نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
من نمی خوام جو سازی یا شایعه سازی کنم، فقط چیزی که شنیدم رو منتقل می کنم:
امروز یکی از دوستام (همون که از یه منبع معتبر گفت قراره 15 نمره بدن) گفت یه تعدادی از بچه های دانشگاه تهران شب قبل از امتحان کل سوالا بهشون رسیده بوده!
یه کمی غیر منطقیه اما با این چیزایی که دیدیم خیلی هم دور از ذهن نیست!

simon

New member
امروز یکی از دوستام (همون که از یه منبع معتبر گفت قراره 15 نمره بدن) گفت یه تعدادی از بچه های دانشگاه تهران شب قبل از امتحان کل سوالا بهشون رسیده بوده!
:14::14::14:

nili

New member

یکی پارتی داره یکی سوالای یه درسو داره یکی کل سوالا رو داره
یکیم شانس داره
بیچاره اونایی که هیچکدومو ندارن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: medical

qom

New member
منم املام خوب نیس ولی فک کنم بچگانه درست تر باشه!!!جملاتت خیلی بزرگانه بود وقتی می خوندم کیف می کردم!:auizz3ffy9vla57584x

راستش شاید حرف شما درس باشه اما با این حال غلط نگارشی میشه فک کنم نه املایی . با این حال ممنون که تذکر دادین. حتما میپرسم که یاد بگیرم .

qom

New member
یکی پارتی داره یکی سوالای یه درسو داره یکی کل سوالا رو داره
یکیم شانس داره
بیچاره اونایی که هیچکدومو ندارن.

اما خدا رو که دارن که شکایت همه اینایی رو که نداشتن و بقیه به نا حق داشتن رو بهش بکنن.

sheida

New member

خب اگه اینطوری باشه فک کنم اگه 200 نمره بدن دهن همه بسته میشه!!!بابا این حرفارو باور نکنین همش شایعه ای بیش نیس!!بعضیا شنیدن فلان دانشگاه فلان درسو داشته...یه سری که 50 هم شدن میان از این قضیه لو رفتن سواستفاده می کنن میگن بگیم کل سوالارو داشتن کی به کیه...بدون مدرکوغیره...:bunnyearsmiley:

sheida

New member
راستش شاید حرف شما درس باشه اما با این حال غلط نگارشی میشه فک کنم نه املایی . با این حال ممنون که تذکر دادین. حتما میپرسم که یاد بگیرم .

من کی ام که بخوام به شما.....!!!بیشتر یه شوخی بود...دلگیر نشید:bunnyearsmiley:

nili

New member
خب اگه اینطوری باشه فک کنم اگه 200 نمره بدن دهن همه بسته میشه!!!بابا این حرفارو باور نکنین همش شایعه ای بیش نیس!!بعضیا شنیدن فلان دانشگاه فلان درسو داشته...یه سری که 50 هم شدن میان از این قضیه لو رفتن سواستفاده می کنن میگن بگیم کل سوالارو داشتن کی به کیه...بدون مدرکوغیره...:bunnyearsmiley:

حالا سو استفاده کنن چی کار میخوان بکنن بیچاره ها.
اونایی که مدرک دارن کارشون لنگه.

qom

New member
من کی ام که بخوام به شما.....!!!بیشتر یه شوخی بود...دلگیر نشید:bunnyearsmiley:

نه بابا دلگیر چرا اتفاقا خیلی خوب شد گفتید چون اشتباه اینجا اشکالی نداره اما در صورت حقیقت اگه بعدا نامه مهمی بود خوب زشته.
مثلا چند وقت پیش آقای لاریجانی توی نامه ای که به رییس جمهور داده بود اینطور خطاب کرده بود.
جناب اقای احمدی نژاد ریاست محترم جمهور ...
در صورتی که ما ترم یک خوندیم که اگه اسم میاری نباید جایگاه رو بیاری و باید سمت رو بگی.
که درستش میشد جناب اقای احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی ایران که این توی نامه ای که توی این سطح داره رد و بدل میشه یکم ضایع است که البته به چشم نمیاد . همین که بچگانه به چشم شما اومده جالبه.

sheida

New member
مدیکال شما یه وقت احیانا نری دستیاری بخونیا!!!همینجا باش هرچی جمله اومد شما یه لایک بده!!!!:New (6):

medical

New member
مدیکال شما یه وقت احیانا نری دستیاری بخونیا!!!همینجا باش هرچی جمله اومد شما یه لایک بده!!!!:New (6):

باور کنین استازری اینقده خوندم که دیگه حالم بد شده میخام زودتر امتحانو بدم ... چون استرش منو کشته...........

اینقده کشیک دادیم تو انترنی استازری ... اینقده خوندیم که حالا این ماه اخری مونده به دستیاری دیگه بریدم بریدممممممممممممممممممممم

تا بهمن که خوب میخوندم از الان بریدمممممممممممممم.....

میگن هر چی نزدیکتر به امتحان بیشتر بخونین اما من برعکس شدم االان شب وروز خاب ندارم فقط 5 تا 6 بیشترم نمتونم بخونم و دوره کنم...

حرفای شماها رو هم که میخونم دیگه دپرس میشم....

خدایا خودت به همه کمک کن

آخرین ویرایش:

erghetehran

New member
امکانات رو خوب اومدی ‍! اولا مرکزی درسته نه مرکذی ! دکتر ! دانشمند ! دو رقمی ! قدمت ساختمون هاتون با ابنیه ی تاریخی شهر سوخته زابل قرابت داره ! اگه امکانات داشتید وروردی های جدیدتون رو نمی فرستادند پردیس همت . هر چی آزمون مهمه که داره تو دانشکده ما برگزار میشه . یه کم تامل کن ... فقط یه کم ...

1- ساختمون خوب می خوای بفرما علوم تحقیقات که از مال شما هم شیک تره.ساختمون های بین الملل هم همین طور. دانشگاه تهران اصالت داره !تازه ما یک بار هم وارد ساختمون شما نشدیم در حالی که نمایندهی هالو شما دایما سعی در برگزاری کلاس های شما در پردیس ما داره.
2- خواهش می کنم! یعنی می خوای بگی دانشگاه ایران سهمیه های کذایی رو نداره؟ داره فقط با رتبه پایین تر. ( هر سهمیه ای در کنکور بگی ما از اون بچه های بهتر رو داریم)
3- موقع کنکور به شما می گفتن بیاین دانشگاه تهران طی هم بکشین با سر می اومدین.
4-دانشگاه ایران اگر اون بهشتی بود که ازش می گی منحلش نمی کردن بفرستنش قاطی باقالی ها و شما تنبل ها رو وبال گردن رتبه های برتر نمی کردن.
5-اگر لیاقت داشتین براتون کلاس مجانی هم می ذاشتن!
حالا برو پیش نمایندتون گریه کن. واقعا راس می گن میمون هر چی زشت تر بازیش بیشتر....

sheida

New member
1- ساختمون خوب می خوای بفرما علوم تحقیقات که از مال شما هم شیک تره.ساختمون های بین الملل هم همین طور. دانشگاه تهران اصالت داره !تازه ما یک بار هم وارد ساختمون شما نشدیم در حالی که نمایندهی هالو شما دایما سعی در برگزاری کلاس های شما در پردیس ما داره.
2- خواهش می کنم! یعنی می خوای بگی دانشگاه ایران سهمیه های کذایی رو نداره؟ داره فقط با رتبه پایین تر. ( هر سهمیه ای در کنکور بگی ما از اون بچه های بهتر رو داریم)
3- موقع کنکور به شما می گفتن بیاین دانشگاه تهران طی هم بکشین با سر می اومدین.
4-دانشگاه ایران اگر اون بهشتی بود که ازش می گی منحلش نمی کردن بفرستنش قاطی باقالی ها و شما تنبل ها رو وبال گردن رتبه های برتر نمی کردن.
5-اگر لیاقت داشتین براتون کلاس مجانی هم می ذاشتن!
حالا برو پیش نمایندتون گریه کن. واقعا راس می گن میمون هر چی زشت تر بازیش بیشتر....

شما اولین جملتونه....با نهایت احترام به شما عرض میکنم که این بحثو بچه ها نمی خوان ببینن....شما می تونید طی پیام خصوصی با طرفتون بحث کنید....بچه های اینجا از این بحثای دانشگاه تهرانوایرانو و فلانو فلان خستن!!!:65d6a5d6s:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

simon

New member
بچه ها شبا خواب ندارم.چون دو روزه بهتون استرس ندادم.خودتونو اماده کنین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا