نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
سلام دوستای عزیز تبریک میگم بهمتون سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا خانم خیلی خوشحال شدم که موفق شدید :riz304:. اما برای خودم ناراحتم برای سومین سال پیاپی نشد که بشه الان دیگه مطمئن شدم نحوه ی درس خوندنم ایراد داره بچهها لطفا من و راهنمایی کنید که چطور خوندید بخصوص شما جناب آقای هاوش . امیدوارم همیشه موفق باشید :wacsmiley:

ممنون مرجانه جون .. ایشاله تو زندگیت همیشه موفق باشی

ریگار

New member
راستش راوی من تخلیه هیجانی رو راه مناسبی برای مقابله با استرس میدونم . ضمن که دلم نمیخواد با تلاش برای رفعش احتمال افزایش بیماری های قلبی رو در خودم زیاد کنم :(
ممنون به خاطر تک تک کلماتت .
همون ضریب یک فیزیلوژی میتونست من رو از 90 به 60-70 برسونه ، مگه نه ؟! در اون صورت حسابی امیدوار میشدم :(
من همه جا رو میزنم . فرصتی برام نمونده پس سال اولی بودنم هیچ فایده ای نداره . اگه کرمانشاه قبول شم با کمال میل میرم و اگه زاهدان بدون میل ، در هر صورت خواهم رفت .

rawy

New member
راستش راوی من تخلیه هیجانی رو راه مناسبی برای مقابله با استرس میدونم . ضمن که دلم نمیخواد با تلاش برای رفعش احتمال افزایش بیماری های قلبی رو در خودم زیاد کنم :(
ممنون به خاطر تک تک کلماتت .
همون ضریب یک فیزیلوژی میتونست من رو از 90 به 60-70 برسونه ، مگه نه ؟! در اون صورت حسابی امیدوار میشدم :(
من همه جا رو میزنم . فرصتی برام نمونده پس سال اولی بودنم هیچ فایده ای نداره . اگه کرمانشاه قبول شم با کمال میل میرم و اگه زاهدان بدون میل ، در هر صورت خواهم رفت .

به نظرم حداکثر کرمانشاه برات خیلی بعید نباشه, البته بسته به ظرفیت های پارسال
امسال بعضی از دوستان می گن ظرفیت ها کم شده, اما بعید می دونم یه مرتبه تغییری ایجاد کنن که تعداد زیادی از بچه ها رو سکته بدن!!! اگر هم کم بشه خیلیییییییی اندک خواهد بود , خدا رو چه دیدید بلکه هم زیاد شد, ولی اگه زاهدان رو هم می زنید یه جورایی می تونم بگم رتبتون جای نگرانی نداره, توکل به خدا, آروم باشید و منتظر :riz304:

ریگار

New member
دوباره به راوی : چون هیجان زده بودم یادم رفت اینا رو بگم :
من این چند وقت نبودم چون واقعا جرات نداشتم درصدهام رو بگیرم و تخمین رتبه کنم چون میدونستم خراب کردم . به خاطر همین سعی کردم به هر وسیله ای ذهنم رو از کنکور دور کنم ( التبه مواد نگشیدم ها ! به جاش فیلم دیدم و کتاب غیر درسی خوندم ) :thumbsupsmileyanim:
من اگه قبول بشم ( هرجا ) نذر دارم یه چند ساعت به عنوان یه بنده شاد برقصم :smiliess (4):

ویرایش : ممنون راوی . ممنون راوی . ممنون راوی . :)

آخرین ویرایش:

rawy

New member
دوباره به راوی : چون هیجان زده بودم یادم رفت اینا رو بگم :
من این چند وقت نبودم چون واقعا جرات نداشتم درصدهام رو بگیرم و تخمین رتبه کنم چون میدونستم خراب کردم . به خاطر همین سعی کردم به هر وسیله ای ذهنم رو از کنکور دور کنم ( التبه مواد نگشیدم ها ! به جاش فیلم دیدم و کتاب غیر درسی خوندم ) :thumbsupsmileyanim:
من اگه قبول بشم ( هرجا ) نذر دارم یه چند ساعت به عنوان یه بنده شاد برقسم :smiliess (4):

ویرایش : ممنون راوی . ممنون راوی . ممنون راوی . :)

:25r30wi: ایشالاااااااااا که قبول می شید, فیلمش رو واسه ما آپلود کنید اینجا بذارید ماهم شاد بشیم
از ارباب حلقه ها چه خبر؟
این بود دیگه بعد کنکور جایی نرو باهم بحث کنیم؟ فیلم ببینیم؟
آقای دانشجوی کارشناسی ارشد این سریال بلک باکس از نون شب برات واجب تره, بیا دانلودش کن شروع کن ببین , ببیییییییییییننننننننننم :smilies:

ریگار

New member
باور کن خیلی دلم میخواست باشم اما تا چشمم به بحث ها و نمرات بینظیر بچه ها می افتاد دست و پام شل میشد و خودم رو در لباس سربازی میدیدم .
پس با مکانیسم انکار یه مدت از استرس جستم .
امروز هم یکی بهم زنگ زد و گفت برو رتبه ات رو ببین وگرنه جرات نمیکردم سایت سنجش رو روزهای دیگه باز کنم .

در مورد ارباب حلقه ها : نمیدونم بهتون گفتم یه نسخه 70-80 گیگی گرفتم ازش ؟! همین دیشب قسمت دو رو داشتم بازبینی میکردم .
ایشالا از این جو گرگ و میش که بیرون بیام و ملعوم بشه این گرگ و میش مربوط به طلوعه یا غروب حتما همراهتون خواهم بود .

من درصد پایین تر از فیزیلوژی چنتا داشتم اما آدم از جایی ضربه میخوره که انتظارش رو نداره :(

rawy

New member
باور کن خیلی دلم میخواست باشم اما تا چشمم به بحث ها و نمرات بینظیر بچه ها می افتاد دست و پام شل میشد و خودم رو در لباس سربازی میدیدم .
پس با مکانیسم انکار یه مدت از استرس جستم .
امروز هم یکی بهم زنگ زد و گفت برو رتبه ات رو ببین وگرنه جرات نمیکردم سایت سنجش رو روزهای دیگه باز کنم .

در مورد ارباب حلقه ها : نمیدونم بهتون گفتم یه نسخه 70-80 گیگی گرفتم ازش ؟! همین دیشب قسمت دو رو داشتم بازبینی میکردم .
ایشالا از این جو گرگ و میش که بیرون بیام و ملعوم بشه این گرگ و میش مربوط به طلوعه یا غروب حتما همراهتون خواهم بود .

من درصد پایین تر از فیزیلوژی چنتا داشتم اما آدم از جایی ضربه میخوره که انتظارش رو نداره :(

یعنی انقد که شما این لباس سربازی رو تصور کردید و به ما هم القا کردید ایشالا قبول که شدید یه تنه بساط قانون راز و جذب و این حرفا رو جمع کنید بره پی کارش
انقد زاهدان زاهدان و سربازی سربازی گفتین من یه سرباز می بینم که تو گرمای خرما پزون نشسته تو ک ل ا س :13:
من فکر می کنم اگه آروم تر بودید و انقدر شرایط رو به خودتون سخت نمی گرفتید با همین سطح علمی رتبتون خیلی بهتر می شد
وعده سر خرمن به ما نده, الان که آزاد بودی نیومدی, چهار روز دیگه دانشجو بشی اصلا ما رو تحویل نمی گیری
طلاقش بده این فیزیولوژی رو, نامرد بی وفا

آخرین ویرایش:

shooka65

New member
دل ارام جان ممنون از جواب کاملت و راهنمایی عزیزم.
ایشالا شما هم موفق باشی.

ریگار

New member
من همینجوریشم به قانون جذب اعتقادی ندارم حقیقتا :D
من برم در مورد استان کرمانشاه و زاهدان مطالعه کنم ببینم قراره دو سال کجا زندگی کنم .

اگه قبول نداری میام که خب چیزی ندارم بگم :(
اما این فیزیلوژی رو طلاق نمیدم . با لباس سفید اومده باید با لباس سفید از دلم بره :heart:

havash

New member
سلام دوستای عزیز تبریک میگم بهمتون سپیده جون ، سارا خانم ، آقا هاوش و زهرا خانم خیلی خوشحال شدم که موفق شدید :riz304:. اما برای خودم ناراحتم برای سومین سال پیاپی نشد که بشه الان دیگه مطمئن شدم نحوه ی درس خوندنم ایراد داره بچهها لطفا من و راهنمایی کنید که چطور خوندید بخصوص شما جناب آقای هاوش . امیدوارم همیشه موفق باشید :wacsmiley:

سلام مرجانه خانم. ممنون. خوشحال می شم بتونم کمکی کنم. اگه سوالی بود در خدمتم.

یا حق

marzieh88

New member
ببخشید این تاپیک "روش صحیح مطالعه" که گفتید کجاهه؟ من پیداش نمیکنم، همینطور اون فیلمی که تعریفشو دادید:black_eyed:

crazy 4 u

New member
بچه هالطفن بیایید تو شیوه مطالعه رسمن:(40):

مفصل توضیح بدین لطفن ، البته سارا جون در مورد آمار و زبان گفته واقعن ممنوننننننن

درسای دیگه مثل رشد و هیلگارد وآسیب و فیزیولوژی و ... رو کی خوندید و چند بار ........بچه ها لطفن خیییییییییییییییلی جزعی بگین :smilies-azardl (181

+ توصیه هایی ک دارین......

ممنون از وقتایی ک پیشاپیش خواهید گذاشت:heart:

sepideeee

New member

مفصل توضیح بدین لطفن ، البته سارا جون در مورد آمار و زبان گفته واقعن ممنوننننننن

درسای دیگه مثل رشد و هیلگارد وآسیب و فیزیولوژی و ... رو کی خوندید و چند بار ........بچه ها لطفن خیییییییییییییییلی جزعی بگین :smilies-azardl (181

کریزی حالا من تو همین یکی دو روزه میام اونجا کلا شیوه ی مطالعه ام رو میگم .. که البته شخصی و ممکنه فقط به کار خودم اومده باشه و به کار بقیه نیاد

havash

New member

گر صبر کنی....:smiliess (3):

crazy 4 u

New member
واقعن مچکرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :heart:

sara.sharifi

New member

خواهش میکنم عزیز...:rose:
به نظرم اگه شما هم توی اون تاپیک سوالاتون رو به صورت جزئی بپرسید حتما من و بقیه دوستان پاسختون رو خواهیم داد... حالا در مورد درسها یا برنامه ریزیها یا هر سوال دیگه ای رو که دارین. اینطوری مسائل رو اختصاصی تر میشه بررسی کرد...

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام سلام 100 تا سلام ب همه دوستای گلم دلم براتون لک زده بود
من مدتی نبودم و نت نداشتم و از وقتی رسیدم بکوب نشستم پستا رو خوندم ک اگه اینجوری درس میخوندم الان مجاز شده بودم ... بگذریم
اول ی خسته نباشید و خدا قوت به همه
دوم ی تبریک حسابی ب همه قبولی
سوم ی تبریک جانانه با 10 تا بادکنک و کارت تبریک ب 2 رقمی ها
خیلی خوشحال شدک
وای چقدر هیجانی شدم:heart::rose::smilies-azardl (113

henri

New member
سارا جون سپیده جون زهرا جون آقای هاوش
راوی جون فدا جون
تبریک تبریک دمتون گرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا