نامه یک دختر به همسر آینده اش ... !!!!!!

mexin

Well-known member
عزیزم!

می توانی خوشحال باشی، چون من دختر کم توقعی هستم.

اگر می گویم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر این است که بتوانی خیال کنی بیشتر از من می فهمی!
اگر می گویم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر این است که همه با دیدن ما بگویند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هی بالاتر برود!

اگر می گویم باید ماشین بزرگ و با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطر است که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می رویم توی ماشین خودمان بخوابیم و بی خود پول هتل ندهیم!

اگر عروسی آن چنانی می خواهم، فقط به خاطر این است که فرصتی به تو داده باشم تا بتوانی به من نشان بدهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بوده ای!

اگر می گویم هرسال برویم یک کشور را ببینیم، فقط به خاطر این است که سالها دلم می خواست جواب این سوال را بدانم که آیا واقعا "به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است"؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالاتم را پیدا کنم، پس چه کسی کمکم کند؟!

اگر از تو توقع دیگری ندارم، به خاطر این است که به تو ثابت کنم چقدر برایم عزیزی!

و بالاخره...

اگر جهیزیه چندانی با خودم نمی آورم، فقط به خاطر این است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است.

bahar.zr93

New member
دقیقا همین طوره... ما دخترا هرچی میگیم بخاطر خود آقایونه. وگرنه که خیلی کم توقعیم... باورکن!:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

TUMS

Well-known member
بسیار عالی مکسین:rose::rose:
باید اعتراف کنم که طرز جمله بندی خیلی مهمه خانوم ها این نکته را جدی بگیرید
استدلالش و جمله بندیش خیلی منطقی هست اگر چه در قالب طنز هست. . . . . .

mexin

Well-known member
بسیار عالی مکسین:rose::rose:
باید اعتراف کنم که طرز جمله بندی خیلی مهمه خانوم ها این نکته را جدی بگیرید
استدلالش و جمله بندیش خیلی منطقی هست اگر چه در قالب طنز هست. . . . . .

هرچند بد آموزی داره ولی گذاشتم که از اینجور چیزا نخواین دیگه!

نوتر

New member
جواب پسر به نامه ی همسرش:
عزیزم تحصیلات که نشد نون و آب فردا بچه هایمان زندگی میخواهند تحصیلات به درد زندگی رویاییمان نمیخورد. باید کار کنم پول دربیاورم تا تو در آسایش باشی.

عزیزم از قدیم گفتن اگه داماد خوشگل باشه برای زن خطرناکه. الان دوره زمونه ی بدی شده خوشگلی داماد و خوش قیافه بودن داماد بلای جان زندگی های زیادی شده.

مهربانم اگر ماشین بزرگ داشته باشیم شاید ترغیب بشیم هر سال بریم مسافرت. با این وضعیت تصادفات که تو کل ایران بهتر است تو خونه بشینیم و از زندگی رویاییمان لذت ببریم تا خدای نکرده این زندگی در اثر یه غفلت کوچک نابود نشود

عزیزم اگر عروسی بزرگ و آنچنانی داشته باشیم دیگر پس اندازی برای ادامه ی زندگیمان نمیماند. و من که تنها آرزویم خوشبختی توست و دوس دارم تو زندگیمون هیچی کم و کسر نداشته باشی با عروسی بزرگ این امر حیاتی محقق نمیشود.

عزیزم اگر هر سال به یه کشور دیگر برویم احتمال اینکه شوهرت چشمش به زن فرنگی بیفتد و تو از چشمش بیفتی خیلی زیاد است. برای اینکه زندگیمان استوار باشد جایی نرویم بهتر است.

عزیزم مرسی که توقعی نداری از من منم ازت توقع چندانی ندارم

ضمنا همسر مهربانم تو با خودت جهیزیه کامل بیاور چون طاقت ندارم ببینم فامیلای ما بگویند دختره اسم چند تا تخته پاره را گذاشته جهیزیه با این جمله دل تو آزرده بشود. و من طافت دل آزردگی تو را ندارم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nanaz

حسان

Well-known member
عزیزم تحصیلات که نشد نون و آب فردا بچه هایمان زندگی میخواهند تحصیلات به درد زندگی رویاییمان نمیخورد. باید کار کنم پول دربیاورم تا تو در آسایش باشی.
عزیزم از قدیم گفتن اگه داماد خوشگل باشه برای زن خطرناکه. الان دوره زمونه ی بدی شده خوشگلی داماد و خوش قیافه بودن داماد بلای جان زندگی های زیادی شده.
مهربانم اگر ماشین بزرگ داشته باشیم شاید ترغیب بشیم هر سال بریم مسافرت. با این وضعیت تصادفات که تو کل ایران بهتر است تو خونه بشینیم و از زندگی رویاییمان لذت ببریم تا خدای نکرده این زندگی در اثر یه غفلت کوچک نابود نشود
عزیزم اگر عروسی بزرگ و آنچنانی داشته باشیم دیگر پس اندازی برای ادامه ی زندگیمان نمیماند. و من که تنها آرزویم خوشبختی توست و دوس دارم تو زندگیمون هیچی کم و کسر نداشته باشی با عروسی بزرگ این امر حیاتی محقق نمیشود.
عزیزم اگر هر سال به یه کشور دیگر برویم احتمال اینکه شوهرت چشمش به زن فرنگی بیفتد و تو از چشمش بیفتی خیلی زیاد است. برای اینکه زندگیمان استوار باشد جایی نرویم بهتر است.

ضمنا همسر مهربانم تو با خودت جهیزیه کامل بیاور چون طاقت ندارم ببینم فامیلای ما بگویند دختره اسم چند تا تخته پاره را گذاشته جهیزیه با این جمله دل تو آزرده بشود. و من طافت دل آزردگی تو را ندارم.

:4d564ad6:

احسنت بر این خلاقیت...

bahar.zr93

New member

نه بابا....؟؟؟!!!!:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

حسان

Well-known member

دعواش نکردم که... ناراحت شدم خو...:dadad4: مگه زن بیچاره دل نداره؟؟؟ این میخواد یه مسافرتم ازش دریغ کنه!!
!:14:

بهار خودت رو ناراحت نکن... اینا همش حرفه... جواب اون خانوم همین جواب نوتره...
قانون نیوتن بود میگفت: هر عملی را عکسالعملی است.....
قضیه اونه

nutgirl92

New member
یک روز از یک زوج موفق سوال کردم: دلیل موفقیت شما در چیست؟ چرا هیچ وقت با هم دعوا نمی‌کنید؟

آقا پاسخ داد: من و خانمم از روز اول حد و حدود خودمان را مشخص کردیم و قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی حق اظهار نظر داشته باشه و من هم به عنوان یک آقا در مورد مسائل کلی نظر بدهم!

گفتم: آفرین! زنده‌باد! تو آبروی همه‌ی مردها را خریده‌ای! من بهت افتخار می‌کنم.

حالا این مسائل جزئی که خانمت در مورد اونها حق اظهارنظر داره، چی هست؟

آقا گفت: از روز اول قرار شد خانم بنده فقط در مورد مسائل جزئی نظر بده و تصمیم بگیره، مسائل بی‌اهمیتی مثل این که ما چند تا بچه داشته باشیم، کجا زندگی کنیم، کی خانه بخریم، ماشین‌مان چه باشد، چی بخوریم، چی بپوشیم و با کی رفت ‌و‌ آمد کنیم و ...

گفتم: پس اون مسائل کلی که تو در موردش نظر می‌دی، چی‌ هست؟

> آقاهه گفت: من در مورد مسائل بحران خاور ميانه، نوسانات دلار، قیمت نفت و... نظر می‌دهم.
:4d564ad6::4d564ad6:

setareh58

New member
عزیزم!

می توانی خوشحال باشی، چون من دختر کم توقعی هستم.

اگر می گویم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر این است که بتوانی خیال کنی بیشتر از من می فهمی!
اگر می گویم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر این است که همه با دیدن ما بگویند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هی بالاتر برود!

اگر می گویم باید ماشین بزرگ و با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطر است که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می رویم توی ماشین خودمان بخوابیم و بی خود پول هتل ندهیم!

اگر عروسی آن چنانی می خواهم، فقط به خاطر این است که فرصتی به تو داده باشم تا بتوانی به من نشان بدهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بوده ای!

اگر می گویم هرسال برویم یک کشور را ببینیم، فقط به خاطر این است که سالها دلم می خواست جواب این سوال را بدانم که آیا واقعا "به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است"؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالاتم را پیدا کنم، پس چه کسی کمکم کند؟!

اگر از تو توقع دیگری ندارم، به خاطر این است که به تو ثابت کنم چقدر برایم عزیزی!

و بالاخره...

اگر جهیزیه چندانی با خودم نمی آورم، فقط به خاطر این است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است.
افرین خیلی قشنگ گفتی و کلی خندیدم:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

leylii

New member
عای بود ببین همش به نفع خودتونه ....بعد بگین دخترا توقعشون زیاده....

MAHSABANOO

New member

خدایی لایک براش کم بود:applause:

بالا