نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

sara77

New member
این بچه بش میاد نژاد ایرونی نداشته باشه از کجا پیداش کردی اینوووووووووووو

ariya21

New member
وا من خبيثم؟اينا همه از حسوديته به خوشبختي من و تنارديه حسودي ميكني

نگاه

New member
عه... آریا! چرا آوانات رو عوض کردی؟؟؟ !! خشکل تر بود کهههه!

نگاه

New member
آره خوشم میاد.. این عکس رو جلد کتاب پروین اعتصامی که دارم هست، البته این دختره تو یه خونه ی روستایی هست یه دختری هم اون پشت، به در ورودی لم داده .. هر دوغمگین اند...

ولی اون بچه خیلی بانمک بود.. دوسش داشتم..

A

ariyana

Guest
عه... آریا! چرا آوانات رو عوض کردی؟؟؟ !! خشکل تر بود کهههه!

منم آواتار قبلی آریا رو خیلی دوس داشتم آخه پسری که اینقد شاده با اون آواتار بیشتر هماهنگ بود....نمیدونم چرا نظرشون رو عوض کردن؟؟؟؟

نگاه

New member
منم آواتار قبلی آریا رو خیلی دوس داشتم آخه پسری که اینقد شاده با اون آواتار بیشتر هماهنگ بود....نمیدونم چرا نظرشون رو عوض کردن؟؟؟؟

منم دوست داشتم.. ولی اون اوایل وقتی آواتارش رو میدیدم حس خاصی بهم دست میداد.. هم از اون بچه خوشم می اومد دلم میخواست اون یکی پاشو گاز بگیرم!! از طرفی هم با دیدنش یاد کسی می افتادم که شبیهش بود و ترجیح میدادم به اواتارش نیگا نکنم...:sadsmiley:
تازه بهش عادت کرده بودم..

mikhak s

New member
نكاه: آواتارت خيلي قشنگه ، با ديدن دختره تو اين حالت حس خوبي پيدا ميكنم:thumbsupsmileyanim:

شهاب

New member
mikhak s انگار به یه چیزی داره فکر میکنه.نمیدونم چی ولی یه حس خاصی بهم منتقل میکنه.

waria

New member
آقا شهاب این عکستون با اون قبلیه فرق داره...هردوش مگه خودتون نبودین؟؟:21:

شفيع

Well-known member
قيافه شهاب فرق كرده اينجا گويا در زمستان عكسو اناخته و فتوشاپم شده نميدونم ها

شهاب

New member
قيافه شهاب فرق كرده اينجا گويا در زمستان عكسو اناخته و فتوشاپم شده نميدونم ها
والا اگه فتوشاپ شده باشه که منم بی خبرم ازش چون من رفتم عکاسی نگفتم فتوشاپش کن.چه عجب بالاخره یه نفر به کاپشن ما اشاره کرد.هوا سرد بود درسته اما تقصیر عکاس بود من کاپشنو در آورده بودم گفت بپوش.البته لابد اونهم یه فکری کرده دیگه بالاخره اون واردتر از منه.

شفيع

Well-known member
شهاب جان فتوشاپش فقط در حد روتوش كردن بوده زياد نبوده

**^^**

New member
وایییییییییی من عاشق جوجه رنگی کوچولو ام اما این طفلکی گناه داره که میبینه خواهر یا برادرش ناکام شده

بالا