نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soheil

New member
به نظر من این دوره بیس 80 و یا 85 هستش:smilies-azardl (181
اگر افتاده کم باشه خب احتمالا رو 85 و اگر هم زیاد باشه رو 80
-----

doci.shishi

New member
bacheha man motevajeh shodam ke nomrehaye kelase ma aslan 185 nadashteo shaye kardan
ma faghat 2ta 155 darim
va bishtare bacheha beyne 100ta111 hastan va kamtar az 10 nafar zire 90 hastan
hala age baghiye daneshgaha ham hamintor bashe ke man mioftaaaaaaaaaaaaam
:sadsmiley:

sheida

New member
بچه ها شما بعد از نتیجه هم میاین توی سایت نظراتونو بگید؟

do . m

New member
کلن به خاطر انتخاباتم که شده فک نمی کنم خیلی سخت بگیرن . ینی کاش نگیرن ...

ali.esf

New member
لطفا تا آخرشو بخوانید
با سلام خدمت همه
بنده نماینده بچه های ورودی مهر89 اصفهان هستم.
خواستم بگم که بر اساس آنالیزی که طبق نمرات بچه ها بر اساس کلید اولیه انجام دادیم و طبق مقایسه ی این آنالیز با نمرات اولیه ی بچه های مهر88 دانشگاه خودمون به این نتایج رسیدیم:
از165نفری که از بچه های مهر88(سال88 ورودی بهمن نداشتن، برای همین تعدادشون زیاده)دانشگاه خودمون در آزمون اسفند90 حضور داشتن،15نفر طبق کلید اولیه ی منتشره از سوی وزارتخونه، موفق به کسب نمره ی قبولی نشدن.اما برای ما بچه های مهر89 این اعداد بدین صورته: از102نفری که 10اسفند91 امتحان دادیم؛ بر اساس کلید اولیه؛37نفر نمرشون زیر100ئه...و این به وضوح نشان دهنده ی سطح بسیار سخت سوالاته.
ما دوشنبه رفتیم وزارتخونه.روزای قبلشم با چندین نفر از نماینده های شهرای دیگه تماس گرفتیم و خواستیم که آنالیز و آمار دقیقی دربیارن و دوشنبه هماهنگ همه باهم بریم وزارتخونه، ولی از اونجایی که کسی آنالیز دقیقی از نمره های بچه هاشون نداشت؛ دوشنبه فقط بچه های اصفهان بودن که موج اول اعتراضات رو راه انداختن. ما اعتراضمون بر دو مورد بود:1- سختی سوالات وسطح پایین نمرات که هیچ روش و منطق آموزشیی این آمار افتاده رو منطقی نمیدونه. 2- لو رفتن سوالات جنین در شب قبل از امتحان در وبلاگ تبریز(که با مدرک ارائه کردیم)
ما حتی وبلاگ کرمانی ها رو هم دیده بودیم که قبل از علوم پایه چندین پست در مورد نکات مهم درسی در مورد علوم پایه در قسمت ادامه ی مطلبشون گذاشته بودن، ولی از اونجایی که رمز داشت و همچنین بلافاصله پس از امتحان، اون پست ها حذف شد؛ وقتی رفتیم تهران، چون مدرکی برای اثبات ادعامون نداشتیم، حرفی از کرمان نزدیم.ولی از طریق دوستانم و رابطینی که در کرمان دارم، این تقلب و لو رفتن سوالات مثل روز برام روشنه....
واقعا نمیدونم چرا یه امتحان نمیتونه هیچوقت سالم برگزار بشه!؟ علاوه بر این لو رفتن سوالات، ما هر دوره شاهد برگزاری کلاس هایی در تهران توسط بعضی از اساتید طراح و بورد هستیم!!!
در وزارتخونه، خیلی خوب باهامون برخورد کردن؛ از معاون آموزشی(آقای دکتر عین اللهی)گرفته تا رییس رسیدگی به شکایات(آقای دکتر عسگرزاده)،رییس بخش آزمونها(آقای دکتر رضاییان و اکنونم شده آقای دکتر اسدی)، رییس سنجش علوم پایه(آقای دکتر سراجی) و آقای دکتر جوقطایی که رییس بخش امنیت سوالا بودن....گفتن حتما رسیدگی خواهد شد؛ ان شاالله که واقعا هم رسیدگی کنن.
اونطوری که معاون دکتر رضاییان به من گفتنم مثل اینهکه سه شنبه هم دانشجویان 4دانشگاه رفتن وزارتخونه و اعتراض کردن.هم مسئله سختیو گفتن و هم مسئله تبریز و کرمان...
ولی اصلا نگران نباشید چون از منبع موثقی خبر دارم که احتمال باطل شدن و برگزاری مجدد امتحان صفره
راه حلی که ما دوست داریم اجرا بشه اینه که:اضافه کردن نمره قابل توجهی به همه ی دانشگاه ها به غیر از دو دانشگاه تبریز و کرمان؛ یا اینکه به اون دو دانشگاه کمتر اضافه کنن.و اینکه امتیازات مورد نظر این آزمون رو به ماکس بچه های کرمان که 189شده اختصاص ندن! اما از اونجایی که در مورد دانشگاه کرمان مدرکی در دست نیست، احتمال برخورد با کرمانیا صفره!:(
ما اصفهانیا سهم تلاش خودمونو انجام دادیم؛ امیدوارم بقیه ی دانشگاه ها هم با اعتراضات خود صدا رو به گوش مسئولین برسونن
امید به خدا، ان شاالله که در انتها همه شاد بشن و پاس بشیم و مسئولین سعی بر ایجاد عدالت داشته باشن

dr.

New member
man haminja be june mamanam babam va hameye azizanam ghasam mikhoram ke dar kerman hiiiiich soali lo narafte va weblagemun ham kollllan nokteyi vase olum paye nazashte
etefaghan ma tu commentamun eterazate shadiiidi mabni bar lo raftane soalat dar tabriz dashtim
pas aghaye mohtaram alaki jav nade
ma khodemun shaki hastim
khejalatam khub chizie
age 1% ehtemal midadan kerman soali lo rafte khode vezarat mifahmid
soalat ham az tarighe hamun vezarat khune be tabrizia lo dade shode chon hich ostadi kamelan az soalat ba khabar nist.

dr.

New member
dar zemn az amare ahmaghanatunam malume ke harfatin bi asase
ki gofte kerman 185 dashte????????
kiiiiii gofte???
maxe ma 155 bud ke unam taraf moadelesh 19e kollan va faghad text mokhune
bian amar begiran bebinan ma kodum darso khub zadim hamegi ke soalato dadhtim???!!!!!!
moteasefam vase ini ke injur charandiati gofte

ali.esf

New member
man haminja be june mamanam babam va hameye azizanam ghasam mikhoram ke dar kerman hiiiiich soali lo narafte va weblagemun ham kollllan nokteyi vase olum paye nazashte
etefaghan ma tu commentamun eterazate shadiiidi mabni bar lo raftane soalat dar tabriz dashtim
pas aghaye mohtaram alaki jav nade
ma khodemun shaki hastim
khejalatam khub chizie
age 1% ehtemal midadan kerman soali lo rafte khode vezarat mifahmid
soalat ham az tarighe hamun vezarat khune be tabrizia lo dade shode chon hich ostadi kamelan az soalat ba khabar nist.

باشه؛ نیازی به قسم نیست.ما هم اصلا در وزارتخونه حرفی از کرمان نزدیم؛ چون اینقدر حرفه ای بودید که صورت مسئله رو پاک کنید و مدرکی دست کسی ندید...نگران نباشید، چون کارتون رو خوب انجام دادید
فقط اگه ممکنه به این سوالات من جواب بدید:
1- 3الی4 پستی که قبل از امتحان در وبلاگتون بود و همشم نوشته بودید برای اطلاع از نکات فلان درس به ادامه مطلب برید؛ چی بود دقیقا؟!
2- اگه چیز خاصی نبود، چرا برای ادامه ی مطلبش رمز گذاشته بودید؟
3- اگه مسئله ای نبوده، چرا بعد از امتحان اون پستا رو حذف کردید؟
4- میشه بفرمایید چرا از وقتی ا افراد مختلفی از ورودیتون میپرسیم که وضعیت نمرات بچه هاتون چطوری بوده، هرکسی یه جوابی میده و اینقدر تناقض توی صحبتاتون هست؟!

qom

New member
لطفا تا آخرشو بخوانید
با سلام خدمت همه
بنده نماینده بچه های ورودی مهر89 اصفهان هستم.
خواستم بگم که بر اساس آنالیزی که طبق نمرات بچه ها بر اساس کلید اولیه انجام دادیم و طبق مقایسه ی این آنالیز با نمرات اولیه ی بچه های مهر88 دانشگاه خودمون به این نتایج رسیدیم:
از165نفری که از بچه های مهر88(سال88 ورودی بهمن نداشتن، برای همین تعدادشون زیاده)دانشگاه خودمون در آزمون اسفند90 حضور داشتن،15نفر طبق کلید اولیه ی منتشره از سوی وزارتخونه، موفق به کسب نمره ی قبولی نشدن.اما برای ما بچه های مهر89 این اعداد بدین صورته: از102نفری که 10اسفند91 امتحان دادیم؛ بر اساس کلید اولیه؛37نفر نمرشون زیر100ئه...و این به وضوح نشان دهنده ی سطح بسیار سخت سوالاته.
ما دوشنبه رفتیم وزارتخونه.روزای قبلشم با چندین نفر از نماینده های شهرای دیگه تماس گرفتیم و خواستیم که آنالیز و آمار دقیقی دربیارن و دوشنبه هماهنگ همه باهم بریم وزارتخونه، ولی از اونجایی که کسی آنالیز دقیقی از نمره های بچه هاشون نداشت؛ دوشنبه فقط بچه های اصفهان بودن که موج اول اعتراضات رو راه انداختن. ما اعتراضمون بر دو مورد بود:1- سختی سوالات وسطح پایین نمرات که هیچ روش و منطق آموزشیی این آمار افتاده رو منطقی نمیدونه. 2- لو رفتن سوالات جنین در شب قبل از امتحان در وبلاگ تبریز(که با مدرک ارائه کردیم)
ما حتی وبلاگ کرمانی ها رو هم دیده بودیم که قبل از علوم پایه چندین پست در مورد نکات مهم درسی در مورد علوم پایه در قسمت ادامه ی مطلبشون گذاشته بودن، ولی از اونجایی که رمز داشت و همچنین بلافاصله پس از امتحان، اون پست ها حذف شد؛ وقتی رفتیم تهران، چون مدرکی برای اثبات ادعامون نداشتیم، حرفی از کرمان نزدیم.ولی از طریق دوستانم و رابطینی که در کرمان دارم، این تقلب و لو رفتن سوالات مثل روز برام روشنه....
واقعا نمیدونم چرا یه امتحان نمیتونه هیچوقت سالم برگزار بشه!؟ علاوه بر این لو رفتن سوالات، ما هر دوره شاهد برگزاری کلاس هایی در تهران توسط بعضی از اساتید طراح و بورد هستیم!!!
در وزارتخونه، خیلی خوب باهامون برخورد کردن؛ از معاون آموزشی(آقای دکتر عین اللهی)گرفته تا رییس رسیدگی به شکایات(آقای دکتر عسگرزاده)،رییس بخش آزمونها(آقای دکتر رضاییان و اکنونم شده آقای دکتر اسدی)، رییس سنجش علوم پایه(آقای دکتر سراجی) و آقای دکتر جوقطایی که رییس بخش امنیت سوالا بودن....گفتن حتما رسیدگی خواهد شد؛ ان شاالله که واقعا هم رسیدگی کنن.
اونطوری که معاون دکتر رضاییان به من گفتنم مثل اینهکه سه شنبه هم دانشجویان 4دانشگاه رفتن وزارتخونه و اعتراض کردن.هم مسئله سختیو گفتن و هم مسئله تبریز و کرمان...
ولی اصلا نگران نباشید چون از منبع موثقی خبر دارم که احتمال باطل شدن و برگزاری مجدد امتحان صفره
راه حلی که ما دوست داریم اجرا بشه اینه که:اضافه کردن نمره قابل توجهی به همه ی دانشگاه ها به غیر از دو دانشگاه تبریز و کرمان؛ یا اینکه به اون دو دانشگاه کمتر اضافه کنن.و اینکه امتیازات مورد نظر این آزمون رو به ماکس بچه های کرمان که 189شده اختصاص ندن! اما از اونجایی که در مورد دانشگاه کرمان مدرکی در دست نیست، احتمال برخورد با کرمانیا صفره!:(
ما اصفهانیا سهم تلاش خودمونو انجام دادیم؛ امیدوارم بقیه ی دانشگاه ها هم با اعتراضات خود صدا رو به گوش مسئولین برسونن
امید به خدا، ان شاالله که در انتها همه شاد بشن و پاس بشیم و مسئولین سعی بر ایجاد عدالت داشته باشن

با سلام و خسته نباشید خدمت نماینده محترم اصفهان بنده در جریان اقدامات و زحمات شما از طریق دوستان هستم.امید وارم خدا به یادتان باشد وقتی به یاد دیگرانید با تقدیم مجدد سلام استوار باشید

dr.

New member
baradare man ma chon hesabi gand zadim aslan nemikhastim matlabi dg raje be olum paye bashe tu web bara hamin etelayieha mabni bar tarikho sa@ emtehano nahve gereftane karto pak kardim
chera vezarat nomreha maro chek nemikone ke befahme rigi be kafshemun nist??
man khodam dafe dovome olum paye midam dg age nokteyi lo miraft ke aval az hame mifahmidam
inghad be ma tu in daneshgah zolm mishe va ghanun haye khoshko sakhti dare ekr lo raftane soal ye chize mahale
vase nomreha bacheha ham vala kasi lo nemide chand shode
ye nafahmi ham unad tu web nevesht mn shodam 185
bacheha fek kardan maghze kelasemun vaghean gol kashte
nagu taraf mikhaste bacheharo aziat kone
khodetun berin webe ma bebinin chi dastgiretun mishe az nomreha
joz haminayi ke tu web neveshte hiiiichkas nomrasho nemige be joz dusta nazdikesh
be khoda hamamun ya labe marzim ya be badbakhti pass shodin
mianginemun ham 100 ya chand ta bishtar

ali.esf

New member
@qom
خواهش میکنم؛ لطف دارید. وظیفه بود. ان شاالله که نمره ی خوبی اضافه بشه و عدالت اجرا بشه و همه تعطیلات نوروزی خوبی داشته باشن؛ چرا که آرزوی هممون همینه. باز هم تشکر از ابراز لطفتون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا