نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sheida

New member
چون درسای فیزیوپات پیش نیاز نداره میتونن فیزیوپات 1 رو با همکلاسیای خودشون وردارن..
بعد اون که میگن به صورت مشروط بخونین جریان چیه؟ یعنی با قبول شده ها میرن سر کلاس ولی شهریور یه بار دیگه آزمون میدن؟

این سوال منم هس اگه کسی اطلاعی داره لطفا پاسخ بده:dadad4:

miis.s

New member
بچه ها یه سوال.. نمره های علوم پایه تا چه حدی به معدل این 5 ترم ربط داشت؟
کسایی که زیر صدن، این دو سال و نیم معدلشون چه حدودی بوده؟
من حس کردم کل زحمتای این 5 ترم کشک بود!

sheida

New member
امضا میکنم که شما قبولی. منظور اینه که شرف گرو میگذارم همون سبیل!

امیذ بهتر از ناامیدی!!! بچه ها الان دیگه کاری ازمون برنمیاد بیاید واسه هم دعا کنیم.دعا معجزه می کنه واسه من که حداقل دعا جواب داده:tsimuzpzwoap1t9y3o7

qom

New member
نمره 85 سراغ دارم نشسته هماتولوژی رو پیش خونی میکنه واسه کورس هماتو. حالا ببینین امید داشتن یعنی چی.

dr.mgh

New member
نمره 85 سراغ دارم نشسته هماتولوژی رو پیش خونی میکنه واسه کورس هماتو. حالا ببینین امید داشتن یعنی چی.

از طرف من بهش بگین بشین اناتمی بخون که بهتره :sadsmiley:

من خودم 80 شدم و به هیچ عنوان امید ندارم :((((((

شما نمیدونین اگه بیفتیم میزارن بریم کلاسای فیزیو پات یا نه؟

abozzar

New member
ولي يه چيزي بگما : ته دلم هي يه ندايي ميگه 26 تا 28 تا ميدن . حالا نميدونم الشيطان الرجيمه يا ...

abozzar

New member
ولي يه چيزي بگما : ته دلم هي يه ندايي ميگه 26 تا 28 تا ميدن . حالا نميدونم الشيطان الرجيمه يا ...

آخرین ویرایش:

sheida

New member

من نمرم 92 شده ان شاالله که قبول شیم ولی اگه خدای نکرده قبول نشدم میرم سر کلاسای فیزیوپات می شینم چون اینجوری می میرم از بیکاری و تنهایی!!تابستونم علوم پایه میخونم.خداکنه این علوم پایه رو قبول شیم من یکی به خدا قول میدم واسه پره مثل ادم درس بخونم بالای 150 بشم که این همه نگرانی نکشم:New (6):

Dr.Amir

New member
بچه ها اميد داشته باشين تو رو خدا!! من با ٨٥ الان از شنبه تاحالا سر كلاس پاتولوژي غدد و اندوكراين نشستم ! اميد داشته باشين انشا الله پاسيم ؛-)

miis.s

New member
بچه ها اميد داشته باشين تو رو خدا!! من با ٨٥ الان از شنبه تاحالا سر كلاس پاتولوژي غدد و اندوكراين نشستم ! اميد داشته باشين انشا الله پاسيم ؛-)

ای ول داداش.. مرسی که امید میدی :)

doci.shishi

New member
من نمرم 92 شده ان شاالله که قبول شیم ولی اگه خدای نکرده قبول نشدم میرم سر کلاسای فیزیوپات می شینم چون اینجوری می میرم از بیکاری و تنهایی!!تابستونم علوم پایه میخونم.خداکنه این علوم پایه رو قبول شیم من یکی به خدا قول میدم واسه پره مثل ادم درس بخونم بالای 150 بشم که این همه نگرانی نکشم:New (6):

ishala ke hamamoon pass shim vali manke dafe ghabl oftadam vasam hazfe term kardan va bad dge nabayad sare kelasa miraftim

qom

New member
سلام بچه ها . یه پیشنهاد دارم. برین تاپیک علوم پایه شهریور 91 رو بخونین(تو نت سرچ کنین لینک همین سایت میاد)
1- میگن وای سخت بود اما بعضی ها میگن نه کجاش سخت بود ما نمره 170 هم داشتیم.
2-عین ما میگن یعنی چی میشه؟ نکنه؟ وای خدا . یعنی میشه 15 بدن؟ یعنی میشه 20 تا بدن؟ یعنی میشه 25 تا بدن؟
3-بچه ها واسه چی اینجا نشستین برین اعتراض کنین بابا اینجا نشستن و حرف زدن هیچ کاری نمیکنه
4-فلانی یعنی من با این نمره پاس میشم؟!
5-من اگه پاس شم شیرینی میدم اینجوری میکنم اونجوری میکنم.اما میدونم این ترم هم مث اسفند 90 میکنن واقعا چرا اینا انقد در حق ما ظلم میکنن؟ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا
6-وزیر خیلی بده
7-توجه!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو با دقت بخونین. روز قبل از اینکه نتایج کل رو بدن نسل سراجی میاد میگه فردا اعلام میشه و از نظر ما بیس 100 هست!!! فک کن!
8-وای بد بخت شدیم .
9-شنیدم تو وزارت خونه جلسه گذاشتن میخوان 5 تا بدن خدا اینجوری که من میوفتم نمی خو ااااااااااا م
10-یعنی من پاس میشم؟!!
.
.
.
و در اخر نمره 76 هم پاس شد... .

آخرین ویرایش:

dr.

New member
سلام بچه ها . یه پیشنهاد دارم. برین تاپیک علوم پایه شهریور 91 رو بخونین(تو نت سرچ کنین لینک همین سایت میاد)
2-عین ما میگن یعنی چی میشه؟ نکنه؟ وای خدا . یعنی میشه 15 بدن؟ یعنی میشه 20 تا بدن؟ یعنی میشه 25 تا بدن؟
3-بچه ها واسه چی اینجا نشستین برین اعتراض کنین بابا اینجا نشستن و حرف زدن هیچ کاری نمیکنه
5-من اگه پاس شم شیرینی میدم اینجوری میکنم اونجوری میکنم.اما میدونم این ترم هم مث اسفند 90 میکنن واقعا چرا اینا انقد در حق ما ظلم میکنن؟ آخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا
6-وزیر خیلی بده
7-توجه!!!!!!!!!!!!!!!!! اینو با دقت بخونین. روز قبل از اینکه نتایج کل رو بدن نسل سراجی میاد میگه فردا اعلام میشه و از نظر ما بیس 100 هست!!! فک کن!
8-وای بد بخت شدیم .
9-شنیدم تو وزارت خونه جلسه گذاشتن میخوان 5 تا بدن خدا اینجوری که من میوفتم نمی خو ااااااااااا م
10-یعنی من پاس میشم؟!!
.
.
.

azize man shahrivar bande ba nomre 85 pass nashodam.
goftam dar jaryan bashi bad nis
alanam 92 shodam
amaram daram ke shahrivar yeki 92 bud hamun 92 mund
ina kashki nomre midan be ghoran
etefaghan mishnasam kasio ke 22nomre besh ezaf kardan

qom

New member
azize man shahrivar bande ba nomre 85 pass nashodam.
goftam dar jaryan bashi bad nis
alanam 92 shodam
amaram daram ke shahrivar yeki 92 bud hamun 92 mund
ina kashki nomre midan be ghoran
etefaghan mishnasam kasio ke 22nomre besh ezaf kardan
خوب من که چیزی نگفتم خودتون میگین که 22 نمره اضافه رو هم سراغ دارین؟ باشه در اخر 78 هم پاس شد. من هی میام امید بدم شما ها نگذارین . من خودم نمرم 100 شد با کلید اولیه نیام اینجا سنگین ترم.
دیشب از بس پیگیر این دانشگاه و زنگ به این نماینده و اون نماینده و بچه های خودمون بودم حالت تهوع و سردرد گرفتم .اینا به کنار زنگ زدم به یکی که 80 شده میگم فردا 9:30 تجمعه میگه ول ل ل ل ل ل ل ل کن.
هیچی امروز یکی زنگ زد من فک کردم یک بار اما خودش بعدش گفت چند باری زنگ زده نتونستم ج بدم اس داد که برو نامرد تو خودت خرت از پل گذشته دیگه ج نمیدی؟
بعضی ها طوری ته دل رو خالی میکنن که خدایی با 100 میترسم تو اصلاحیه نمرم بیاد پایین و بعد نمره ندن و یا بدن و من پاس نشم.

Dr.Amir

New member
6-وزیر خیلی بده
8-وای بد بخت شدیم .
10-یعنی من پاس میشم؟!!
.
.
.

دمتتتت گرم قم عزييييييز. حرفات خيلي حسابه. نكنه طراح سوالي يا نماينده ي وزارت خونه. كارت درسته پسر جان.

drdevil

New member
6-وزیر خیلی بده
8-وای بد بخت شدیم .
10-یعنی من پاس میشم؟!!
.
.
.

71 هم پاس شد!!
ولی اون شهریور بود
اسفند پارسال 90 هم پاس نشد...

drdevil

New member
به آزاد و سراسری انذازه هم اضافه میشه.. به بین المللی ها یه کم بیشتر

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه از رو چه حسابی حرف می زنی!!مگه میشه به دانشگاه های مختلف متفاوت اضافه کنن!!همینجوری میگین واسه خودتون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا