نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

sara77

New member
نه اقا محمد به این پسرا میخوره که نشسته تو کوچه که به دختره تیکه میپروووونه:smilies-azardl (113

sara77

New member
ااااااااااای ایدا جون لیست چیزایی که بدت میاد اینه چترررررررررر گربه پروانه کلا از چی خوشت نمیاد همرو گفتی که:smiliess (7):

waria

New member
سارا از آواتارایی که انتخاب میکنی معلومه چقدرررر شیطونی...این قشنگ تر از قبلیست.اون دیگه خیلی تو فضا بود:28:

sara77

New member
سارا از آواتارایی که انتخاب میکنی معلومه چقدرررر شیطونی...این قشنگ تر از قبلیست.اون دیگه خیلی تو فضا بود:28:
lچشات خوکشل میبینه عسیسممممم اون قبلیه همه گفتن اهنگ کمتر گوش کن کر میشی منم به راه راست برگشتممممممممممممممممممم:smilies-azardl (113

sara77

New member
پاتریس تنهااایی چرا به من بگو دیروز روز جهانیه فضولا بود من نشدبیام بپرسم بگممممممممم چرا اینقد غمگینی؟:New (6):

MOHAMMAD.R

New member
نه اقا محمد به این پسرا میخوره که نشسته تو کوچه که به دختره تیکه میپروووونه:smilies-azardl (113

دختر کجا بود تو این دور و ور؟؟؟!!!!!
به رو به روش نگاه نمیکنه چه برسه به دخترا!
از دست شما خانوما!..

waria

New member
پاتریس آواتارت خیلی قشنگه...خیلی آرامش داره.خیلی دوست داشتم جای اون دختره تو آواتارت بودم:sad:

patris

New member
غمگین نیستم عزیزم دارم صدای آب رو گوش میکنم وقتی هیچکس نیست بیشتر حال میده البته بعضی وقتا:smiliess (3):

sara77

New member

دختر کجا بود تو این دور و ور؟؟؟!!!!!
به رو به روش نگاه نمیکنه چه برسه به دخترا!
از دست شما خانوما!..
خب ببین اون کوچه انتهاش به یه خیابون میخوره منتظری طرف بیاد رد شه یکی بزنی زیر پاش با کله بخوره زمین :smilies-azardl (12):25r30wi:

sara77

New member
غمگین نیستم عزیزم دارم صدای آب رو گوش میکنم وقتی هیچکس نیست بیشتر حال میده البته بعضی وقتا:smiliess (3):
ااااا باشه عسیسم من که از حس فضولی در اومدم شما به صدای اب گوش کنین برو تو حس:28:

patris

New member
پاتریس آواتارت خیلی قشنگه...خیلی آرامش داره.خیلی دوست داشتم جای اون دختره تو آواتارت بودم:sad:
مرسی عزیزم:smilies-azardl (113 اخه خودم عاشق اینجور فضاهام البته خیلی کم گیر میاد اینجور جاها:sad:

sara77

New member
واریااااااااااا اواتار خودت که ناسه دوس داری لپای سردشو گاز بگیریییییییی:sad:

MOHAMMAD.R

New member
طرف؟؟؟!!!!

خشونت یه جاهایی لازمه ولی توی راهرو اونم درمورد خانمای محترم ! هرگز!!

مگه اینکه دنیا برعکس شه و خانما مزاحم شن(که البته نمیشن) اونجاست که دیگه سکوت جایز نیستو باید...!

بالا