نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

Taraa

Well-known member
آواتاری چالش برانگیزناک ....(از این بابت که سریای قبل بچه ها راجع بهش خیلی سوال ازت پرسیدن):motat:

خوبی
:sarma:

antenyus

Active member
من باهاش زندگی کردم!شما چطوری اقا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ک نگفتم خودش ترسناکه چرا حرف میزارید تودهنم گفتم رشته شون وووووشناکه!!!! بچه مردم کردید لولو خرخره....... :bunnyearsmiley: تازشم موتور سوارها هم کلی باحالن خیلی هیجان داره ک!!!............خودش کلی هنر میخواد ک بتونی لایی بکشی :4d564ad6:

antenyus

Active member
آره سری دومش اومده من ندیدم ولی هرچیزی اولیش یه چیز دیگه اس قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟

آره اون ک هیچی اولیش نمیشه ولی شنیدم میگن مایکل زنده اس و نمرده اگه اینجوری باشه خیلی باحال میشه پر از هییججججججججججججججان و .... وووواااااایییییییییی خدا قلبم

Taraa

Well-known member
تصورم از چهره ات شبیه آواتار قبلیته (یه دختر شیطون و بانمک) ولی این یکی آواتارت بهتره

mehran35

New member
من ک نگفتم خودش ترسناکه چرا حرف میزارید تودهنم گفتم رشته شون وووووشناکه!!!! بچه مردم کردید لولو خرخره....... :bunnyearsmiley: تازشم موتور سوارها هم کلی باحالن خیلی هیجان داره ک!!!............خودش کلی هنر میخواد ک بتونی لایی بکشی :4d564ad6:
نترس باهاش شوخی کردم فکرم نمیکنم موتور سوار باشه ولی راجبه پرستاری اینجوری حرف میزنی مواظب خودت باش چون من یه لولوی متعصب میشناسم به اسم آریا که میاد میخورتت وای ...!

antenyus

Active member
نترس باهاش شوخی کردم فکرم نمیکنم موتور سوار باشه ولی راجبه پرستاری اینجوری حرف میزنی مواظب خودت باش چون من یه لولوی متعصب میشناسم به اسم آریا که میاد میخورتت وای ...!

موتور سوار رو ک بر مزاح گفتم . ولی باشه پرستارا خیلی نازید خیلی دوسسسستون دارم ..........:wacsmiley:
ولیخداییش هر وقت میرم دکتر کلی التماس در خواست میکنم آمپول نده :p البته دکترش آشناس هوامو داره :smilies-azardl (113

ariyana

New member
موتور سوار رو ک بر مزاح گفتم . ولی باشه پرستارا خیلی نازید خیلی دوسسسستون دارم ..........:wacsmiley:
ولیخداییش هر وقت میرم دکتر کلی التماس در خواست میکنم آمپول نده :p البته دکترش آشناس هوامو داره :smilies-azardl (113

کافیه بدی همون دکتر آمپولت رو بزنه اونوقته که معنی درد آمپول رو با تمام وجود حس میکنی!!!:wacsmiley:

silverclove

New member
من حرفمو پس میگیرم
اصلا شبیه یکتا ناصر نیستی
آخه عکس بدون عینکتو امروز دیدم:14:

mehran35

New member
پس بگو از امپول میترسی انتظار داری از پشت بوم بیفتی دردت هم نیاد امپوله دیگه درد داره!

antenyus

Active member
پس بگو از امپول میترسی انتظار داری از پشت بوم بیفتی دردت هم نیاد امپوله دیگه درد داره!

راستش شما ک دیگه غریبه نیستی از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون آره میترسم بد جور اسم امپول ک میاد احساس میکنم تو استخونام میلگرد دارن رد میکنن :dadad4::sadsmiley::sadsmiley:

ariyana

New member
اااااااه واااااااااااا نامحرمی میشه که آخه......:j58r36j3gcr4suxymup

باباااااااااااااا تو چقد سخت میگیری عزیزم دکتر که محرمه...حالا یه امتحانی بکن آخه میخوام آمپول زدن پرستارا برات عادی شه عزیزم:thumbsupsmileyanim: چون 90 درصد پزشکا آمپول زدن بلد نیستن به خصوص اگه GP باشن:14:

mehran35

New member
راستش شما ک دیگه غریبه نیستی از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون آره میترسم بد جور اسم امپول ک میاد احساس میکنم تو استخونام میلگرد دارن رد میکنن :dadad4::sadsmiley::sadsmiley:
الهی الهی الهی خوشم میاد شهامتشو داری مثه یه مرد اعتراف کنی البته اگه مرد باشی؟

بالا