نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
خیر اشتباه میکنید دل آرام جان . دقت کنید :

سو, مصرف (معمولا توسط خود فرد ) ... بلابلابلا .... به شیوه ای که خارج از الگوهای مورد تایید اجتماعی و طبی باشد ...

Ok

مصرف نادرست : " شــــبـــــیــــه " همان سو, مصرف ( یعنی " به شیوه ای که خارج از الگوهای مورد تایید اجتماعی و طبی باشد" در موردش صدق میکند ! ) با این تفاوت که توسط پزشک تجویز شده است .

گفته شبیه نه دقیقا همونه
دقت کن
در ادامه تعریف مصرف نادرست گفته داروهای تجویز شده درست مصرف نمیشه !
یعنی ممکنه یکی زاناکس رو هر وقت که بیخوابه بخوره ولی نمیشه بهش گفت داره سومصرف میکنه میشه عایا ؟

amin_afraz

New member
سلام
من مورد 6 رو با توجه به متن سوال میگم دو پهلو ::وقتی دارو های نجویز شده توسط پزشک به شیوه ای مصرف شود که خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی باشد چه نامیده میشود ؟
بخش اول سوال اشاره به مصرف نادرست و بخش دوم اشاره به سومصرف داره بنا به نعاریف خود کاپلان
این متن کتاب کاپلانه سر تیتر تشخیص ص 405
هر چند طبق تعریف اختلال انطباق در پی یک عامل استرس زا پدید می اید اما علایم بلافاصله پس از ان ظهور نمی کند ممکن است بین عامل استرس زا و بروز علایم تا 3 ماه فاصله باشد . (توی جدول قرمزم نوشته 3 ماه پس از شروع استرس )
بعد شرط دوم نوشته اختلال قابل ملاحضه کارکرد اجتماعی و با شغلی ( همه ادمها در شرایطی احساس دلتنگی و بی حوصلگی و بی اهمیتی بهشون دست میده و نمیشه گفت شدیده ! )

در مورد سوال رفتاری شناختی توی سوال نوشته واگذاری مسئولیت که بیشتر این نوی درمان کلاسر اتفاق میفته !

در مورد سوال 6 .... کاپلانت رو از کجا آوردی ؟!!!!!!! ص 408 که اصلا بی ربطه ! کاپلان جلد اول آبی رنگ صفحه 480 جدول رو مطالعه کن . همین چیزیه که من برات گذاشتم و misuse معنیش تا بوده همین بوده که توی تست هم اومده . به نظر من کاملا روشن میشه قضیه با توجه به توضیحی که دادم .

سوال رفتاری شناختی جیگر منم سوزونده ... منم تا اون سوال رو دیدم گفتم خب اینکه کلا ربطی به شناختی رفتاری نداره مال همون گلاسره ... اما واقعیت اینه که حرفشون درسته ... سوال اشکالی نداره همینطور گزینه ها .

راستی مرسی از گیری که به نظریه گیلیان دادی من انقدر رشد رو بد زده بودم که نرفتم چک کن کنم ببینم جواب درست تو کلید چی اومده ! بعد که دیدم جیغم در اومد ! من تو اعتراض خودم مطرح کردم " با توجه به منبع این سوال قابل پاسخگویی نیست " چون گزینه های دیگه اش هم خیلی پرتن ... بهترینشون تفاوت های فردی بود از نظرم که سر امتحانم همینو زدم .... فرهنگ و اون یکی گزینه که عبدا به گیلیان ربطی ندارن میمونه گزینه تفاوتهای فردی . سوال استاندارد نبود به نظرم .

دل آرام

New member
نه مال جلد 2 بخش اختلال انطباق میگم بابا

نوچ تو کتاب و متن رو بخون کلمه واگذاری نیومده
واگذاری یعنی درمانگر سلب مسئولیت میکنه که با اصل مشارکت دو جانبه نمیخونه !

دل آرام

New member
اصلن شرط اینکه گفتن 3 ماه پس از وقوع حادثه استرس زا این بوده که الکی برچسب بیمار روانی به ادما ندن ! والا

amin_afraz

New member
گفته شبیه نه دقیقا همونه
دقت کن
در ادامه تعریف مصرف نادرست گفته داروهای تجویز شده درست مصرف نمیشه !
یعنی ممکنه یکی زاناکس رو هر وقت که بیخوابه بخوره ولی نمیشه بهش گفت داره سومصرف میکنه میشه عایا ؟

فدات شم حرص نخور خیلیا این سوال رو اشتباه زدن ...
بله گفته شبیه ! نه دقیقا ! و این حرفش دقیقا درسته ... چون اگه میگفت دقیقا باید " ( معمولا توسط خود فرد ) " رو هم شامل میشد .... اما گفت شبیه ... و تفاوتش هم ذکر کرده که توسط پزشک تجویز میشه ...

ببین کسی که قبل خواب زاناکس میخوره use کرده
کسی که قبل خواب 5 تا زاناکس میندازه بالا misuse کرده
کسی که تو عروسی برادرش الکل مصرف کرده و زیاد هم مصرف نکرده use کرده
و کسی که تو خیابون همینجوری الکی الکل مصرف کرده بدون توجیه خاص اجتماعی abuse کرده .

دل آرام

New member
در مورد سوال 6 .... کاپلانت رو از کجا آوردی ؟!!!!!!! ص 408 که اصلا بی ربطه ! کاپلان جلد اول آبی رنگ صفحه 480 جدول رو مطالعه کن . همین چیزیه که من برات گذاشتم و misuse معنیش تا بوده همین بوده که توی تست هم اومده . به نظر من کاملا روشن میشه قضیه با توجه به توضیحی که دادم .

سوال رفتاری شناختی جیگر منم سوزونده ... منم تا اون سوال رو دیدم گفتم خب اینکه کلا ربطی به شناختی رفتاری نداره مال همون گلاسره ... اما واقعیت اینه که حرفشون درسته ... سوال اشکالی نداره همینطور گزینه ها .

راستی مرسی از گیری که به نظریه گیلیان دادی من انقدر رشد رو بد زده بودم که نرفتم چک کن کنم ببینم جواب درست تو کلید چی اومده ! بعد که دیدم جیغم در اومد ! من تو اعتراض خودم مطرح کردم " با توجه به منبع این سوال قابل پاسخگویی نیست " چون گزینه های دیگه اش هم خیلی پرتن ... بهترینشون تفاوت های فردی بود از نظرم که سر امتحانم همینو زدم .... فرهنگ و اون یکی گزینه که عبدا به گیلیان ربطی ندارن میمونه گزینه تفاوتهای فردی . سوال استاندارد نبود به نظرم .

ای بابا
تو زدی مصرف نادرست ؟؟
اگه زدی برو خوش باش بیخیال فهمیدن درست درمونش ! والا

amin_afraz

New member
نه مال جلد 2 بخش اختلال انطباق میگم بابا

نوچ تو کتاب و متن رو بخون کلمه واگذاری نیومده
واگذاری یعنی درمانگر سلب مسئولیت میکنه که با اصل مشارکت دو جانبه نمیخونه !

به نظر منم واگذاری یعنی همینی که تو میگی ... ولی بعید میدونم خیلی این حرف برش داشته باشه . به نظر من اگه سوال راجع به درمان گلاسر بود و این گزینه میومد خیلی همه چیز شق و رق تر بود ... اما فکر کنم تو گزینه هاشون بهترین گزینه همونه که تو کلید اعلام شده . گزینه بهتری نیست , ایراد هم خیلی ایراد گنده ای نیست .
اصلن شرط اینکه گفتن 3 ماه پس از وقوع حادثه استرس زا این بوده که الکی برچسب بیمار روانی به ادما ندن ! والا

پس از 3 ماه نه ... ظرف 3 ماه .... :13::sadsmiley::riz304:

دل آرام

New member
وایی تو چرا جمله ها رو نمیخونی
من میگم تو تعریف مصرف نادرست و سومصرف به بخش دوم تعریف هر کدوم توجه کن .یکی اگلوی طبی و اجتماعی داره یکی فقط مصرف نادرست داره !

اونم ظرف سه ماه پس از واقعه استرس زا
ما مثلا اندوه برای عزیز از دست داده داریم که تا 40 روز طول میکشه و مسلما نمیشه اختلال انطباق دونستش .

دل آرام

New member
فدات شم حرص نخور خیلیا این سوال رو اشتباه زدن ...
بله گفته شبیه ! نه دقیقا ! و این حرفش دقیقا درسته ... چون اگه میگفت دقیقا باید " ( معمولا توسط خود فرد ) " رو هم شامل میشد .... اما گفت شبیه ... و تفاوتش هم ذکر کرده که توسط پزشک تجویز میشه ...

ببین کسی که قبل خواب زاناکس میخوره use کرده
کسی که قبل خواب 5 تا زاناکس میندازه بالا misuse کرده
کسی که تو عروسی برادرش الکل مصرف کرده و زیاد هم مصرف نکرده use کرده
و کسی که تو خیابون همینجوری الکی الکل مصرف کرده بدون توجیه خاص اجتماعی abuse کرده .

اونی که 5 تا میخوره زاناکس وابستگی داره و براش تحمل ایجاد شده
هیج ادم سالمی الکی الکی تو خیابون مصرف نمیکنه حتی در ممالک خارجه . این ادم اعتیاد داره که الا بختکی وسط خیابون میرنه تو رگ !
خخخ

amin_afraz

New member
ای بابا
تو زدی مصرف نادرست ؟؟
اگه زدی برو خوش باش بیخیال فهمیدن درست درمونش ! والا

این حرف دیگه خیلی بی راه بودا .... این همه آدم اینجا غلط زدن نگفتن زمین کجه ! من سر این موضوع دیگه با تو ادامه نمیدم چون عصبی هستی و کاملا داری فرافکنی میکنی . اونی که بیخیال فهمیدن درسته تویی نه من .
غصه نخور دوست من حالت رو میفهمم و منم ناراحتم بابت اشتباهای خودم .

دل آرام

New member
این حرف دیگه خیلی بی راه بودا .... این همه آدم اینجا غلط زدن نگفتن زمین کجه ! من سر این موضوع دیگه با تو ادامه نمیدم چون عصبی هستی و کاملا داری فرافکنی میکنی . اونی که بیخیال فهمیدن درسته تویی نه من .
غصه نخور دوست من حالت رو میفهمم و منم ناراحتم بابت اشتباهای خودم .[/QUOTE

ناراحت نشو دوستم
:riz304:

- - - Updated - - -

غصه نخور دوست من حالت رو میفهمم و منم ناراحتم بابت اشتباهای خودم .[/QUOTE

ناراحت نشو دوستم
:riz304:

mehdiii

New member
خانم باران منم دقیقا با امین موافقم.
مهم کلمات نیستن!!!مهم معنی ضمنی اون مطلب هست.
قبلش هم گفتم همه اینا بخاطر استرسی هست که داریم و ما رو به حالت دفاعی در اورده.پس بهتره خیلی خودمون رو ناراخت نکنیم.
یه چیز دیگه مطمعنا کسایی هم که اعتراضات رو بررسی می کنن دیگه اینقدر ژوشکول نیستن که هر توجیهی رو قبول کنن.اگه اینجوری بود که همه می یومندن برای پاسخ های اشتباهشون دلیل منطق جور می کردن و در اخر همه قبول می شده!!!نمی شه خوب.
من که می گم غیر ممکنه با یکی یا دو سوال تغییر فاحشی پیش بیاد !!!!همه زحمت کشیدن اما اونایی که قوی تر ظاهر شدن جایگاه خودشون رو دارن و هیچ چیز نمی تونه حقشون رو ضایع کنه

امین از نحوه ی صبحتت خیلی خوشم می یاد.کارت درسته داداش .مطمعنا لایق بهترینی و امیدوارم همونی که دوست داری بشه:thumbsupsmileyanim:

دل آرام

New member
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
من نه حالت دفاعی دارم و نه چیزه دیگه . شما منو نه میشناسی و نه چیزی پس بهتره ظن و گماناتو برای خودت بگذاری

مسلما طراحان شکلات نیستن که بزنن تحقیق پس رویدادی از علت به معلول میره
شما درست میگید
:smiliess (3):

sepideeee

New member
سپیدهههههه, درصدات به اون خوبی
بسه بابا انقد شکسته نفسی نکنید جماعت, ایشالا تهران قبولی, هر جاش که دوس داری :thumbsupsmileyanim:
با اینکه خراب کردم .. ولی به امید زنده ام :ad54ad: اونم امیدواریا ی شماها ... وگرنه که له لهیم :14: مرسی دوستای گلم :riz304:

sepideeee

New member
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
من نه حالت دفاعی دارم و نه چیزه دیگه . شما منو نه میشناسی و نه چیزی پس بهتره ظن و گماناتو برای خودت بگذاری

مسلما طراحان شکلات نیستن که بزنن تحقیق پس رویدادی از علت به معلول میره
شما درست میگید
:smiliess (3):

به به سلام دلارام جان .. نبودی یه مدت ابجی .....
چه انتحاری اومدی :smilies:

دل آرام

New member
فدات سپیده آبجی
دیگه ما اینیم دیگه
شما نظرت نسبت به اون سوالا چیه ؟

sepideeee

New member
سلام من از جمع بچه های مطالعه گروهی خدا حافظی کرده بودم چون جمع و فضا شو دوست نداشتم .
اما همون طور که قبلا هم گفتم و الانم میگم اینجا مختص به یک عده خاص با هر عنوانی نیست .
و چون دیدم که عده ی جدیدی از دوستان و همکاران جدید در این جمع حاضرن و فرصتی هست برای این که یک مکانی برای تبادل نظر و کسب اتحاد برای جلو گیری از حق خوری باشه این پست رو در این جمع میگذارم . امیدوارم که همگی با هم متحد باشیم و نتایج اعتراضاتمون همون طور که دو هفته امسال کنکور رو انداختیم عقب این دفعه هم جواب بده و کلید اصلاح بشه .
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :riz304:
این فرم اعتراض به سوالات منه .
ردیف درس شماره سوال منبع پاراگراف صفحه توضیح
1 روانشناسی عمومی و رشد 7 رشد 2 آخر 83و 84 اساس نقد گلیلیان این است که نظریه کلبرگ آرمان مردانه ( عدالت ) رو اساس نظریه خود قرار داده است و بر ارمان زنانه ( اهمیت به دیگران ) توجه ایی نکرده است . اما در جواب ها گزینه درست اخلاق در جنس مذکر دگر محور است امده است . که در کتاب حتی این گزینه رو رد کرده :: گرچه اصول اخلاقی مردان و زنان هر دو جهت گیری را در بر دارند ولی زنان گرایش دارند که بر اهمیت دادن به دیگران تاکید کنند ، در حالی که مردان یابر عدالت و یا اینکه بر عدالت و اهمیت دادن به طور برابر تاکید میکنند .
2 ارزیابی رواشناختی 117 راهنمای سنجش روانی 2 2 865 هنوز یک نظام نمره گذاری و تفسیر روشن و مورد توافق برای ان موجود نیست با توجه به سوال درست ترین پاسخ گزینه 2 میباشد.
3 ارزیابی رواشناختی 118 آسیب شناسی روانی این سوالی تحلیلی است . بنابراین سطر دقیق ندارد . اما جواب کلید اشتباه است . زیزا نمونه مورد بحث 2 ماه از اخراجش میگذرد بنابراین نمیتوان اختلال انطباق را در محور 1 مطرح کرد . همچنین برای او تشخیص اختلالات خلقی هم با توجه به علایم و مدت زمان نمیتوان گذاشت . در محور 2 نیز نمیتوان اختلالی را مطرح کرد در محور 3 اختلال زخم معده مطرح میشود در محور 4 اخراج از کار طی یک سال گذشته بنابراین پاسخ درست سوال گزینه 4 می باشد
4 امار و روش تحقيق 51 آمار و روش تحقیق پزوهش های توصیفی شامل پژوهش های همبستگی نیز میشود که در انها به اثبات و یا رد رابطه ی معنادار بین متغیر های فرضیه میپردازیم . بنابراین این سوال گزینه صحیح ندارد
5 امار و روش تحقيق 55 روش تحقیق در روانشناسی آخر 211 در جدول مقایسه روش پس رویدادی با آزمایشی دقیقا ذکر شده است که از معلول به علت میرویم
6 روانشناسی بالینی 64 کاپلان جلد 1 جدول 12/1-6 480 این سوال درس آسیب است اما در گزینه ها درس آسیب شناسی از سوی سازمان تعبیه نشده است . که جای بسی تاسف دارد . سومصرف :استفاده از هر ماده ایی ( معمولا توسط خود فرد ) به شیوه ایی که خارج از الگوی مورد تایید اجتماعی یا طبی باشد . مصرف نادرست : شبیه سومصرف اما معمولا این اصطلاح در مورد داروهایی به کار می رود که از سوی پزشکان تجویز شده اما به نحو درستی مصرف نمیشوند . (کاپلان 1 ، ص 489 ) بنابراین با توجه به تعریف دقیق کتاب که از قید معمولا برای سومصرف توسط خود فرد استفاده شد و میتواند توسط پزشک نیز تجویز شود و همچنین تاکید بر خارج بودن از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در متن سوال قید شده است گزینه سومصرف درست تر است . اما با توجه به اینکه اشاره به داروی تجویز شده توسط پزشک در سوال شده است گزینه مصرف نادرست هم میتواند صحیح باشد اما بنا بر تعریف کتاب که نوشته در مصرف نادرست دارو ها به نحو درستی مصرف نمیشوند و با توجه به اینکه در متن سوال امده خارج از الگوی مورد تایید طبی و اجتماعی که در کتاب برای تعریف سومصرف امده بنابراین میتوان گفت با توجه به گزینه ها هر دو گزینه ب و ج درست است .
7 روانشناسی بالینی 93 نطریه های روان درمانی دوم 302 عین جمله کتاب در گزینه 3 آمده است در حالی که گزینه درست را گزینه 2 زده اند ! رویکرد های شناختی رفتاری مانند رفتار درمانی بسیار متنوع هستند ولی در این ویژگی ها مشترکند . 1) رابطه مشترک بین درمانجو و در مانگر 2) این اصل که پریشانی روان شناختی عمدتا حاصل آشفتگی هایی در فرآیند های شناختی است و ...
8 روانشناسی بالینی 98 نظریه و کاربست مشاوره و روان درمانی . کری دوم 324 درمان شناختی در اغاز به عنوان رویکردی به درمان افسردگی شهرت یافت . در گزینه ایی که به عنوان گزینه درست امده اختلال دیس تایمی را اورده اند در صورتی که نه در کتاب کری و نه در کاپلان بخش اختلالات خلقی منحصرا نوشته نشده که ابتدا برای اختلال دیس تایمی استفاده شده بلکه در درمان افسردگی از ان استفاده شده است . سایر گزینه ای سوال :: گزینه 1 که ذکر کرده 2 تا 3 جلسه در هفته که این گزینه بیشتر برای درمانهای روان پویشی درست است زیرا احتمال وابستگی را افزایش می دهد . گزینه سوم که اشاره دارد بر اینکه تکالیف خانگی الزاما ضرورتی ندارد که این از اصل درمان های شتاختی رفتاری تخطی میکند در گزینه دوم امده است که معمولا 10 تا 15 جلسه درمانی نیاز است که این با اصل درمان نسبتا کوتاه مدت بک همخوانی دارد. بنابراین میتواند درست ترین گزینه در این سوال باشد .

- - - Updated - - -

سلام من از جمع بچه های مطالعه گروهی خدا حافظی کرده بودم چون جمع و فضا شو دوست نداشتم .
اما همون طور که قبلا هم گفتم و الانم میگم اینجا مختص به یک عده خاص با هر عنوانی نیست .
و چون دیدم که عده ی جدیدی از دوستان و همکاران جدید در این جمع حاضرن و فرصتی هست برای این که یک مکانی برای تبادل نظر و کسب اتحاد برای جلو گیری از حق خوری باشه این پست رو در این جمع میگذارم . امیدوارم که همگی با هم متحد باشیم و نتایج اعتراضاتمون همون طور که دو هفته امسال کنکور رو انداختیم عقب این دفعه هم جواب بده و کلید اصلاح بشه .
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان :riz304:
.

دلارام با اعتراضت واسه گیلیگان موافقم متاسفانه از نظر من هیچکدوم از گزینه ها صحیح نبود چون یکی از مطالبی بود که عجیب تو ذهنم بود اما سوالش طوری بود که کلا صلاح دیدم جواب ندم ..
واسه اون دیس تایمی هم که گفتی به نظرم سوالش تنها واسه این طرح شده بود که کسی که خونده نتونه صد در صد بزنه :smilies: چون از نظر من فقط کسی می تونست اونو از روی منطق درست بزنه که تسلط 200 درصدی روی کتابا داشته باشه و گزینه ی یک و دو رو با استناد به کتاب رد کنه . گزینه ی سه هم واضحا رد میشه می مونه گزینه ی چهار .. بعد چون تنها گزینه ی 4 مونده و از اونجایی که دیس تایمی هم نوعی افسردگیه بزنه افسردگی
وگرنه من خودم هم اولش دیس تایمی رو رد کرده بودم :14: ولی چون بین گزینه ی یک و دو به نتیجه نرسیدم کلا بی خیالش شد م

دل آرام

New member
حالا یک چیز جالب من سر جلسه دیس تایمی رو سیکلو تایمی خوندم !
ولی خداییش این جور سوال دادن خیلی ستمه
از بهداشت توقعم بیشتر بود .
فک کنم چشم خورده :whistle:

sepideeee

New member

اصلا کلا سوالا طوری بود که من صلاح دیدم همشو جواب ندم .. اصن یه وضعی :riz481:

- - - Updated - - -

اصلا کلا سوالا طوری بود که من صلاح دیدم همشو جواب ندم .. اصن یه وضعی :riz481:

neda.farahani

New member

نمی دونم شاید این فقط یه سوگیری از جانب من باشه اما به نظر من هم امسال سوالات خیلی ظالمانه بود! درسته که بعضا در متن عینا گزینه های کلید اومده اما در خیلی از سوالات به جز آن کلمات دقیق، معانی ضمنی در متن هست که اتفاقا آن ها هم در گزینه ها اومده..! و مسلما آدم معنی ضمنی یک متن بیشتر از لغات کلمه به کلمه اش یادش میمونه اون هم با این حجم کتاب هایی که ما برای کنکور خوندیم!! به نظرم بیشتر سوالاتی که درموردش اختلاف نظر داریم، درواقع به نحوی بیش از یک پاسخ دارند.. و این موضوعی ست که واقعا از وزارت بهداشت بعید بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا