نوتر
New member
دوستان به نطرتون سطح ایران بالاتر هست یا اصفهان؟
دانشگاه اصفهان در اکثر موارد بالاتر از ایران هست. دانشگاه ایران بدلیل ملحق شدن به دانشگاه تهران و مجدد مستقل شدن اعتبار اولیه خودش رو از دست داده.
دوستان به نطرتون سطح ایران بالاتر هست یا اصفهان؟
ولی نمی دونم چرا من خوشحال نیستم.
سلام نگار خانم .دیدم حالت گرفته اس خواستم بگم که باهات هم دردام.هيچي و هيچ كجا
dooste aziz shoma search konid rotbe haye daneshgahhaye oloom pezeshki.unja zade est
نوتر عزیز واقعا همون طور که همیشه هر سوالی ازت می پرسیدیم بی جواب نمی موند الان هم صحبت به جا و دلگرمی خوبی بهمون دادی .دوستانی که قبول نشدن اول به اونا:
ایشالله سال دیگه با نیروی مضاعف میرن برای رتبه برتر کشوری. امیدوارم بزودی این نتیجه رو فراموش کنند و برگردند سراغ درسشون.
دوستایی که قبول شدن:
تبریکات فراوان. امیدوارم که تو دوره ی ارشد هم مثل دوره ی کارشناسی و قبول شدن تو ارشد موفق باشید.
اما خواهش مخصوص من از دوستایی که قبول شدن:
هیچ وقت بچه های کارشناسی رو تنها نذارید. نه فقط تو این سایت هم تو دنیای مجازی و هم تو دنیای واقعی. همیشه این یادتون باشه که شما هم تا قبل ساعت 2 ظهر 6 شهریور عین اونا بودین. هیچ وقت و هیچ زمان از کمک کردن بشون دریغ نکنید.
همونطور که میدونید زکات علم به نشر آن است.
امیدوارم همیشه موفق باشید:riz304:
جون مطمءن بودي قبولي و خوشحاليت رو تو اين مدت كردي...خوش به حالت و ايشالا كه موفق باشي
نوتر عزیز واقعا همون طور که همیشه هر سوالی ازت می پرسیدیم بی جواب نمی موند الان هم صحبت به جا و دلگرمی خوبی بهمون دادی .
من که شاید دیگه نتونم دوباره بلند شم .ولی سعی خودم رو میکنم که دوباره دست به زانوهام بگیرم و بگم یاعلی .
ممنون
سلام
من انيستيتو پاستور تهران قبول شدم كه انتخاب اولم بود.اين قبولي فقط كمك خدا بود از اين رو كاملا از خدا سپاسگزارم
ضمن تبريك به تمام دوستاني كه قبول شدند و ارزوي موفقيت بيشتر براي قبول شده ها از تمام اونايي كه قبول نشدند مي خوام كه نا اميد نشند وتلاش كند ولي تلاش در جهت درست بايد باشه يعني درس خوندن با شيوه اصولي و فهميدني
با تشكر
خوابگاه ایران چطورین؟! چون سایتشون رو هواست.
نه اقا...من هنوز به کنکور دادن نرسیدم و تا اون موقع حالا حالاها مونده[divin ghabul shodid?
سلام. ایمنی علوم پزشکی تهران
بیوشیمی دانشگاه تهران کنکور زیست
دانشگاه اصفهان در اکثر موارد بالاتر از ایران هست. دانشگاه ایران بدلیل ملحق شدن به دانشگاه تهران و مجدد مستقل شدن اعتبار اولیه خودش رو از دست داده.
دوستان خواهشا راهنماییم کنید ارزش داره یه سال دیگه واسه وزارت بهداشت بمونم یا برم همون فیزیولوژی علوم رو بخونم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف ایمنی رو خیلی دوس دارم بااینکه زحمت زیادی کشیدم ولی قبول نشدم ولی میترسم سال دیگه هم همین طور شه واقعا تو دوراهی موندم
منم تهران قبول شدم..... تبریک به همه ی بچه ها و دوستام و دوستان و هممممممممممممممممممممه :thanks: