می خوام ازدواج کنم!!!!

donyabekam

New member
ضمن اینکه تالار هم مشاور خوبی نیست
تالار برای مسخره بازی خوبه کمی هم برای کارهای علمی خوبه
برو با یک روان شناسی یک آخوندی یا پدر بزرگی مشورت کن
الان اگر همه ما بگوییم دنبال علاقه برو یا نرو دلیل نمی شود

nurse-hopes

New member
ضمن اینکه تالار هم مشاور خوبی نیست
تالار برای مسخره بازی خوبه کمی هم برای کارهای علمی خوبه
برو با یک روان شناسی یک آخوندی یا پدر بزرگی مشورت کن
الان اگر همه ما بگوییم دنبال علاقه برو یا نرو دلیل نمی شود

شماهام بالاخره تحصیل کرده جامعه هستین
نظرتون خیلی محترمه

TUMS

Well-known member
همه این روزا ها دنبال ازدواج کردن هستید چه خبر شده بگین تا ما هم در جریان باشیم :motat:
اگر شغل و درامد داری ازدواج کن وگرنه ازدواج اشتباه هستش ، فقط خودتو بدبخت میکنی
در مورد شما هم اون سهم شما نبوده !!!!!:motat:
حتمآ با شناخت ازدواج کنید زیرا فرصتی برای جبران نخواهید داشت یا اینکه باید بهای زیادی را بپردازید

f-mk

New member
سلام.
من متاهلم.منم همیشه دنبال یه عشق اساطیری بودم.ولی بدونید هیچ آدمی بدون مشکل نمیشه و بالاخره هرکسی یه چیزی کم داره.
من به یه نکته ی خیلیییییییییییییی مهم رسیدم توو زندگیم و اون اینه که اگر همسرت مومن واقعی دقت کنید میگم مومن واقعیباشه همه چیز حله.کسی که مومنه توو این جامعه ی خراب مثل یه گنج می مونه .آدم خیالش راحته وقتی همسرشو میفرسته بیرون.میدونید چقدر از طلاقا بخاطر شک داشتن به همسره.به اینکه دو طرف احساس میکنن همسرشون یه ریگی به کفشش هست.چشم ناپاکه.یا با نامحرما میگه و میخنده.اگر همسرتون مومن باشه تمام تلاششو میکنه که در همه ی موارد شما رو خوشحال و راضی کنه.
دنبال یه آدم مومن باشید.

mehrshad

New member
ولی خیلی باید در انتخاب همسر دقت کرد خی لییییییییییییییییییییییییییییی

helena

New member
با همه ی احترام به حرفاتون من واقعا" دوست داشتم و دارمم که با یکی ازدواج کنم که هم من اونو دوست داشته باشم هم اون منو واقعا" دوست داشته باشه
هر چند میدونم تو این روزگار عشق اساطیری پیدا نمیشه

دوست داشتن واقعی وقتیه که بدونی اون نفر تو را دوست نداره ولی تو هنوزم دوستش داشته باشی.منظورم اینه دوست داشتن بدون هیچ توقعی از طرف مقابل....
میتونی اینو قبول کنی؟

neeaz

New member
ازدواج واس دخترا واقعا مشکله.چون حق انتخاب ندارن:sad:

donyabekam

New member
دختر حق انتخاب کمتری دارند نه اینکه ندارند
وقتی یک خاستگار برای یک خانم می آید این شخص از چند فیلتر یا صافی عبور کرده که مورد نسبتا خوب می آید
اولا همان خانواده پسر سراغ هر کسی نمی رود
دوم قبل از اینکه کسی خواستگار بیاید پدر تشخیص نده یک بهانه می آورد و ردش می کند
سوم می رسد به انتخاب خانم می رسد

b.nafas

New member
دوست داشتن واقعی وقتیه که بدونی اون نفر تو را دوست نداره ولی تو هنوزم دوستش داشته باشی.منظورم اینه دوست داشتن بدون هیچ توقعی از طرف مقابل....
میتونی اینو قبول کنی؟
[/QUOT
بر عکس دوست عزیز این اصلا دوست داشتن نیست این می شه یه رابطه یک طرفه دوست داشتن باید دلیل داشته باشه نه فقط یکی رو دوست داشته باشی اینجوری که تو زندگی دچار مشکل میشیم ..تو رابطه ای که یک نفر فقط طرف مقابلش رو دوست داره حاضره به خاطرش هر کاری کنه اما بعد از مدتی این میشه یه خیابونه یک طرفه که واسه زندگی 2نفره اصلا خوب نیست چون اصل زندگی مشترک درک متاقبل و اگه این نباشه زندگی معنی نداره ...
ادکمم با کسی ازدواج می کنه که بهش اعتماد داره از هر نظری ...مدرک و لیسانس و فوق لیسانس زیاد مهم نیست مهم خود آدم ها هستند ..یه چیزی به نظر من نمی شه یه نفرو به خاطره اعتقاداتش بگیم گزینه مناسبی نیست ...

gollaleh

New member
ادم باید خودش انتخاب کنه.خودش خودش خودش دوسش داشه باشی همین.....ادما خودشونو واسه کسی ک دوس دارن عوض میکنن..

حسان

Well-known member
ادم باید خودش انتخاب کنه.خودش خودش خودش دوسش داشه باشی همین.....ادما خودشونو واسه کسی ک دوس دارن عوض میکنن..

اما به نظر من قبل از این که تصمیم به ازدواج بگیریم باید اخلاق های بدمونو درست کنیم.. و بعد که تصمیم گرفتیم باید طرف مقابلمون ما رو همون جوری که هستیم قبول کنه...

am-ml

New member

هیچکسی رو بیشتر از خودتون دوست ندارین،مطمئن باشین.
اگه برای خودتون عوض نشین (وقتی احساس می کنین نیاز به تغییر دارین)هیچ قدرتی شما رو وادار به تغییر نخواهد کرد.
توی ازدواج باید فکر کنین که فرد هیچ تغییری نمیکنه و همینه که هست و بعد انتخاب کنین.

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member
قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

اختلاف سنی خیلی مهمه اینکه دختر از پسر بزرگتر باشه بعدا مشکل پیدا می کنن.اگه از همون اول بهش بگی حجابتو رعایت کن رعایت نکنه دیگه رعایت نمی کنه.

nurse-hopes

New member
سلام.
من متاهلم.منم همیشه دنبال یه عشق اساطیری بودم.ولی بدونید هیچ آدمی بدون مشکل نمیشه و بالاخره هرکسی یه چیزی کم داره.
من به یه نکته ی خیلیییییییییییییی مهم رسیدم توو زندگیم و اون اینه که اگر همسرت مومن واقعی دقت کنید میگم مومن واقعیباشه همه چیز حله.کسی که مومنه توو این جامعه ی خراب مثل یه گنج می مونه .آدم خیالش راحته وقتی همسرشو میفرسته بیرون.میدونید چقدر از طلاقا بخاطر شک داشتن به همسره.به اینکه دو طرف احساس میکنن همسرشون یه ریگی به کفشش هست.چشم ناپاکه.یا با نامحرما میگه و میخنده.اگر همسرتون مومن باشه تمام تلاششو میکنه که در همه ی موارد شما رو خوشحال و راضی کنه.
دنبال یه آدم مومن باشید.

کاش پیدا بشه
من که خودم آدم خوبی بودم.مطمئنم خدا از بهترین ها سر راهم قرار میده

قرار شد کنکورو که دادم شروع کنم به پیدا کردن همسر آیندم
خبر نداشتم مادرم یه لیست بلند بالا تهیه کرده
الحق بعضی هاشون واقعا خانومن
به نظرتون ارشد گرفتن چقدر واسه دختر مهمه؟؟؟
اینکه دو تا همکار پرستار با هم ازدواج کنن خوبه یا بد؟آخه شنیدم مشکلات زیادی دارن!
چقدر اختلاف سنی مهمه؟اینکه دختر بزرگتر باشه چقدر واسه خانوما مهمه؟
ممکنه کسی که حجاب خوبی نداره بعد ازدواج خوب بشه؟؟

درود

اگر روا دارید ( اجازه دهید) من هم سخنی بگویم

گاهی اگر دوتن پرستاردر یک بیمارستان باهم همسر شوند براستی که پوست مرد کنده است مگر ایکه بخت یارش باشد !

چرا؟

چونکه بانو به بهانه های گوناگون از زیر کار در رفته و کشیک های خود را به او انداخته و خود به آسانی به خانه یا خانه ی پدرش می رود و آسوده تن آسایی( استراحت) می کند

نمونه اش را من خود در همکاران دیده ام !

از سویی دگر بانویی پرستار با پسری آزاد کار همسر شد و هر گاه که او کشیک بود همسرش هم شب پس از کار روزانه پیش او می آمد ودر نزد دیگر همکاران شرم زده می شد

سر انجام پس از چند ماه بانو به ناچار در خواست داد تا دیگر کشیک شبانه نباشد و هر روز تا نیمروز کار کند

آخرین ویرایش:
بالا