قبول شدم
دانشگاه آزاد . نميدونم برم يا نه؟؟؟؟
همه کسایی که امسال با رتبه های عالی قبول شدن شاید پارسال چندنفربیشتر بااخرین قبولی فاصله نداشتن ولی تسلیم نشدن و دوباره تلاش کردن....نقطه ضعفاشونو پیداکردن......ازتجربیات پارسالشون استفاده کردن و درنهایت موفق شدن .........خودمن حال همه کسایی رو که قبول نشدن درک میکنم ....سخته ولی حتما یه حکمتی هست ...شاید اگه من پارسال لب مرز قبول میشدم یه جای دورمجبور میشدم برم ولی امسال دقیقا شهری که خودم میخواستم قبول شدم.........مهم اینه که تلاش کنین تا وقتی به گذشته برمیگردین حسرت نخورین.....اتفاقا اواتارتونو عوض کنین تا بقیه دوستانی که امسال قبول نشدن خودشونو به جای ماببینن و انگیزشو بیشتربشه .......دقیقا حسی که من داشتم ......1ساعت بعدنتایج گریه کردم ولی وقتی موفقیت بقیه رو دیدم با خودم گفتم اگه کسی تونسته پس منم میتونم.....به خداتوکل کردم و دوباره بلندشدم.....اینبار با انگیزه بیشتر و برنامه ریزی بهتر........:thumbsupsmileyanim:هیچ وقت دست از تلاش برندارین چون شاید چندقدم با موفقیت فاصله دارین.....پیشنهاد خوبیه...موافقم.. نظر بقیه چیه ؟
من هیچی قبول نشدم:sad:
خیلی ناراحتم ، خیلی خیلی زیاد
عزیزم اشکال نداره ایشالا سال بعد دانشگاه تهران میاری
دوستانن گرامییی کسی خبر داره که ایا نتایج بین المللی دانشگاه شیراززز زده شده با نه؟؟؟
عزیزم اشکال نداره ایشالا سال بعد دانشگاه تهران میاری