دل آرام
New member
دلارام چقد اطلاع رسانیت راجع به دانشگاه زنجانیا خوبه)) خیر ببینی جوون
)
چه سود !!
هیششششششکی زنجانی نیست !
خودم بیدم و خودم !
دلارام چقد اطلاع رسانیت راجع به دانشگاه زنجانیا خوبه)) خیر ببینی جوون
)
دانشگاه زنجان چقد زود ثبت نام می کنه :5:
عب نداره عوضش همه ی امکانات دانشگاهو میدن به تو یکیچه سود !!
هیششششششکی زنجانی نیست !
خودم بیدم و خودم !))
من نمیدونم که تکمیل ظرفیتو بزنم یا برم کاشان؟کسی درباره بقیه ا.. اطلاعی نداره ه ه ه.....؟؟؟؟؟؟؟؟من خسته شدم بس که فکر کردم.الان باید تو فکر خرید اول مهر میبودماااا....
یعنی تو تکمیل ظرفیت فقط زحمت می کشن دو نفر اونم پولی برمی دارن ؟؟ :smiliess (7):
عب نداره عوضش همه ی امکانات دانشگاهو میدن به تو یکی)
خوب یگانه تو که میخوای هزینه ی بقیه اله رو بدی .. چرا مازاد بهشتی و اینا رو قبل از کاشان نزدی؟؟؟اره....من چی کار کنم که بعدا پشیمون نشم؟
یگانه خانم کاشان خیلی خوبه...من نمیدونم که تکمیل ظرفیتو بزنم یا برم کاشان؟کسی درباره بقیه ا.. اطلاعی نداره ه ه ه.....؟؟؟؟؟؟؟؟من خسته شدم بس که فکر کردم.الان باید تو فکر خرید اول مهر میبودماااا....
خوب یگانه تو که میخوای هزینه ی بقیه اله رو بدی .. چرا مازاد بهشتی و اینا رو قبل از کاشان نزدی؟؟؟
مرسی دوستم .. ایشاله شما هم همیشه موفق باشی ... :bunnyearsmiley:سلام به دوستان عزیزی که قبول شدن سپیده جان و آقای هاوش و باقی دوستای عزیز مبارک باشه بچها من اگه جواب ازاد بیاد ممکنه برم دانشگاه ازاد، دوستان کاش از روز ثبت نامتون یه عکس تهیه کنید بگذارید تو صفحه شاید انگیزه ای بشه برای بقیه ی دوستان
موفق و شاد باشید :auizz3ffy9vla57584x
سلام به دوستان عزیزی که قبول شدن سپیده جان و آقای هاوش و باقی دوستای عزیز مبارک باشه بچها من اگه جواب ازاد بیاد ممکنه برم دانشگاه ازاد، دوستان کاش از روز ثبت نامتون یه عکس تهیه کنید بگذارید تو صفحه شاید انگیزه ای بشه برای بقیه ی دوستان
موفق و شاد باشید :auizz3ffy9vla57584x
خیر .:5:. ولی یکی دو سال پیش رو نوشته بود 1700 نفربچه ها کسی میدونه چه تعداد امسال یا سال قبل تو کنکور روانشناسی شرکت کردن؟
بچه ها یعنی ما باید 29 بریم ثبت نام؟؟؟ اینقد دیر؟؟؟
منم نمی دونم فرم صندوق رفاه دانشجویی چیه ؟؟ این تعهد محضری هارو چیکار کنیم خوب ؟؟50):
اگه میدونین کمک کنین ..)
سارا کلا همه ی فرمها رو پرینت می گیریم.. بعد همه رو پر میکنیمواییی آره این تعهد محضری ها چیههه؟؟!! سردرد گرفتم. یعنی باید بریم محضر تعهد بدیم( از چیزی که نوشته اینو فهمیدم؟؟؟!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
اصلا نمیدونم چی به چیه؟!!50):