ahmadjohari
New member
خوشبحالتون که حال دارین در مورد ازدواج صحبت کنید
خوشبحالتون که حال دارین در مورد ازدواج صحبت کنید
مهمتر از ارشده....نیست؟؟؟!!!
ضمن اینکه تالار هم مشاور خوبی نیست
تالار برای مسخره بازی خوبه کمی هم برای کارهای علمی خوبه
برو با یک روان شناسی یک آخوندی یا پدر بزرگی مشورت کن
الان اگر همه ما بگوییم دنبال علاقه برو یا نرو دلیل نمی شود
شما پسری یا دختری؟؟
نمیدونم فک کردم دخترید که راحت در مورد ازدواج صحبت میکنید.پسرم .....
با همه ی احترام به حرفاتون من واقعا" دوست داشتم و دارمم که با یکی ازدواج کنم که هم من اونو دوست داشته باشم هم اون منو واقعا" دوست داشته باشه
هر چند میدونم تو این روزگار عشق اساطیری پیدا نمیشه
دوست داشتن واقعی وقتیه که بدونی اون نفر تو را دوست نداره ولی تو هنوزم دوستش داشته باشی.منظورم اینه دوست داشتن بدون هیچ توقعی از طرف مقابل....
میتونی اینو قبول کنی؟[/QUOT
بر عکس دوست عزیز این اصلا دوست داشتن نیست این می شه یه رابطه یک طرفه دوست داشتن باید دلیل داشته باشه نه فقط یکی رو دوست داشته باشی اینجوری که تو زندگی دچار مشکل میشیم ..تو رابطه ای که یک نفر فقط طرف مقابلش رو دوست داره حاضره به خاطرش هر کاری کنه اما بعد از مدتی این میشه یه خیابونه یک طرفه که واسه زندگی 2نفره اصلا خوب نیست چون اصل زندگی مشترک درک متاقبل و اگه این نباشه زندگی معنی نداره ...
ادکمم با کسی ازدواج می کنه که بهش اعتماد داره از هر نظری ...مدرک و لیسانس و فوق لیسانس زیاد مهم نیست مهم خود آدم ها هستند ..یه چیزی به نظر من نمی شه یه نفرو به خاطره اعتقاداتش بگیم گزینه مناسبی نیست ...
ادم باید خودش انتخاب کنه.خودش خودش خودش دوسش داشه باشی همین.....ادما خودشونو واسه کسی ک دوس دارن عوض میکنن..
ادم باید خودش انتخاب کنه.خودش خودش خودش دوسش داشه باشی همین.....ادما خودشونو واسه کسی ک دوس دارن عوض میکنن..
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟
سلام.
من متاهلم.منم همیشه دنبال یه عشق اساطیری بودم.ولی بدونید هیچ آدمی بدون مشکل نمیشه و بالاخره هرکسی یه چیزی کم داره.
من به یه نکته ی خیلیییییییییییییی مهم رسیدم توو زندگیم و اون اینه که اگر همسرت مومن واقعی دقت کنید میگم مومن واقعیباشه همه چیز حله.کسی که مومنه توو این جامعه ی خراب مثل یه گنج می مونه .آدم خیالش راحته وقتی همسرشو میفرسته بیرون.میدونید چقدر از طلاقا بخاطر شک داشتن به همسره.به اینکه دو طرف احساس میکنن همسرشون یه ریگی به کفشش هست.چشم ناپاکه.یا با نامحرما میگه و میخنده.اگر همسرتون مومن باشه تمام تلاششو میکنه که در همه ی موارد شما رو خوشحال و راضی کنه.
دنبال یه آدم مومن باشید.
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟