Nike313
New member
بچه ها شبا خواب ندارم.چون دو روزه بهتون استرس ندادم.خودتونو اماده کنین
bahat movafeqam az vaqti stress dadanat kam shode inja sooto koor shode:thumbsupsmileyanim:
من از همه پوزش می خوام ....خصوصا از شیدا خانوم! : دیشما اولین جملتونه....با نهایت احترام به شما عرض میکنم که این بحثو بچه ها نمی خوان ببینن....شما می تونید طی پیام خصوصی با طرفتون بحث کنید....بچه های اینجا از این بحثای دانشگاه تهرانوایرانو و فلانو فلان خستن!!!:65d6a5d6s:
miis.sكجايي؟:sadsmiley:
احساس كردم دلم برات تنگ شده!!!!!!!!!!40):
کاش همه آرزوهایت همین قدر زود برآورده میشد :دی هنوز کامنت رو ارسال نکرده بودی من پیدام شد
دل من هم برایت نقطه شده بود میگ میگگ عزیز !
امروز حس بدی دارم
اخي!!!
ايشلا...
حال كردم!
ميگم بياين ي ساعت تعيين كنيم هممون با هم دعا كنيم!!!
خدايي جواب ميده،
یه حدیثی هست میگن 40 شب بخونی آرزوت هر چی باشه براورده میشه.. اسمش کسا بود فک کنم.. ولی ما همش یه هفته وقت داریم:|
یه حدیثی هست میگن 40 شب بخونی آرزوت هر چی باشه براورده میشه.. اسمش کسا بود فک کنم.. ولی ما همش یه هفته وقت داریم:|
اره.
من ياسين خوندم.
الانم نيتمو عوض ميكنم!!!
باشه قبوليه هممون!
ايشالا ك خدا قبول كنه.
البته که میشه سوئد و دانمارکاگه فضولی نباشه میتونم بدونم که شما کدوم کشور بودین!؟
به نظر تون اگه 0 هم مینوشتین .اون وقت چی میشد؟سلام منم کارم شده دعا کردن.تازه برگه نوشتم 10.15.20 دادم دست پسرم 20 رو برداشت یعنی 20 تا ارفاق میکنند .نگران نباشید .
به نظر تون اگه 0 هم مینوشتین .اون وقت چی میشد؟
سلام منم کارم شده دعا کردن.تازه برگه نوشتم 10.15.20 دادم دست پسرم 20 رو برداشت یعنی 20 تا ارفاق میکنند .نگران نباشید .
ایشالا خدا برگه هامونو دسکاری کنه همه بالای 150 شیم d: