entezare ghaboli
New member
بچه هاااا تو رو خدا بگین من با 1200 ایا بیوشیمی روزانه و شبانه زاهداااان قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسییییی
من با استادام مشورت کردم با رتبه 188 گفتن اصفهان روزانه قبول میشی ها !
بچه هاااا تو رو خدا بگین من با 1200 ایا بیوشیمی روزانه و شبانه زاهداااان قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسییییی
واااایییی من امیدم به زاهدان بود پس دیگه هیچی؟:'-(
من طبق قبولی های سال قبل رشته ژنتیک گفتم . با 160 شهرکرد قبول شد و اصفهان نه . تا اونجایی که میدونم اصفهان فقط دو رقمی میگیره . به منم گفتن کاملا لب مرز هستم . شاید بیارم و شایدم نه .
من دوستی دارم که با 200 ژنتیک اصفهان روزانه میخونه ! زیر 250 مشهد و اصفهان روزانه میشه قبول شد ، امیدوارم که قبول شید اصفهان
نیلو جان به نظرت من با 140ژنتیک تبریز رو می تونم بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دوستی دارم که با 200 ژنتیک اصفهان روزانه میخونه ! زیر 250 مشهد و اصفهان روزانه میشه قبول شد ، امیدوارم که قبول شید اصفهان
منظورت از شهرهای کوچیک به غیر از 5 تا کلان شهره ؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی امیدوارم اما هیچ کدوم از هم کلاسیای من که سال قبل رتبه 100 تا 200 آوردن اصفهان قبول نشدن . احتمالا یا سهمیه داشتن یا شانس خیلی زیاد یا سهمیه استعداد درخشان یا هم شبانه هستن و نگفتن . . ژنتیک کلا فقط تا 250 روزانه میده . اونم از 150 که رد بشی فقط شهرای کوچیک ..
مرسی امیدوارم اما هیچ کدوم از هم کلاسیای من که سال قبل رتبه 100 تا 200 آوردن اصفهان قبول نشدن . احتمالا یا سهمیه داشتن یا شانس خیلی زیاد یا سهمیه استعداد درخشان یا هم شبانه هستن و نگفتن . . ژنتیک کلا فقط تا 250 روزانه میده . اونم از 150 که رد بشی فقط شهرای کوچیک ..
فکر میکنم به احتمال 90 % بیاری من یه دوست داشتم با 210 شبانه تبریز قبول شد! کلا 100 تا 200 شانس روزانه شهرستان دارن ، زیر 100 هم روزانه تهراننیلو جان به نظرت من با 140ژنتیک تبریز رو می تونم بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بچه ها من از دانشجوهای بهداشت هستم.یه سوال داشتم
مثل اینکه هر سال یکی از زیر گروههای شما یه رشته بود بنام نانوزیست فناوری یا همچین چیزی
اما امسال خبری ازش نبود انگار؟نمیدونید چطور شد؟بعدا قراره بازم باشه یا نه