نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سلام :)
راستش من رتبم پارسال 15 شد ... سال سومی بود که بهداشت شرکت می کردم ( البته روم به دیوار :))
از رتبه ی نه تا 16 بهشتی قبول شدیم ...
سوال؟؟ نبود دیگه؟؟ :)))

تلااااااااام سپیده جووووونی :ad54ad:
سوال : حالت خوبه؟؟؟؟
دلم تنگیده برات :28:

sepideeee

New member
تلااااااااام سپیده جووووونی :ad54ad:
سوال : حالت خوبه؟؟؟؟
دلم تنگیده برات :28:
سلام عزیزم :28: خوبی؟؟؟
دل منم تنگ میشه واسه همین معمولا میام پستاتون رو میخونم .. البته گاهی مخفیانه :))
ایشاله که همه چی رو به راه باشه راوی جون :4d564ad6:

rawy

New member
سلام عزیزم :28: خوبی؟؟؟
دل منم تنگ میشه واسه همین معمولا میام پستاتون رو میخونم .. البته گاهی مخفیانه :))
ایشاله که همه چی رو به راه باشه راوی جون :

شکر خدا
خوشحالمون می کنی
ملالی نیست جز دوری دوستان :smiliess (3)::riz304:
سپیده جون از تاپیک پذیرفته شدگان خیلی استقبال نشد
می شه برامون توضیح بدی از چاله کنکور که درمیایم چاه ارشد چه شکلیه؟؟؟ :25r30wi:
بچه هایی که امید قبولی دارن چطور برای دانشگاه آماده بشن که اونجا بتونن با نمره بالا واحد پاس کنن؟

henri

New member
هنری جان, اگه اشتباه نکنم آقای هاوش بودند که عقیده شون این بود وقتی مطلب توی کتاب هست چه دلیلی داره دوباره وقت بزاریم و بنویسیمش, تاپیک شیوه های صحیح مطالعه رو یه مروری بکن حتما , توصیه های خیلی خوبی توش هست
هفته آخر و شب آخر کنکور که می رسه همه کاش ها و حسرت ها میاد تو ذهنت که اگه اینکار رو می کردم بهتر بود, چرا و چرا و کاش و کاش
حالا من کاش هام رو بهت بگم که اون راه رو نری, این شکل خلاصه کردن که گفتی دقیقا طولانی و کم تاثیره, هدف از خوندن اینه که به اون درس تسلط کامل پیدا کنی, وقتی درسی رو برای بار اول می خونی خب مسلمه که زمان زیادی می بره, بار دوم و سوم و ... نکات بیشتری برات روشن و روشن تر می شه و دیگه مطلب کاملا برات آشناست, حس کن استاد یا معلمی هستی که می خوای بری اون فصل رو ارائه بدی, اینجوری درس بخون, خوشبخنانه الان هم فرصت زیاده و عجله ای نیست برای اینکه سریع برسونی, با حوصله هر مبحث رو یاد بگیر بعد مبحث جدید رو شروع کن, و مرور قبلی ها را کنار جدید ها ادامه بده این مرور چون مطلب کاملا برات جا افتاده و آشناست وقت زیادی ازت نمی گیره
و حسرت دائمی خیلی از ماها, زبان
واقعا هیچ مورد نگران کننده ای نداره, زبان مثل ورزش هست, هر روز یه کم ماهیچه زبانت رو تقویت کن, به هیچ وجه نمی شه شب امتحانی این درس رو خوند, و همینطور آمار
و همیشه تا خود کنکور تصور کن آخر این هفته امتحانه, به قول دوستان استرس هفته آخر سرعتی و تمرکزی به مطالعه می ده که می خوای هرچی باقیمونده رو ببلعی :28::smilies-azardl (113

مرسی راوی جون خیلی خوب توضیح دادی ... واقعااا هاوش خان راست گفتن خلاصه های من فقط فعلا رو کم داره بقیش کپیه کتابه همین خخخخخ
زبانم ک من همیشه میگفتم آخر روز میخونم اما دریغ از اینکه ی روز ب برنامه ریزیم عمل کنم ....

sepideeee

New member
شکر خدا
خوشحالمون می کنی
ملالی نیست جز دوری دوستان
سپیده جون از تاپیک پذیرفته شدگان خیلی استقبال نشد
می شه برامون توضیح بدی از چاله کنکور که درمیایم چاه ارشد چه شکلیه؟؟؟ :25r30wi:
بچه هایی که امید قبولی دارن چطور برای دانشگاه آماده بشن که اونجا بتونن با نمره بالا واحد پاس کنن؟

راستش ارشد اونچیزی که من فکر می کردم اصلا نبود :black_eyed:
ترم اول که تازه وارد بودیم و .....
ترم دوم اصلا وقت درس خوندن نداریم فقط ارائه ریخته رو سرمون :((
اینجوری بگم هر کی خودش مطالعه داشت ، داشت ... اگه نداشت هم که دیگه خودش عقب میمونه
اگه میخاین موفق بشین تو دوران ارشد .. باید فقط مطالعه کنید دیگه .. و اینکه زرنگ باشید از هر چیزی تجربه به دست بیارید .. ( برخلاف من :wacsmiley:)
ولی در کل ارشد هم اون چیزی نیست که بخاین خودتونو واسش به اب و اتیش بزنین ... من الان دارم می فهمم اینارو :riz277:
ولی فایده ی بزرگش اینه که راه دکترا رو هموار میکنه ...
ولی از حق نگذریم بچه ها توی درمانگاه تجربه ی خوبی به دست میارن
بابت نمره هم نگران نباش .. خود استادا منبع معرفی می کنن .. بالاخره بچه ها هم هر طوری شده می خونن.. زیاد قابل پیش بینی نیست .. ولی همینکه زبانتون خوب باشه کلی جلو هستین.

rawy

New member
راستش ارشد اونچیزی که من فکر می کردم اصلا نبود
ترم اول که تازه وارد بودیم و .....
ترم دوم اصلا وقت درس خوندن نداریم فقط ارائه ریخته رو سرمون
اینجوری بگم هر کی خودش مطالعه داشت ، داشت ... اگه نداشت هم که دیگه خودش عقب میمونه
اگه میخاین موفق بشین تو دوران ارشد .. باید فقط مطالعه کنید دیگه .. و اینکه زرنگ باشید از هر چیزی تجربه به دست بیارید .. ( برخلاف من )
ولی در کل ارشد هم اون چیزی نیست که بخاین خودتونو واسش به اب و اتیش بزنین ... من الان دارم می فهمم اینارو
ولی فایده ی بزرگش اینه که راه دکترا رو هموار میکنه ...
ولی از حق نگذریم بچه ها توی درمانگاه تجربه ی خوبی به دست میارن
بابت نمره هم نگران نباش .. خود استادا منبع معرفی می کنن .. بالاخره بچه ها هم هر طوری شده می خونن.. زیاد قابل پیش بینی نیست .. ولی همینکه زبانتون خوب باشه کلی جلو هستین.

واقعا ممنون, خدا رو شکر فهمیدیم اونجا چه خبره
می دونم که اونجا هم موفقی , هرچند سخت, چشم بهم بزنی تموم شده و ان شاالله خانم دکتری :28:
دووووووستان گرامی چه قبول بشید چه قبول نشید بخووووونیییییییییید :smiliess (9)::smilies-azardl (181 (البته در درجه اول خودم برام مهم بود که بدونم و به خودم می گم, باید روانشناس شد, حالا چه از راه ارشد چه غیر ارشد) :smilies-azardl (113

sepideeee

New member
واقعا ممنون, خدا رو شکر فهمیدیم اونجا چه خبره
می دونم که اونجا هم موفقی , هرچند سخت, چشم بهم بزنی تموم شده و ان شاالله خانم دکتری :28:
دووووووستان گرامی چه قبول بشید چه قبول نشید بخووووونیییییییییید :smiliess (9)::smilies-azardl (181 (البته در درجه اول خودم برام مهم بود که بدونم و به خودم می گم, باید روانشناس شد, حالا چه از راه ارشد چه غیر ارشد) :smilies-azardl (113

دقیقا همینه راوی... اگه بخای کار کنی و مفید واقع باشی زیاد مدرک گرایی فایده نداره .. مهم تجربه ی کاری اس

rawy

New member
سپیده جون مطالعه همین مباحثی که برای کنکور مهم هستند؟
یا کتابهایی که برای درمان هاش شناختی و اگزیستانسیال و رواندرمانی هست؟
دقیقا منظورت چه جور مطالعه ایه؟

rawy

New member
دقیقا همینه راوی... اگه بخای کار کنی و مفید واقع باشی زیاد مدرک گرایی فایده نداره .. مهم تجربه ی کاری اس

درسته, خوبه که بشه هر دوموردش رو داشت
الان یکی از دوستان من حدود ده ساله داره با مدرک لیسانس مشاوره می ده و از اینکه مراجع هاش خانم دکتر صداش می کنن و بهشون می گه من دکتر نیستم خیلی معذبه, در واقع فقط می خواد از هرجا شده یه مدرکی بگیره که صرفا داشته باشه
و اینکه برای بعضی حرکت های تو رشتمون الان مدرک لازمه ادامه هست, حتی ها و کارگاهها یا حتی کتابخونه ملی که بخوای بری اقلا باید ارشد باشی
و به دلیل اینکه حقیقتا اونچیزی که تو دانشگاه از ما می خوان با اونچیزی که توی کار مراجع ازمون انتظار داره متفاوته, باید خودمون رو تقسیم کنیم به چند نفر که یکی بره دنبال مدرک, اون یکی بره دنبال تجربه :black_eyed::65d6a5d6s:

sepideeee

New member
سپیده جون مطالعه همین مباحثی که برای کنکور مهم هستند؟
یا کتابهایی که برای درمان هاش شناختی و اگزیستانسیال و رواندرمانی هست؟
دقیقا منظورت چه جور مطالعه ایه؟
این مباحث کنکوری یه جور پایس .. که کلا به دردمون میخوره تا اخراش
منظورم از مطالعه .. انواع اختلالاس .. روش برخورد باهاشون.. نظریه های مختلف.. درمان های مختلف ..
انقد حیطه ی روان شناسی گسترده س که اصلا نمیشه چیز خاصی رو پیشنهاد کرد ..
یه روان شناس باید از هر چیزی سر در بیاره :(

rawy

New member
این مباحث کنکوری یه جور پایس .. که کلا به دردمون میخوره تا اخراش
منظورم از مطالعه .. انواع اختلالاس .. روش برخورد باهاشون.. نظریه های مختلف.. درمان های مختلف ..
انقد حیطه ی روان شناسی گسترده س که اصلا نمیشه چیز خاصی رو پیشنهاد کرد ..
یه روان شناس باید از هر چیزی سر در بیاره :(

یه عااااااااالمهههههههههه ممنووووونم که وقت گذاشتی گلم
امیدوارم هرجا هستی خوشحال و سلامت و موفق باشی
عصر جمعه ات بخیر :(40)::heart:

sepideeee

New member
یه عااااااااالمهههههههههه ممنووووونم که وقت گذاشتی گلم
امیدوارم هرجا هستی خوشحال و سلامت و موفق باشی
عصر جمعه ات بخیر :(40)::heart:
منم از هم کلامی باهات کلی خوشحال شدم .. امیدوارم موفق باشی دوست خوبم :28:

rawy

New member
مرسی راوی جون خیلی خوب توضیح دادی ... واقعااا هاوش خان راست گفتن خلاصه های من فقط فعلا رو کم داره بقیش کپیه کتابه همین خخخخخ
زبانم ک من همیشه میگفتم آخر روز میخونم اما دریغ از اینکه ی روز ب برنامه ریزیم عمل کنم ....

در مورد زبان همدردیم, نمی دونم به چه دلیل نامعلومی به زبانم اعتماد داشتم!!! و براش وقت نذاشتم
توی کتاب کم خط بکش و کم بنویس اما کلمات کلیدی رو مشخص کن که با اون یک کلمه کل مطلب برات یادآوری بشه
اگه خلاصه هم می نویسی سعی کن تو یکی دو صفحه باشه, این نمونه رو ببین, البته کار من نیست کار بچه زرنگ هاست

marzieh88

New member
:heart::smiliess (10)::heart:
در مورد زبان همدردیم, نمی دونم به چه دلیل نامعلومی به زبانم اعتماد داشتم!!! و براش وقت نذاشتم
توی کتاب کم خط بکش و کم بنویس اما کلمات کلیدی رو مشخص کن که با اون یک کلمه کل مطلب برات یادآوری بشه
اگه خلاصه هم می نویسی سعی کن تو یکی دو صفحه باشه, این نمونه رو ببین, البته کار من نیست کار بچه زرنگ هاست

عجب خلاصه و نکته ی خوبی

- - - Updated - - -

سپیده جون ممنون از راهنمایی هات:thumbsupsmileyanim:

henri

New member

وااااااای مرسی راوی جون چه خلاصه ای بود کیف کردم واقعااااا هرکی نوشته جاش تو انستیتو هس نه ؟... اینجور خلاصه کردن رو زمانی میشه نوشت ک چند دور خونده باشیم و بدونیم هر فصل چی میگه درسته ؟؟؟؟؟ چون همینجوریش من نمیدونم چیه اختلالات رو کنار هم بذارم و مقایسه کنم تازه من هیچ وقت ب خصایص فرهنگی و طول عمر و .... توجه نمیکردم دقیقا ی مشکل مهمم همینه ک هرچی ب نظر خودم مهمه رو میخونم بعد دقیقا از جاهایی سوال میاد ک من فک میکردم مهم نیست و نخونده بودمش ...

rawy

New member
وااااااای مرسی راوی جون چه خلاصه ای بود کیف کردم واقعااااا هرکی نوشته جاش تو انستیتو هس نه ؟... اینجور خلاصه کردن رو زمانی میشه نوشت ک چند دور خونده باشیم و بدونیم هر فصل چی میگه درسته ؟؟؟؟؟ چون همینجوریش من نمیدونم چیه اختلالات رو کنار هم بذارم و مقایسه کنم تازه من هیچ وقت ب خصایص فرهنگی و طول عمر و .... توجه نمیکردم دقیقا ی مشکل مهمم همینه ک هرچی ب نظر خودم مهمه رو میخونم بعد دقیقا از جاهایی سوال میاد ک من فک میکردم مهم نیست و نخونده بودمش ...

فایل پی دی اف به نظرم کار ماریاجون بود که توضیحاتشون تو تاپیک شیوه صحیح مطالعه هست, و عکس خلاصه دوستم گلم از فصل بندورای فیست هست که از صمیم قلب امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیره
برای اینکه دستت بیاد کدوم قسمت ها مهم هست, تست های کنکورهای سالهای گذشته رو ملاک قرار بده :smiliess (3):
شبت بخیر گلم :riz304:

henri

New member
فایل پی دی اف به نظرم کار ماریاجون بود که توضیحاتشون تو تاپیک شیوه صحیح مطالعه هست, و عکس خلاصه دوستم گلم از فصل بندورای فیست هست که از صمیم قلب امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیره
برای اینکه دستت بیاد کدوم قسمت ها مهم هست, تست های کنکورهای سالهای گذشته رو ملاک قرار بده :smiliess (3):
شبت بخیر گلم :riz304:

ممنون عزیزم شب شمام بخیر

zohreh-radinfar

New member
بچه ها من خلاصه های اینطوری زیاد دارم اما تایپ کرده نیستن . اگه کسی لازم داشت میتونه بهم بگه تا یه طوری دستش برسونم.

مریم20

New member
سلام :)
راستش من رتبم پارسال 15 شد ... سال سومی بود که بهداشت شرکت می کردم ( البته روم به دیوار :))
از رتبه ی نه تا 16 بهشتی قبول شدیم ...
سوال؟؟ نبود دیگه؟؟ :)))
سپیده جوتن یه دنیا ممنونم که جواب دادی :thanks:اشکال نداره یه چی دیگه ام بپرسم؟:(40):
اینکه میانگین درصدات پارسال چند بود؟ بازم شرمنده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا