نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

cheshmak

New member
مرسی چشمک جونم اینا انقدر منو اذیت میکنن هرچی توضیح میدم یکی میگه تپه ست یکی میگه درخته تازه بعدشم میگن آواتارتو عوض کن! جبر تا چه حد آخه!
آواتار تو منو یاد ازمایشگاه زیست جانوری میندازه! چقدر تشریح کردیم یادش بخیر:4d564ad6:

آخي ي ي گناه داشتن!!!!حيوونيا

ما آدم تشريح ميكرديم:ph34r-smiley:

jirjirak

New member
اواتار مهسا منو یاد این بچه ها میندازه که یه وقتهایی اینقدر میخندن نمیتونن نفس بکشن دوست داری قربون صدقشون بری ....:riz304:

68m

New member
خوب فضای اواتارت جیرجیرک عزیز خیلی رویاییه !!!
شبیه فضای خواب هاییه که اصلا دوست ندارم وقتی میبینم بیدار شم
یه فضای گرگ ومیش پر از ابهام که به تصویر عمق میبخشه:rolleyessmileyanim:

cheshmak

New member
وااااااااااای چشمک اواتارت ناااااااااااااااازه..
یاد ازمایشگاه سم شناسی افتااااااااااااااااااادم سر موش بیچاره چه بلاهایی که ندادیم..
اهش دامانمونو نگیره خووووبه

اخي بيچاره از دل موشه..................!دلتون اومد؟

68m

New member
مهسا جون شمام آواتارت منو یاد کوچیکیای دختر خاله ام میندازه !!
با مزه با تمک :riz304:

cheshmak

New member
چشمک آواتارتو خیلی دوس میدارم...موش خودته؟:ph34r-smiley: میخوام بدزدمش

مر30 قابلتو نداره

نه مال يكي از دوستامه
من خودم گربه دارم نميشه ديگه از موش نگهداري كنم وگرنه خيليييييييييييييييييييييي دوس دارم

jirjirak

New member
biosta خیلی شیک و مجلسیه ! منو یاد این آدما میندازه که همش باید مواظب باشی چیزی نگی یا کاری نکنی که بدشون بیاد...

نفس

New member
یکی از شادیهام تو زندگی اینه که دخملم...:a2d3:
حالا چرا ساده لوح؟ برام جالبه بدونم؟:shocked:

سایه پسره و فرم ایستادنش اینو منقل میکنه..از اون پسرا که پیله ان و بی کلاسن ولی دختره رو خیلی دوس دارن...بعد هرچی ابراز علاقه میکنن دختره دورتر میشه از بس بی مزه ان:4d564ad6:

jirjirak

New member
سایه پسره و فرم ایستادنش اینو منقل میکنه..از اون پسرا که پیله ان و بی کلاسن ولی دختره رو خیلی دوس دارن...بعد هرچی ابراز علاقه میکنن دختره دورتر میشه از بس بی مزه ان:4d564ad6:
من عکسو کامل توضیح دادم .ولی هرکس یه نظری داره و البته نظرش محترمه...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ne11833

New member
[آواتار milerعکس charliese thronبازیگر معروف هالیووده که منم خیلی دوسش دارم و به نظرم خوشگلترین زن هالیووده

بالا