 درست بود!!!!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تهرانسهیل خیلی باحالی. گزینه 1 درسته خیالت راحت.
کدوم شهری ؟
چرا واقعاً؟؟؟!!!مرديم ديگه از استرسمن نمیفهمم یعنی چیییییییییییییییی؟ چــــــــــــــــــــرا اصلاحــــــــــــــــــیه نمیاد؟
تهران
شما چی؟قم؟:riz513:
آره . خوبه بعد علوم پایه و پس از دریافت شیرینی قبولیت پایه های دوستی رو باهات پی میریزم
من نفهمیدم بالاخره نتایج توی سایت میاد یا باید این همه رارو بکوبیم بریم دانشگاه؟
هرکدوم بیاد شما لازم نیس بکوبی بری تا اونجا.من نفهمیدم بالاخره نتایج توی سایت میاد یا باید این همه رارو بکوبیم بریم دانشگاه؟
بچه ها من میگم یه ساعت خاصی رو مشخص کنیم هممون اون موقع بیایم توی این سایت!!اینطوری همه هستن!!!هر کی یه ساعتی رو بگه تا به یه نتیجه مشترک برسیم:a2d3:
مدیکال کجایی برات گل اوردم :rose:
این برا بقیتون :riz304:
موفق باشین همگی :thumbsupsmileyanim:
سلام بچه ها میشه اشکالاتی که در اوردید بگذارید ممنون