نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
من جمع زدم, دستام داره می لرزه , اگه اشتباه نکرده باشم 4052 تا شد

fada19990

New member
بجه ها جي شده دارم سكته ميكنم،يعني ظرفيت هم از اينم كمتر شده?????? نع !!!!خدا !!!!

crazy 4 u

New member
دوستای خوبم نگران نباشید ی نفس عمیقققققققق بکشید، خودشم هر چی خدا بخواد همون میشه

توکل بر خدا:heart:

ریگار

New member
بچه ها من متوجه نمیشم در مورد چی صحبت میکنید ؟ 4 هزارتا چی !؟ خبر رو حذف کردید و من ندیدمش . الان گنگم . :/
به فدا : ایشالا با 70 زنجان یا نهایت کرمانشاه قبولی . راوی عزیز به من گفت با رتبه 90 ای که من دارم میتونم به زاهدان امید داشته باشم .

rawy

New member
یکی از بچه ها یه لینکی گذاشته که شامل فایل پی دی اف ظرفیت هاست نمی دونم از کجا آوردنش ولی طبق اون ظرفیت ها به طرز فجیعی کم شده
فقط امیدوارم درست نباشه چون جمع اون فایل می شه 4075
و بهداشت اعلام کرده امسال 4500 تا ظرفیت داده , پس قاعدتا باید ظرفیت ها بیشتر از اون فایل باشه
بنابراین بهتره فعلا سکوت کنیم تا این ظرفیت های لعنتی بیاد, اما آمادگی اینکه ممکنه کم شده باشن رو داشته باشیم

safoora

New member
سلام به همه دوستان عزیز
بچه هایی که امسال کنکور دادید حسته نباشید واقعا
و تبریک به بچه هایی که رتبه های خوبی آوردن :auizz3ffy9vla57584x

safoora

New member
ظاهرا مثل همیشه نگرانی انتخاب دانشگاه وجود داره حتی وقتی که رتبه خوبی داشته باشی:65d6a5d6s:
اول از همه باید بگم چیزی که یک دانشگاه رو متمایز از دانشگاه های دیگه میکنه نه تیپ دانشگاه هست و نه استاد که بلکه مهمترین اون دانشجو هست. حتی اگر بهترین دانشگاه باشید اما از شانس بد با گروهی باشی که بچه های دیگه خیلی دل به درس ندن یا قوی نباشن همه زحمت و وقت استاد و بقیه صرف حداقل ها میشه و شما کیفیت لازم رو نخواهید دید پس امیدوارم هرجا قبول شدید با همکاری بچه های گروهتون یک سرو گردن بالاتر از حدی باشید که انتظار میره:smilies-azardl (113
در مورد دانشگاه ها تا جایی که من میدونم سعی میکنم کمک کنم
انستیتو: خوب اسمش خیلی خیلی دل همه رو برده ولی تا اونجایی که میدونم بچه های ارشد فقط از پشت آینه کیس ها رو میبینن و مستقیم خوشون مراجع ندارن. البته برای چهار واحد کارورزی خبر ندارم. اساتید گروه خوب هستند ولی نه در حدی که فکر میکنیم البته بیشتر اساتید بنام مربوط به گروه روانپزشکی هستند. اما هرچی باشه آخرش اونجا انستیتو هست حتی اگر فرض کنیم که اونطوری که ما فکر میکردیم هم نباشه نه؟
بهشتی: تا قبل از این یکی دو سالی اساتید متوسطی داشت امسال دیدم برای دوره دکترا اساتید خوبی گرفتن که اگر همین منوال ادامه داشته باشه میشه روی اون حساب کرد!!! نقطه ضعف بهشتی جو رقابتی بین اساتید هست که اجازه نداده گروه اونطوری که باید رشد داشته باشه. تعامل بین بچه های ارشد و دکترا خیلی خوبه درمانگاه خیلی خوبی داره البته بیشتر باید از جناب مصفا بپرسید الان چطوره. یکی از خوبی های انستیتو بهشتی اینه که کلاسها و درمانگاه یک جا هستند البته غیر از طالقانی ظاهرا بچه ها بیمارستان امام حسین هم میرن کلینیک. فکر میکنم یکی از نقاط قوت بهشتی داشتن یک استاد با گرایش روانکاوی هست که برای بچه های علاقمند فرصت خوبی ایجاد میکنه.:smilies-azardl (181
بهزیستی: یکی از حسن های بهزیستی گروه خوب و منسجم و قوی هست که داره به اضافه جو صمیمی و راحت اونجا به طوریکه خیلی از رتبه های بالای دکتری به جای انستیتو و بهشتی ترجیح میدن برن بهزیستی و بچه های دکتری اونجا خیلی قوی هستند. فقط کافیه یک نگاه به لیست فارغ التحصیلان چند سال اخیر بهزیستی بندازید تا فرق رو متوجه بشید. و البته یک مدیر گروه بسیار خوب داره که شما فکر کنید گروه در جایی که دکتر فدایی هست به خوبی دوام آورده. چندتا از بچه هایی که از ارشد بهزیستی هم خیلی خوب بودند. فکر میکنم همه اینها باعث بشه با وجود تیپ دو بودن دانشگاه چیزی از بقیه کم نداشته باشه. البته یکی از بدی های بهزیستی پراکنده بودن محل و کلینیک هست و اینکه تا مدتی قبل آینه یک طرفه نداشتند (فکر کنم زیادی در مورد این دانشگاه تعریف کردم نه؟ خوب اگر به من باشه بعد از انستیتو به خاطر اسم و کلاسش اولویت دوم بهزیستی میذارم اونم چون بازار کار برای بچه های انستیتو راحت تر هست والبته الویت اول دکتری بهزیستی هست مگر بهشتی به خاطر استاد روانکاوی که داره):auizz3ffy9vla57584x
کاشان: با وجود دور بودن از تهران اما اساتید اونجا تعامل خوبی با انجمن روانشناسی و اساتید تهران دارن که کمک خیلی خوبی هست برای اینکه بچه ها به روز باشن. گرایش کلی دانشگاه شناختی رفتاری هست. دکتر امیدی هم روی درمانهای موج سوم کار میکنه. دکتر محمدی هم همینطور.
زنجان: گروه با وجود نوپا بودن ولی پیشرفت خوبی داشته خصوصا دکتر ساعد که اونجا هست از بچه های دکترای بهشتی در زمینه نوروساینس فوق العاده قوی هست و خیلی هم حمایت کننده هست و چیزی از دانسته هاش رو دریغ نمیکنه و به نظرم به زودی زنجان جزء دانشگاه های خوب مطرح بشه
تهران: با وجود امکانات خوب و اساتید بنام و حتی قبولی دکتری اما شنیدم که امسال نتونستند نظر هییت بورد رو جلب کنن. حالا یا واقعا کیفیت پایینی داشتند یا گرفتار حواشی شدند. ولی خوب وجود امکانات خوب اساتید بنام و بیمارستان تخصصی و بچه های رتبه برتری که اونجا رفتند نباید این دانشگاه رو دست کم گرفت (این دانشگاه رو آخر آوردم چون نمیدونم امسال بهشون ظرفیت دادن یا نه)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

yeganehh

New member
واقعا شرمنده ام که خبر بالا رو پست کردم
واقعا باورم نمی شه, اصلا دلم نمی خواست خبر به این فجیعی رو بدم
خودم هنگ کردم, امیدوارم حقیقت نداشته باشه (که بعیده)
لینک بالا توی سایت سنجش گذاشته نشده, نمی دونم این دوستمون از کجا آوردنش
نفسم بند اومد دیدمش!!! نمی دونم چی بگم ...

اگر اون ظرفیتا درست باشه من تهران قبول نمیشم.....:13::smilies-azardl (12)

sara.sharifi

New member
ظاهرا مثل همیشه نگرانی انتخاب دانشگاه وجود داره حتی وقتی که رتبه خوبی داشته باشی:65d6a5d6s:
اول از همه باید بگم چیزی که یک دانشگاه رو متمایز از دانشگاه های دیگه میکنه نه تیپ دانشگاه هست و نه استاد که بلکه مهمترین اون دانشجو هست. حتی اگر بهترین دانشگاه باشید اما از شانس بد با گروهی باشی که بچه های دیگه خیلی دل به درس ندن یا قوی نباشن همه زحمت و وقت استاد و بقیه صرف حداقل ها میشه و شما کیفیت لازم رو نخواهید دید پس امیدوارم هرجا قبول شدید با همکاری بچه های گروهتون یک سرو گردن بالاتر از حدی باشید که انتظار میره:smilies-azardl (113
انستیتو: خوب اسمش خیلی خیلی دل همه رو برده ولی تا اونجایی که میدونم بچه های ارشد فقط از پشت آینه کیس ها رو میبینن و مستقیم خوشون مراجع ندارن. البته برای چهار واحد کارورزی خبر ندارم. اساتید گروه خوب هستند ولی نه در حدی که فکر میکنیم البته بیشتر اساتید بنام مربوط به گروه روانپزشکی هستند. اما هرچی باشه آخرش اونجا انستیتو هست حتی اگر فرض کنیم که اونطوری که ما فکر میکردیم هم نباشه نه؟
بهشتی: تا قبل از این یکی دو سالی اساتید متوسطی داشت امسال دیدم برای دوره دکترا اساتید خوبی گرفتن که اگر همین منوال ادامه داشته باشه میشه روی اون حساب کرد!!! نقطه ضعف بهشتی جو رقابتی بین اساتید هست که اجازه نداده گروه اونطوری که باید رشد داشته باشه. تعامل بین بچه های ارشد و دکترا خیلی خوبه درمانگاه خیلی خوبی داره البته بیشتر باید از جناب مصفا بپرسید الان چطوره. یکی از خوبی های انستیتو بهشتی اینه که کلاسها و درمانگاه یک جا هستند البته غیر از طالقانی ظاهرا بچه ها بیمارستان امام حسین هم میرن کلینیک. فکر میکنم یکی از نقاط قوت بهشتی داشتن یک استاد با گرایش روانکاوی هست که برای بچه های علاقمند فرصت خوبی ایجاد میکنه.:smilies-azardl (181
بهزیستی: یکی از حسن های بهزیستی گروه خوب و منسجم و قوی هست که داره به اضافه جو صمیمی و راحت اونجا به طوریکه خیلی از رتبه های بالای دکتری به جای انستیتو و بهشتی ترجیح میدن برن بهزیستی و بچه های دکتری اونجا خیلی قوی هستند. فقط کافیه یک نگاه به لیست فارغ التحصیلان چند سال اخیر بهزیستی بندازید تا فرق رو متوجه بشید. و البته یک مدیر گروه بسیار خوب داره که شما فکر کنید گروه در جایی که دکتر فدایی هست به خوبی دوام آورده. چندتا از بچه هایی که از ارشد بهزیستی هم خیلی خوب بودند. فکر میکنم همه اینها باعث بشه با وجود تیپ دو بودن دانشگاه چیزی از بقیه کم نداشته باشه. البته یکی از بدی های بهزیستی پراکنده بودن محل و کلینیک هست و اینکه تا مدتی قبل آینه یک طرفه نداشتند (فکر کنم زیادی در مورد این دانشگاه تعریف کردم نه؟ خوب اگر به من باشه بعد از انستیتو به خاطر اسم و کلاسش اولویت دوم بهزیستی میذارم اونم چون بازار کار برای بچه های انستیتو راحت تر هست والبته الویت اول دکتری بهزیستی هست مگر بهشتی به خاطر استاد روانکاوی که داره):auizz3ffy9vla57584x
کاشان: با وجود دور بودن از تهران اما اساتید اونجا تعامل خوبی با انجمن روانشناسی و اساتید تهران دارن که کمک خیلی خوبی هست برای اینکه بچه ها به روز باشن. گرایش کلی دانشگاه شناختی رفتاری هست. دکتر امیدی هم روی درمانهای موج سوم کار میکنه. دکتر محمدی هم همینطور.
زنجان: گروه با وجود نوپا بودن ولی پیشرفت خوبی داشته خصوصا دکتر ساعد که اونجا هست از بچه های دکترای بهشتی در زمینه نوروساینس فوق العاده قوی هست و خیلی هم حمایت کننده هست و چیزی از دانسته هاش رو دریغ نمیکنه و به نظرم به زودی زنجان جزء دانشگاه های خوب مطرح بشه
تهران: با وجود امکانات خوب و اساتید بنام و حتی قبولی دکتری اما شنیدم که امسال نتونستند نظر هییت بورد رو جلب کنن. حالا یا واقعا کیفیت پایینی داشتند یا گرفتار حواشی شدند. ولی خوب وجود امکانات خوب اساتید بنام و بیمارستان تخصصی و بچه های رتبه برتری که اونجا رفتند نباید این دانشگاه رو دست کم گرفت (این دانشگاه رو آخر آوردم چون نمیدونم امسال بهشون ظرفیت دادن یا نه)

مرسی واقعا از توضیحات کاملت ! یه سوالی هم داشتم اینکه گرایش دانشگاه بهزیستی به چه صورت هست؟ شنیدم شناختی رفتاری،درسته؟

safoora

New member
بله شناختی رفتاری هست
البته به نظر من گرایش کلی دانشگاه در ایران اونقدرها هم مهم نیست چون خیلی تخصصی کار نمیشه که بگیم گرایش دانشگاه روی انتخاب دانشجو تاثیر آنچنانی داره. نمونه اش بهشتی که خیلی از بچه های اونجا گرایش نوروساینس دارند حتی دعوت به مصاحبه دکتری علوم اعصاب داشتند

sara.sharifi

New member
بله شناختی رفتاری هست
البته به نظر من گرایش کلی دانشگاه در ایران اونقدرها هم مهم نیست چون خیلی تخصصی کار نمیشه که بگیم گرایش دانشگاه روی انتخاب دانشجو تاثیر آنچنانی داره. نمونه اش بهشتی که خیلی از بچه های اونجا گرایش نوروساینس دارند حتی دعوت به مصاحبه دکتری علوم اعصاب داشتند

مرسی عزیز :rose::heart:
الان باز دودل شدم بین بهشتی و بهزیستی... از طرفی بیمارستان رازی خیلی دوره و اینک خودمم بهشتی رو کلا خیلی دوست دارم!

safoora

New member
به نظر من اگر میتونی خودت برو از نزدیک با بچه های دانشگاه صحبت کن
راستش بهشتی خیلی وضعیتش الان ثابت نیست اگر همین روند امسال رو ادامه بدن واقعا اساتید خوبی اوردن اما هنوز معلوم نیست ولی جو کلی بهزیستی ارومتر هست
هرکدوم مزایا و معایب خودش رو داره
درنهایت این دانشجو هست که تعیین میکنه سطح دانشگاه چی باشه. حتی توی یک دوره میبینی یک دانشجو فوق العاده از دوره بهره میبره با اساتید تماس داره از بچه های دکتری مشورت میگیره در محیط ها علمی مختلف حضور داره با بچه های دانشگاه های دیگه تبادل داره مقاله مینویسه و ... اما یک دانشجو هم هست حداقل ها رو میاد و فقط یک مدرک مییره و میره. این دیگه ربطی به دانشگاه نداره
به نظر من همه دانشگاه های تهران خوبن چون فرصت تبادل با سایر گروه ها رو دارید

havash

New member

منطقی نیست!!! مگه میشه ظرفیت در عرض یک سال نصف بشه؟!!!
البته این افزایش بیش از حد ظرفیت از اول منطقی نبوده ولی حالا که زیاد شده کم کردن ناگهانیش هم غیر منطقیه. بعیده همچین اتفاقی بیفته زیاد نگران نباشین.

دل آرام

New member

سلام صفورا جون
ممنون از کمک و همیاریت
تو دفترچه اولیه شیرازم بود . شما اطلاعی از دانشگاه شیزار دارین ؟
در مورد کرمانشاه چطور ؟
شما به نظر خودتون اول کاشان خوبه و بعد زنجان ؟

دل آرام

New member
منطقی نیست!!! مگه میشه ظرفیت در عرض یک سال نصف بشه؟!!!
البته این افزایش بیش از حد ظرفیت از اول منطقی نبوده ولی حالا که زیاد شده کم کردن ناگهانیش هم غیر منطقیه. بعیده همچین اتفاقی بیفته زیاد نگران نباشین.

تو این مملکت هیچی بعید نیست
من که کاملا چشمم ترسیده :dadad4:

rawy

New member

ایشالا که تغییر می کنه و اگه بیشتر نشه اقلا مثل پارسال بشه
بهداشت دیگه با این کاراش لعنت براش کمه, بچه های امسال با این وضع همه سرخورده می شن و اونایی که تازه می خوان بخونن وقتی هیچ احساس امنیتی ندارن که چی قراره سرشون بیاد با چه انگیزه ای ادامه بدن؟
کار درست رو اونی کرد که جونش و جوونیش و اعصابش رو برداشت و از این مملکت رفت :sad:

rawy

New member
ظاهرا این قضیه ظرفیت ها خیلی فکر همه رو مشغول کرده:14:

صفورا جون, قبول شدن یا قبول نشدن مسئله این است
بعضی ها شرایط دوباره خوندن رو ندارن, بعضی ها دیگه انگیزه اش رو ندارن, بعضی ها کلی برنامه ریزی کردن و کلی امید دارن ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا