نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
خلی واسم جالبه ما که از خارج اومده بودیم امتحانیرو دادیم که درسهایی بودن 5 یا 7 سال پیش خوندیم.از معارف و روانشناسی و بهداشت که چون برای هر کشوری مختص خودشه معمولا خلیی خلی بد میزنیم .و امیدمون به درسای اختصاصی هست.که اونم دعا میکردم قدام وخلفی نباشه که خدا امسال کمک کرد نبود.هر سالم معمولا به این دلایل خارجی ها کم میزنن ولی داوطلبان خارجی که من چنتا از شون که اتفاقا از همین کشورهای نزدیک بودن توشون بیشترشون میگن ما بالای 100 زدیم .من موندم چطور ممکنه:smiliess (2):

soheil

New member
نور امید رو بهم نشون بدین دیگه موج منفی نمیدم.بچه ها دارم موج واقعیت رو میدم

نور واقعیتت رو برای بچه های سایت نده :28:
میره رو اعصاب !!!
اگر که میدونی افتادی خب بشین برای دور بعد بخون...بیکاری میای اینجا!!!

soheil

New member
3 ستاره شدیو به من 2 ستاره .......:sad:
منم حساس :riz304:
خو یکم مثبت فکر کن
امتحان رو که دادی دیگه رفته پی کارش حداقل امید داشته باش ارفاق میکنن...فوقش هم نیمکنن میزاری برای دور بعد
اینجوری اعصاب خودت هم خورد نمیشه :heart:

memor

New member
خلی واسم جالبه ما که از خارج اومده بودیم امتحانیرو دادیم که درسهایی بودن 5 یا 7 سال پیش خوندیم.از معارف و روانشناسی و بهداشت که چون برای هر کشوری مختص خودشه معمولا خلیی خلی بد میزنیم .و امیدمون به درسای اختصاصی هست.که اونم دعا میکردم قدام وخلفی نباشه که خدا امسال کمک کرد نبود.هر سالم معمولا به این دلایل خارجی ها کم میزنن ولی داوطلبان خارجی که من چنتا از شون که اتفاقا از همین کشورهای نزدیک بودن توشون بیشترشون میگن ما بالای 100 زدیم .من موندم چطور ممکنه:smiliess (2):

سيمون جان خودتو ناراحت نكن واقعا واسه مايي كه ايران درس نخونديم سختره منم تابستون علوم پايه دادم 95 زده بودم اضافه كردن شدم ١٢٠ ..ايشالاكه اضافه ميكنن،تابستونم جون همه به لب رسيد تا كليد نهايي رو دادن جوابم كه ١مهر اعلام شد

soheil

New member
یا بین 15-25 نمره ارفاق میکنن
یا شاید هم امتحان مجدد!!!!!
دیگه قضیه تقلب تابلو شد!
خیلی ها برای رتبه آوردن رقابت میکنن تو این آزمون...میدونین که 3 نفر اول آزمون یه سری امتیاز دارن!!!(از جمله تو طرح و سربازی و ...):33::33:

memor

New member
منم حساس :riz304:
خو یکم مثبت فکر کن
امتحان رو که دادی دیگه رفته پی کارش حداقل امید داشته باش ارفاق میکنن...فوقش هم نیمکنن میزاری برای دور بعد
اینجوری اعصاب خودت هم خورد نمیشه :heart:

شما خيلي با مزه ايد اقاي سهيل من يادم تابستون هم بوديدكه منم علوم پايه داشتم،ايشالا كه قبول شيد به همراه تمام دوستان و البته من در پره...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا