واریا طبق آخرین اخبار رسیده با کارگردان 41 ساله یکی از کارات ریختی رو هم رابرت هم وسایلشو از خونت جمع کرده رفته قهر! اونوقت میگی بهترینم ! بابا اعتماد به نفس :21:من بهترینم چون............................................نمیگم ریا نشه![]()
![]()
شایسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم این چه حرفیه میزنی؟واریا طبق آخرین اخبار رسیده با کارگردان 41 ساله یکی از کارات ریختی رو هم رابرت هم وسایلشو از خونت جمع کرده رفته قهر! اونوقت میگی بهترینم ! بابا اعتماد به نفس :21:
مارکوپولو پس اون چیه دست آواتارت؟:smiliess (11):من بهترینم چون شهامت بیان و بروز احساساتمو دارم
من بهترینم چون سعی می کنم اشتباهاتمو بپذیرم
من بهترینم چون نه اهل دودم و نه اهل الواتی
من بهترینم چون خانوادمو دوست دارم
واااااااااااااااااااااا؟من بهترینم چون به هیشکی اعتماد نمی کنم
شک؟من بهترینم چون به همه چیز شک می کنم
خوش به حالتون!!من بیشتر احساساتیم ولی دارم سعی میکنم منطقی تر باشم..ولی من بهترینم چون خدا هوامو داره.اگه فراموشم کنه هیچ چی نیستم.من بهترینم چون همیشه درکارام تعقل گرایی حرف اولو میزنه و احساس در رتبه دوم هست من هیچ وقت کاری نمیکنم بعدا پشیمون شم
فاطمه به یاد خدا باشی اونم به یادته حتما.احساستو بزار کنار و به فکر تعقل گرایی و رو به منطق حرکت کن و تو بهترین خواهی شدخوش به حالتون!!من بیشتر احساساتیم ولی دارم سعی میکنم منطقی تر باشم..ولی من بهترینم چون خدا هوامو داره.اگه فراموشم کنه هیچ چی نیستم.
vaghen hes mikonin khubin?من بهترینم چون شهامت بیان و بروز احساساتمو دارم
من بهترینم چون سعی می کنم اشتباهاتمو بپذیرم
من بهترینم چون نه اهل دودم و نه اهل الواتی
من بهترینم چون خانوادمو دوست دارم
vaghen hes mikonin khubin?
hamintori goftam mohem nist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متوجه منظورتون و سوالتون نشدم
اگر امکان داره واضح تر بیان کنید
سپاس:rose: