وووووووییییییییی گوجونپیوووووو:thanks:
من هیچ کدومو نمیشناسم خب چیه اونطوری نگاه نکنین گفتم که مطلع باشین من فیلم کره ای ندیدم تا بحال خخخخخ:thanks:خخخخخخخخخ
من که میگم نصف عمرت برفناست.......حداقل این دوتایی رو که معرفی کردم بگیر ببین....بعد بیا داروی ضد ترکت با من:smiliess (3):
از کجا بیارمشون نگو که کلوپ اصلا اهل کلوپ رفتن نیستم محیطشو دوست ندارم
عاقا منم فقط سریالهای که tv ایران پخش کرده دیدم..فیلم محبوبم» رودخانه ی ماه » بود....:dadad4:
درضمن با عنوان این فیلم مخالفم....خخخ اخه پسر کی بهتر گل شده خخخ من خبر نداشتم خخخ:riz481:
عاقا منم فقط سریالهای که tv ایران پخش کرده دیدم..فیلم محبوبم» رودخانه ی ماه » بود....:dadad4:
درضمن با عنوان این فیلم مخالفم....خخخ اخه پسر کی بهتر گل شده خخخ من خبر نداشتم خخخ:riz481:
از بین سریالایی که ایران پخش کرده فقط جواهری در قصر خوب بود بقیشون اصلا قابل قیاس با این دوتا سریال نیستن!
حق داری مخالفت کنی......کلا هم اسمش هم خود فیلم تخیلیه:smiliess (3):
از بین سریالایی که ایران پخش کرده فقط جواهری در قصر خوب بود بقیشون اصلا قابل قیاس با این دوتا سریال نیستن!
حق داری مخالفت کنی......کلا هم اسمش هم خود فیلم تخیلیه:smiliess (3):
فیلم »دونگی» رو هم دیدم...داداشم عاشق این فیلم بود خخخ.:65d6a5d6s:..
افرین آوا اینو خوب اومدی....احتمال میدادم همش تخیلات بود:black_eyed:
فیلم »دونگی» رو هم دیدم...داداشم عاشق این فیلم بود خخخ.:65d6a5d6s:..
افرین آوا اینو خوب اومدی....احتمال میدادم همش تخیلات بود:black_eyed:
دونگ ئی بدک نبود...چندتا سریال همینطوری از روی جواهری درقصر ساخته شده....اون ماجراش آشپزی و پزشکی بود اینا نقاشی و موسیقی
خخخخخخخخخخخخخخ فک کنم پسران بد راست باشه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ من شنیدم اونم خوبه :bunnyearsmiley:
این که مستنده:smiliess (8):
کافه پرنسو نزدیک 10 بار دیدم!!!!! خیلی ماجراش شیرینو با مزه است