می دانید بوعلی با کمال تاسف ...

M E H D I

New member
چهار جمله ای که پرسیدید پشت جلد کتابای بسیار زیادی است که خوانده اید!!

من هیچ ادعایی بر خلاف شما ندارم

ومثل شما100درصد!!خالص وکامل نیستم

ولی اینو میدونم که نباید هر چیزی که به ذهنم رسید با ربط یا بی ربط

تو هر جایی مطرح کنم

اگر بد صحبت کردم چون با من بد صحبت شد
من اولین کسی نبودم که بد صحبت کرد تو کتاب خدا نوشته شده: ای مسلمان ها هرگز شروع کننده دعوا نباشید! و این رفتار مسلمان ها در مقابل کفار هست نه مسلمان ها در مقابل هم که جای خود داره

یک کارگردان آمریکایی در فیلمی به نام یک ذهن زیبا زندگی ریاضیدانی رو به تصویر میکشه در زمان حیات همون ریاضیدان که موفق به دریافت جایزه نوبل شده ولی بیماری روانی او رو، توهمات آنچنانی او رو و اینکه در مدت عود بیماریش همسرش رو زجر داده و یکبار نزدیک بود فرزند یک ماهه اش رو به کشتن بده در این فیلم کتمان نمیکنه به خاطر اینکه تئوری او نظریه صدو پنجاه ساله رو رد کرد، پایه های اقتصاد نوین آمریکا رو شکل داد و برای آمریکا سود و سرمایه به همراه داشت. کتمان نمی کنه که ویژگی بارز این مرد گوشه نشینی بوده هیچ دوستی نداشته با مردم معاشرت نمی کرده... ولی هیچ یک از مردم جامعه آمریکا نه تنها اعتراض نمی کنند که این فیلم مرز های آمریکا رو در می نورده و در سراسر دنیا روی پرده های سینمای ملل مختلف به نمایش در میاد و با استقبال عمومی مواجه میشه

ابن سینا نیازی به معرفی من نداره و من صرفا در مورد افکار شهید مطهری صحبت می کنم که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خمینی رضوان الله تعلی علیه فرمودند: من به دانشجویان و طبقه روشنفکران متعهد توصیه می کنم که کتاب های این استاد عزیز را نگذارند با دسیسه های غیر اسلامی فراموش شود مثل مفهوم آزادی عقیده که عین جملات شهید مطهری هست حالا اینکه صحبت شهید مطهری در مورد ابن سینا بوده این یه بحث جداست

من در صورتی می تونم این مرد (شهید مطهری) رو محکوم کنم که او صرفا در مورد بدی های ابن سینا صحبت می کرد اینکه این مرد هم در مورد خوبی های او صحبت کرده هم در مورد بدی های ابن سینا نشون می ده که این مرد منطق داره! این مرد با کسی دشمنی نداره

بالا