نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

miler

New member
**^^** بچه ای تنها و غمگین که حوصلش سر رفته از تنهایی..دلش میخواد با بچه ای که بیرونه بازی کنه ...اون بچه هه بهش محل نمیده....:thumbsdownsmileyani

شهاب

New member
شفیع . . .احساس بدی رو بهم منتقل میکنه.احساس نفاق و بی صداقتی.یه رنگ نبودن.

شهاب

New member
miler . . .احساس بدی رو بهم منتقل میکنه.انگار کسیه که بهش ظلم شده و نمیتونه کاری کنه.یکی از عزیزانش قربانی شده و اون نمیتونه کاری کنه.مظلومیت.

نه بابا قبلا هم گفتم که تخمه نمیخورم.البته حق با شماست شبیه تخمه خوردن شده.نور مهتابی(مهتاب یا لامپ مهتابی؟!) آخه میدونید چیه؟اون عکسو تو کلاس دانشگامون که هنوز استاد نیومده بود انداختیم.عینک یکی از بچه ها رو همینجوری زدم ببینم چطوره یکی هم عکس انداخت که قشنگ از آب در اومد.

بابا جدی نگیر حالا 1 شوخی کردیم ... واسه چی آواتارتو عوض کردی... منظورم لامپ مهتابی بود....

من آواتار شفیع و میلر رو خیلی دوست دارم.بخصوص آواتار میلر که هر وقت میبینم ناخوداگاه لبخند میزنم. آخیییییییییی......

در مورد عکس شهاب :
عکست خوبه ها...
ولی خواهرانه میگم:
1. ژل و تافت زیاد نزن
2. هیچ وقت فرق وسط باز نکن
باز برنخوره بهت آواتارتو عوض کنی. الانم خوبه ولی اونطوری بهتر میشه...:sarma:

miler

New member
راه نمیدن؟؟؟ جهنمو ضرر دفعه دیگه میریم...
مهتاب ,شهاب اگه موهاشو تیغ تیغی کنه خیلی باحال میشه:thumbsdownsmileyani

والا تافت که نزدم و تا جایی هم که یادم میاد فقط به جلوی موم ژل یا کتیرا زدم تا حالتشو برای عکس گرفتن حفظ کنه.
خواهش میکنم.فرق وسط برای چی؟
اون عکسو به خاطر حرف شما عوضنکردم که.به خاطر این عوض کردم که نظرتونو راجع به این عکس بگین.بعد هم برش میدارم.

البته این نظر منه شاید پسرا دوست داشته باشن ولی اکثر دخترا فرق وسط برای پسر دوست ندارن.
ژل و کتیرا و تافت هم زیاد تو سلیقه من نیست مگه اینکه مو به حالت خاصی درست شده باشه مثلا رو به بالا یا 1 طرفی رو به بالا یا اتو کشیده شده...
بازم میگم این سلیقه شخصی منه و به هیچ عنوان هم نمیگم عکست بده.. خوبه

miler

New member
من که خیلی مو تیغ تیغی دوس دارم:j58r36j3gcr4suxymup ار ایناییی که برق گرفته شدن:thumbsupsmileyanim:

بالا