بچه های عزییییییییییییییییییییییییییییییییز و عزیز
من شهید بهشتی قبول شدم
یه سوال دارم؟
اون موقع که من انتخاب دانشگاه میکردم شعب بین المل شهید بهشتی رو هم زدم
سوالم اینه که الان که جوابا اومده معلوم میشه سراسری قبول شدی یا بین المل؟ یا بعدن معلوم میشه؟ اصلن ادم چجوری بفهمه دولتی قبول شده یا بین الملل
تو صفحه قبولی من فقط نوشته بود شهید بهشتی
از تمام کسانی که این سئوال رو میبیندد جواب بدن جون هر کی دوس دارین جواب بدین
منتظرم وگرنه دست از سرتون برنمیدارم
سلام عزیزان
من به کسانی که قبول شدن تبریک میگم و آرزوی موفقیت در مدارج بالاتر رو از پروردگار متعال خواستارم.
آناتومی دانشگاه ایران قبول شدم.
کجا قبول شدی باسیلوس؟
دوست عزيز حتما روزانه هستي چون اگه بين الملل بودي حتما بهش اشاره ميكرد ولي چون اسمي از بين الملل نبرده حتما روزانه هستي.بچه های عزییییییییییییییییییییییییییییییییز و عزیز
من شهید بهشتی قبول شدم
یه سوال دارم؟
اون موقع که من انتخاب دانشگاه میکردم شعب بین المل شهید بهشتی رو هم زدم
سوالم اینه که الان که جوابا اومده معلوم میشه سراسری قبول شدی یا بین المل؟ یا بعدن معلوم میشه؟ اصلن ادم چجوری بفهمه دولتی قبول شده یا بین الملل
تو صفحه قبولی من فقط نوشته بود شهید بهشتی
از تمام کسانی که این سئوال رو میبیندد جواب بدن جون هر کی دوس دارین جواب بدین
منتظرم وگرنه دست از سرتون برنمیدارم
جقله جان صندوق پیامتو خالی کن
هیچکس تا حالا جزء قبولی های بین الملل نبوده از دیروز تا حالا
من زنگ زدم وزارت بهداشت ولی تعطیل بود گفتن شنبه زنگ بزن
بند 22 اطلاعیه نوشته که بین الملل ها خودشون با نظر وزارت بهداشت اسامی را اعلام میکنن
اما پارسال اینجوری نبود!!!!!!!!
22-پذيرش در شعب بين الملل توسط دانشگاههاي مربوطه انجام مي پذيرد لذا اسامي چند برابر ظرفيت براساس اولويت نمره به
دانشگاه اعلام كه پس از طي مراحل قانوني، اسامي پذيرفته شدگان توسط دانشگاههاي مربوطه اعلام مي گردد . لذا داوطلبان جهت
اطلاع از وضعيت نهايي خود متعاقباً با دانشگاه مربوطه هماهنگي لازم بعمل آورند.
دانشگاه آزاد هم اسامي قبول شده هاش رو به علوم پزشكي ميده اعلام كنه؟ يعني من نبايد منتظر نتايج آزاد باشم؟ چون تو انتخاب رشته وزارت بهداشت آزاد رو هم انتخاب كردم. تو قبوليها هم يكي ميگفت علوم دارويي قبول شده. علوم دارويي كه مال دانشگاه آزاده!!! من كه نفهميدم . اگه كسي ميدونه بگه.