MOHAMMAD.R
New member
اخه کجاش به درس نخونا میخوره؟؟!!!!!!!!!!!
ازين پسر آويزون الاف درس نخوناااااااااا(آواتارتو گفتماااااااااااااااااااااا)
ازين پسر آويزون الاف درس نخوناااااااااا(آواتارتو گفتماااااااااااااااااااااا)
lچشات خوکشل میبینه عسیسممممم اون قبلیه همه گفتن اهنگ کمتر گوش کن کر میشی منم به راه راست برگشتممممممممممممممممممم:smilies-azardl (113سارا از آواتارایی که انتخاب میکنی معلومه چقدرررر شیطونی...این قشنگ تر از قبلیست.اون دیگه خیلی تو فضا بود:28:
نه اقا محمد به این پسرا میخوره که نشسته تو کوچه که به دختره تیکه میپروووونه:smilies-azardl (113
خب ببین اون کوچه انتهاش به یه خیابون میخوره منتظری طرف بیاد رد شه یکی بزنی زیر پاش با کله بخوره زمین :smilies-azardl (12):25r30wi:
دختر کجا بود تو این دور و ور؟؟؟!!!!!
به رو به روش نگاه نمیکنه چه برسه به دخترا!
از دست شما خانوما!..
ااااا باشه عسیسم من که از حس فضولی در اومدم شما به صدای اب گوش کنین برو تو حس:28:غمگین نیستم عزیزم دارم صدای آب رو گوش میکنم وقتی هیچکس نیست بیشتر حال میده البته بعضی وقتا:smiliess (3):
مرسی عزیزم:smilies-azardl (113 اخه خودم عاشق اینجور فضاهام البته خیلی کم گیر میاد اینجور جاها:sad:پاتریس آواتارت خیلی قشنگه...خیلی آرامش داره.خیلی دوست داشتم جای اون دختره تو آواتارت بودم:sad:
واریااااااااااا اواتار خودت که ناسه دوس داری لپای سردشو گاز بگیریییییییی:sad:پاتریس آواتارت خیلی قشنگه...خیلی آرامش داره.خیلی دوست داشتم جای اون دختره تو آواتارت بودم:sad:
چیو بترکونننننههههههههههههههههه:33:آواتار سارا منتظر ترکوندنه آآآآآآآآ
فضاروووووو:smiliess (8):چیو بترکونننننههههههههههههههههه:33:
فضاروووووو:smiliess (8):