می دانید بوعلی با کمال تاسف ...

تعصب در دانش و فلسفه مانند هر تعصب دیگر نشانه ی خامی و بی مایگی است و همیشه به زیان حقیقت تمام می شود.((ابوعلی سینا))

اگر می دانستید که یک محکوم به مرگ هنگام مجازات تا چه حد آرزوی بازگشت به زندگی را دارد، آنگاه قدر روزهایی را که با غم سپری می کنید، می دانستید.((ابوعلی سینا))

بو علی در حالت احتضار اين شعر را مي خواند :

تا باده عشق در قدح ريخته اند و ندر پس عشق عاشق انگيخته اند
با جان و روان بوعلي . مهر علي چون شير وشكر به هم درآميخته اند
و مي كفت : مرديم و آنچه با خود برديم اين است كه دانستيم كه هيچ ندانستيم . شيخ الرئيس .حجه الحق . شرف الملك ابوعلي سينا در روز جمعه اول ماه مبارك رمضان سال 427 هجري قمري به جوار رحمت الهي پيوست و در همدان مدفون گرديد .

خود او گفته است هر گاه در مساله اي سرگردان مي ماند به مسجد جامع مي رفته نماز مي گذارده و در برابر آفريدگارش فروتني مي كرده تا اينكه دشواري بر او گشاده مي گشت

حالا بوعلی مگه خدا بوده که نباید اشتباه داشته باشه
همه ما اشتباه میکنیم
به نظرم درست نبود با اون همه خدماتش تنشو تو گور بلرزونی:smiliess (6)::j58r36j3gcr4suxymup
حالا از کجا معلوم این قضیه صحت داشته باشه؟اگرم درست باشه گفتن نداره که
روحش شاد

شهید مطهری در کتاب انسان کامل این بیانات رو فرموده
من شما رو مجبور نمی کنم انسان کاملی بشی
هفتاد در صد باش
نه پنجاه در صد باش
بازم نه پنج در صد باش
به من چه؟

sa@@ra

New member
شما حرف خودتون رو هم قبول ندارین...شما دارین با این جملتون((شهید مطهری آمار اشتباه نمی ده!!)) از شهید مطهری خدا میسازین....اونم انسانه و جایزالخطا!!!!
حرف من اینه که همه ممکنه اشتباه کنن ولی دلیل نمیشه بخاطر اشتباهاتشون طرد بشن و خدماتشون نادیده گرفته بشه!!!!

باهات کاملا موافقم..ولی ابن سینا همیشه واسه من بزرک بوده هست هر کی هم میخواد واسه خودش هر چی بگه:smilies:

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
من هیچ وقت این افای مطهری رو درک نکزدم .بد نیس بدونیم وقتی شریعتی مرد نقل کننده ی 4تا چمله بالا گفت :قضیه این اقارو همین جا تموم کنید وکشش ندید:p7977cujr38iyymsu8:.
امسال من شریعتی و میپسنده چون با دلش حرف میزنه:heart:
سارا جون به نظرم یکم تند رفتی شهید مطهری انسان بزرگی بوده و به نظرم شدید روشن فکر بوده و بهت پیشنهاد میکنم چند تا از کتاباشو مطالعه کنی بد نیست:bunnyearsmiley:

m imeni

New member
بچه ها یادتون باشه خیلی متعصبید رو همه چی////
بخصوص رو چیزهایی که یه کم بوی سیاست میده بوعلی سینا یا شهید مطهری هر طور انسانی بودن حتما اشتباهاتی هم داشتن خوب هاشو انتخاب کنین از هرکی که میخواد باشه شاید اصلا آدم مشهوری هم نباشه
ضمننا سعی کنین یه کم مهربونتر باهم صحبت کنین هیچی ارزش ناراحت کردن همو نداره

بالا