نامه یک دختر به همسر آینده اش ... !!!!!!

anatomy1392

New member
شما دخترا اول شوهرتونو پیدا کنید که امرررررررررررررررررررررررران گیر بیاد. بعد فکر این حرفا باشین. این دکتر روحانی اومد شاید شما از این بی شوهری در بیاین و دست از این خیال بافی بردارین.
از قدیم گفتن شوهر باشه کوفت باشه

taksetareh

New member
شما دخترا اول شوهرتونو پیدا کنید که امرررررررررررررررررررررررران گیر بیاد. بعد فکر این حرفا باشین. این دکتر روحانی اومد شاید شما از این بی شوهری در بیاین و دست از این خیال بافی بردارین.
آقای محترم مواظب باشید شوخی و طنز از حد خودش فراتر نره

taksetareh

New member
جواب پسر به نامه ی همسرش:
عزیزم تحصیلات که نشد نون و آب فردا بچه هایمان زندگی میخواهند تحصیلات به درد زندگی رویاییمان نمیخورد. باید کار کنم پول دربیاورم تا تو در آسایش باشی.

عزیزم از قدیم گفتن اگه داماد خوشگل باشه برای زن خطرناکه. الان دوره زمونه ی بدی شده خوشگلی داماد و خوش قیافه بودن داماد بلای جان زندگی های زیادی شده.

مهربانم اگر ماشین بزرگ داشته باشیم شاید ترغیب بشیم هر سال بریم مسافرت. با این وضعیت تصادفات که تو کل ایران بهتر است تو خونه بشینیم و از زندگی رویاییمان لذت ببریم تا خدای نکرده این زندگی در اثر یه غفلت کوچک نابود نشود

عزیزم اگر عروسی بزرگ و آنچنانی داشته باشیم دیگر پس اندازی برای ادامه ی زندگیمان نمیماند. و من که تنها آرزویم خوشبختی توست و دوس دارم تو زندگیمون هیچی کم و کسر نداشته باشی با عروسی بزرگ این امر حیاتی محقق نمیشود.

عزیزم اگر هر سال به یه کشور دیگر برویم احتمال اینکه شوهرت چشمش به زن فرنگی بیفتد و تو از چشمش بیفتی خیلی زیاد است. برای اینکه زندگیمان استوار باشد جایی نرویم بهتر است.

عزیزم مرسی که توقعی نداری از من منم ازت توقع چندانی ندارم

ضمنا همسر مهربانم تو با خودت جهیزیه کامل بیاور چون طاقت ندارم ببینم فامیلای ما بگویند دختره اسم چند تا تخته پاره را گذاشته جهیزیه با این جمله دل تو آزرده بشود. و من طافت دل آزردگی تو را ندارم.

ایول خلاقیت

skafild

New member
تو اين دوره زمونه خيلي كم خانمي پيدا ميشه مادي گرا نباشه

asal 92

New member
خانومای ایرونی زن هایی هستن که ازهمه چی میگذرن به خاطرهمسرانشون
ازجوانی
ازلذت
ازتفریح
از...
فقط به خاطر اینکه شوهراشون به جایی برسن موفق بشن (مادراتونو نگاه کنید)
ولی آقایون !!!!
کم نیستن مردایی که تا به جایی میرسن همه چی یادشون میره ...
یادشون میره که کی بود سختی کشید وخم به ابرونیاورد
یادشون میره که کی بود که سال به سال برای خودش خرید نمیکرد تا...
یادشون میره که خانومش هزار حرف نگفته داشته وبه خاطر اون به لب نیاورده...
دیگه زنشون بی ه ودرحدشون نیست ...
باید برن دنبال یار دیگری....

asal 92

New member
قابل توجه دوشیزه های دم بخت

تحت هیچ شرایطی کوتاه نیایید توجه کنید خشت اول خیلی مهمه به قول شاعر خشت اول گرنهد معمار کج تاثریا میرود دیوار کج ازاول شرایط روسفت ومحکم بگیرید تا اگه یه بارکوتاه اومدید اون کوتاه اومدن شما یه لطف تلقی بشه نه وظیفه نگران نباشید خواستگارتون نمیپره اتفاقا محکی است برای سنجش عشقه ایشان به شما اگه رفت اصلا ناراحت نشوید روزی 3مرتبه باخود تکرار کنید( لایق من نبوده) تامیتونید به خودتون برسید اگه ناخن های شکننده ای دارید حتما به فکر کاشت ناخن باشید همیشه شیک باشید حتما هرازگاهی به یک رستوران عالی برید اینقد نگید فعلا پولهامونو جمع کنیم پس کی میخایید لذت ببرید وقتی پیرزن شدید!!!!آرایش یادتون نره /ماساژ روزانه صورت /وخیلی چیزای دیگه که به دلیل وجود اجنبی(آقایون) قادر به گفتن نیستم نترسید تلاشتونو به کاربگیریدمن تجربشو دارم وجواب هم داده ازماگفتن​
...

BBT

New member

تحت هیچ شرایطی کوتاه نیایید توجه کنید خشت اول خیلی مهمه به قول شاعر خشت اول گرنهد معمار کج تاثریا میرود دیوار کج ازاول شرایط روسفت ومحکم بگیرید تا اگه یه بارکوتاه اومدید اون کوتاه اومدن شما یه لطف تلقی بشه نه وظیفه نگران نباشید خواستگارتون نمیپره اتفاقا محکی است برای سنجش عشقه ایشان به شما اگه رفت اصلا ناراحت نشوید روزی 3مرتبه باخود تکرار کنید( لایق من نبوده) تامیتونید به خودتون برسید اگه ناخن های شکننده ای دارید حتما به فکر کاشت ناخن باشید همیشه شیک باشید حتما هرازگاهی به یک رستوران عالی برید اینقد نگید فعلا پولهامونو جمع کنیم پس کی میخایید لذت ببرید وقتی پیرزن شدید!!!!آرایش یادتون نره /ماساژ روزانه صورت /وخیلی چیزای دیگه که به دلیل وجود اجنبی(آقایون) قادر به گفتن نیستم نترسید تلاشتونو به کاربگیریدمن تجربشو دارم وجواب هم داده ازماگفتن​
...
thinking-006.GIF

alireza16

New member

...
مراحله گفته شده در بالا مراحل تهیه یک ترشی با کیفیت است
در ضمن از وزارت بهداشتم مجوز داره:whistle:

mexin

Well-known member

...
از تجربیات شخصی عسل خانوم نهایت استفاده را ببرید!!!(کتاب قریب الوقوع جلد 3 صفحه 598)!!:a2d3:

asal 92

New member
مراحله گفته شده در بالا مراحل تهیه یک ترشی با کیفیت است
در ضمن از وزارت بهداشتم مجوز داره:whistle:

از تجربیات شخصی عسل خانوم نهایت استفاده را ببرید!!!(کتاب قریب الوقوع جلد 3 صفحه 598)!!:a2d3:
]:riz277:زهی خیال باطل

دوشیزگان محترم نترسید یکی ازسیاستهای اجنبی(آقایون) این است که روح اعتماد به نفسو درخانومها میکشن تاراحت حکومت کنن نذارید به خواستشون برسن فریب نخورین

mehrshad

New member
asal khanum chenin zani bedarde zendegi nemikhore.chon didesh be zendegi eshtebahe.aghaune gerami dar surate didane chenin khanumi sari FARAR KONID !

mehrshad

New member
ba kamale taasof bayad begam moteasefane marda chenin khanumhai ro barae khoshgozarani entekhab mikonan na zendegi.zane zendegi uni nist ke shoma goftid!

لبخند

New member

مطمئن باش هر دختری خواستگار داره ......اینطور حرف زدن تو این زمونه درست نیست...الآن خیلی از آقایون هم آرزوی ازدواج کردن رو دارن اما یا خانمی که بهش علاقه دارن جواب مثبت نمیده یا بخاطر نداشتن درآمد و خونه و ماشین نمی تونند ازدواج کنندو یا خیلی دلایل دیگه...انقدر خودتون دست بالا نگیرید خواهشانا...خوبه که ما هم داریم تو همین مملکت زندگی میکنیم و میدونیم دورو برمون چه خبره:New (6):

TUMS

Well-known member
خانومای ایرونی زن هایی هستن که ازهمه چی میگذرن به خاطرهمسرانشون
ازجوانی
ازلذت
ازتفریح
از...
فقط به خاطر اینکه شوهراشون به جایی برسن موفق بشن (مادراتونو نگاه کنید)
ولی آقایون !!!!
کم نیستن مردایی که تا به جایی میرسن همه چی یادشون میره ...
یادشون میره که کی بود سختی کشید وخم به ابرونیاورد
یادشون میره که کی بود که سال به سال برای خودش خرید نمیکرد تا...
یادشون میره که خانومش هزار حرف نگفته داشته وبه خاطر اون به لب نیاورده...
دیگه زنشون بی ه ودرحدشون نیست ...
باید برن دنبال یار دیگری....

در مورد بعضی هاشون کاملآ درسته ولی داره تعدادشون کم میشه. . . .. :tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا