Persian-Masoud
New member
من یه دختر میشناسم اسمش مرضیه ومامایی خونده یعنی کپی شما حتی خنده هاش نکنه خودشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون باید مهنام باشن و ژنتیک خوندن! هوشمو بچسپ! :black_eyed:
البته منم ازین کپی ها زیاد دیدم! :smiliess (11):
من یه دختر میشناسم اسمش مرضیه ومامایی خونده یعنی کپی شما حتی خنده هاش نکنه خودشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باهاش زندگی کردم!شما چطوری اقا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشون باید مهنام باشن و ژنتیک خوندن! هوشمو بچسپ! :black_eyed:
البته منم ازین کپی ها زیاد دیدم! :smiliess (11):
به مرحمت شوما! :black_eyed:من باهاش زندگی کردم!شما چطوری اقا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باهاش زندگی کردم!شما چطوری اقا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره سری دومش اومده من ندیدم ولی هرچیزی اولیش یه چیز دیگه اس قبول نداری؟؟؟؟؟؟؟
ُسارا من تو رو نمیزنم که:rose::rose:
نترس باهاش شوخی کردم فکرم نمیکنم موتور سوار باشه ولی راجبه پرستاری اینجوری حرف میزنی مواظب خودت باش چون من یه لولوی متعصب میشناسم به اسم آریا که میاد میخورتت وای ...!من ک نگفتم خودش ترسناکه چرا حرف میزارید تودهنم گفتم رشته شون وووووشناکه!!!! بچه مردم کردید لولو خرخره....... :bunnyearsmiley: تازشم موتور سوارها هم کلی باحالن خیلی هیجان داره ک!!!............خودش کلی هنر میخواد ک بتونی لایی بکشی :4d564ad6:
نترس باهاش شوخی کردم فکرم نمیکنم موتور سوار باشه ولی راجبه پرستاری اینجوری حرف میزنی مواظب خودت باش چون من یه لولوی متعصب میشناسم به اسم آریا که میاد میخورتت وای ...!
موتور سوار رو ک بر مزاح گفتم . ولی باشه پرستارا خیلی نازید خیلی دوسسسستون دارم ..........:wacsmiley:
ولیخداییش هر وقت میرم دکتر کلی التماس در خواست میکنم آمپول ندهالبته دکترش آشناس هوامو داره :smilies-azardl (113
من حرفمو پس میگیرم
اصلا شبیه یکتا ناصر نیستی
آخه عکس بدون عینکتو امروز دیدم:14:
کافیه بدی همون دکتر آمپولت رو بزنه اونوقته که معنی درد آمپول رو با تمام وجود حس میکنی!!!:wacsmiley:
پس بگو از امپول میترسی انتظار داری از پشت بوم بیفتی دردت هم نیاد امپوله دیگه درد داره!موتور سوار رو ک بر مزاح گفتم . ولی باشه پرستارا خیلی نازید خیلی دوسسسستون دارم ..........:wacsmiley:
ولیخداییش هر وقت میرم دکتر کلی التماس در خواست میکنم آمپول ندهالبته دکترش آشناس هوامو داره :smilies-azardl (113
پس بگو از امپول میترسی انتظار داری از پشت بوم بیفتی دردت هم نیاد امپوله دیگه درد داره!
اااااااه واااااااااااا نامحرمی میشه که آخه......:j58r36j3gcr4suxymup
الهی الهی الهی خوشم میاد شهامتشو داری مثه یه مرد اعتراف کنی البته اگه مرد باشی؟راستش شما ک دیگه غریبه نیستی از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون آره میترسم بد جور اسم امپول ک میاد احساس میکنم تو استخونام میلگرد دارن رد میکنن :dadad4::sadsmiley::sadsmiley: