منم الان تماس گرفتم گفتند شنبه یکشنبه نتایج به دانشگاهها میاد فعلا کلید تغییراتی نیز خبری نیست:smiliess (3):
ای بابا . دوستان تحلیل گر لطفا بشتابید
منم الان تماس گرفتم گفتند شنبه یکشنبه نتایج به دانشگاهها میاد فعلا کلید تغییراتی نیز خبری نیست:smiliess (3):
یعنی دیگه میخوان همین جوری نمره اضافه کنن؟؟؟؟؟:shocked:
همیشه کلید نهایی میامده!!!
سلام سهیل جون خوبی؟ میگم اسفند و شهربور دقیقا کی اومد؟خبری نشد؟؟؟؟؟
کلید نهایی سابقه نداشته اینقدر دیر بیاد!!!!!!!!!!!:idea_majidonline::5:
میگفتن تا این لحظه که خبری از تغییر کلید نیست:smiliess (11):
اینم تلفنهاشونو خواستید خودتون هم یک زنگ بزنید :میگفتن تا این لحظه که خبری از تغییر کلید نیست:smiliess (11):
1 سوال ژنتیک که تابلو اشتباه کلید بود!!!
یعنی نفهمیدن!!!50):
سوال ژنتیک رو یکبار اینجا توضیح دادم که درست بود اما مبهم .البته به نفع خودمه که بشه گزینه 1 .
ولی دیگه پیش بار و اون حشره شناسی و تست کیست هیداتید و سوال انقلاب که این یکی رو خودم رفتم منبع رو خوندم و اعتراض زدم ، رو کجای دلم بگذارم
کدوم سوال ژنتیک!!
اون شجره چه جوری درست بود؟
اونو من استادمون نشون دادم....وابسته به جنس غالب اگر پدر مریض باشه همه ی دخترها مریض میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:65d6a5d6s:
دیگه از این تابلو تر؟
خب اون اتوزومی مغلوب هم میشه باز!:21:درسته سهیل جان . اما این در صورتی هست که ضریب نفوذ رو بگه 100 درصد. ضریب نفوذ اگه زیر 100 باشه . میشه جنس غالب پدر مریض و دختر سالم داشته باشه.
ضریب نفوذ ریز 100 مثلا 60 درصد این رو میگه که 60 درصد ژنوتیپ بیمار فنوتیپ بیماری رو هم نشون میده.
مثلا توی اون سوال چون ضریب نفوذ رو نگفته که این ابهام سواله . چون نگفته پس 100 نیست . پس این احتمال هست که دختر سالم از پدر بیمار داشته باشیم و در اصل اون دختر هم بیماره اما توی شجره نامه نشون نمیده خودشو و فنوتیپش سالمه.
حالا میشه گفت چون اون ضریب نفوذ رو ذکر نکرده پس...
من تعجب میکنم عزیزانی که میان و مشخص هم هست که ...
وبلاگ تبریز هک شده؟ به قول خانم میس دارن پست میزارن اونوقت هک شده؟
تقلب شده آقا تقلب حالا هی بیا شما همش بزن.
در ضمن اگه اینا تخلف نمیکردن و مورد اتهام واقع شده بودن یک دونه اطلاعیه نمیزدن؟ بابا اینا دیگه خیلی ناشی هستن .
در ضمن این عکس رو هم ببینین و دلتون واسه خودتون بسوزه . دلم به حال خودم و هم کلاسیام و هم رشته هام که الان دل تو دلشون نیست و از نتیجه نه خبر دارن و میدونن پاس هستن یا نه؟ روی لبه تیغ قرار گرفتن . خیلی سخته دوستان سراسری تبریز!
شمایی که خبر پیروزی رو قبل از اعلام نتایج میدی . به چه مینازی؟ 16 نمره به من و دوستام بدن . این 16 نمره رو در نظر میگیرم 10 آمار زیر 100 کلاس ما از 50% میرسه به 15% آره دوباره بخوان! تازه با 10 نمره نه با 16 نمره!
با 16 که خدا پدرتو بیامرزه من هم الان خبر پیروزی و گذشتن از ماراتن علوم پایه میدادم چون شما!
![]()
دکتر قم محترم.... چرا من غریبه ای اشنا هستم؟
چرا با وجوذ کامنت نمیزارم ولی همه منو میشناسن؟
مگه همه با هم تو یک دانشگاهیم؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن:کاش بدونین استرس ازمون دستیاری کشنده هستتتتتتتتتتتت !!!!!!!!!!!!!!
درسته سهیل جان . اما این در صورتی هست که ضریب نفوذ رو بگه 100 درصد. ضریب نفوذ اگه زیر 100 باشه . میشه جنس غالب پدر مریض و دختر سالم داشته باشه.
ضریب نفوذ ریز 100 مثلا 60 درصد این رو میگه که 60 درصد ژنوتیپ بیمار فنوتیپ بیماری رو هم نشون میده.
مثلا توی اون سوال چون ضریب نفوذ رو نگفته که این ابهام سواله . چون نگفته پس 100 نیست . پس این احتمال هست که دختر سالم از پدر بیمار داشته باشیم و در اصل اون دختر هم بیماره اما توی شجره نامه نشون نمیده خودشو و فنوتیپش سالمه.
حالا میشه گفت چون اون ضریب نفوذ رو ذکر نکرده پس...
بابا منظورش اینه که درسته نمیای تو بحث ولی لایک که میکنی اسمت رو میبینیم به چشمون آشنایی دیگه!
خب اون اتوزومی مغلوب هم میشه باز!:21:
دکتر قم محترم.... چرا من غریبه ای اشنا هستم؟
چرا با وجوذ کامنت نمیزارم ولی همه منو میشناسن؟
مگه همه با هم تو یک دانشگاهیم؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پ.ن:کاش بدونین استرس ازمون دستیاری کشنده هستتتتتتتتتتتت !!!!!!!!!!!!!!
وقتی ضریب نفوذ رو ذکر نمی کنن باید 100 در نظر گرفته بشه.اگه 100 نباشه حتما توی سوال گفته میشه.