من بهترینم چون....

نگاه

New member
بچه ها لطفا همگی ادرساتونو بدین من،میخوام براتون نوشابه بفرستم...:thumbsupsmileyanim:
واریا جون تو واسه چی؟ خودت رو تو خرج ننداز.. بهترین ها ی اعتماد به نفس!! باید ما رو مهمون کنند..:whistle:

Marc0p0lo

New member
اولا اسپم نکنید تو تاپیک من وگرنه با خشم هادی روبرو میشین :دی

دوما من بهترینم چون خودمو شناختم

من بهترینم چون میتونم احساس درونیمو بنویسم و اسپم نکنم

نگاه

New member
اولا اسپم نکنید تو تاپیک من وگرنه با خشم هادی روبرو میشین :دی

دوما من بهترینم چون خودمو شناختم

من بهترینم چون میتونم احساس درونیمو بنویسم و اسپم نکنم
(با اجازه!فقط یکی!!)
نتیجه اخلاقی: بهترین کسیه که اسپم نکنه
bb4.gif

نگاه

New member
من بهترینم چون قلب پاکی دارم، مهربونم، دوست داشتنی ام... واز همه مهمتر اینکه خدا همیشه همراهمه..

reza.n

New member
بهترین یعنی فقط یه نفر میتونه باشه.پس یعنی اینطوری نمیشه که هرکی بیاد بگه من بهترینم.همتون اومدید اسپم کردید چون فقط یه بهترین وجود داره که اونم منم:65d6a5d6s:یه بهترین نیاز نداره بگه چرا بهترینه:whistle::dadad4:

نگاه

New member
بهترین یعنی فقط یه نفر میتونه باشه.پس یعنی اینطوری نمیشه که هرکی بیاد بگه من بهترینم.همتون اومدید اسپم کردید چون فقط یه بهترین وجود داره که اونم منم:65d6a5d6s:یه بهترین نیاز نداره بگه چرا بهترینه:whistle::dadad4:

پس باید همه رو مهمون کنین!!!!
bb4.gif
اعتماد به نفس!!

waria

New member
شما سر همون قضیه همه ی بچه های سایتو دعوت کنین حله...دیگه نمیخواد کیک و نوشابه بفرستی...:25r30wi:

estel

Member
چرا من کلا بهترین نیستم
آهان فکر کنم باید بنویسم
من بهترینم چون بدجور به پوچی خوردم

reza.n

New member
شما سر همون قضیه همه ی بچه های سایتو دعوت کنین حله...دیگه نمیخواد کیک و نوشابه بفرستی...:25r30wi:
هی من از کامنت های مشکوکت گذشت میکنم.تو ولی همینطور اذیت کن.:sad: یادم باشه امشب حتما یه دعای ویژه کنم واست که سرت به سنگ بخوره:whistle:

نگاه

New member
مشکلی نداره.ادرس بدین،نوشابه و کیک تحویل بگیرین.:whistle::motat:
آدرس؟؟
به سراغ من اگر می آیید پشت هیچستانم.. راستی اسم منم بهترینه!! واریا همسایه مونه!! مارکوپولو چهار تا خونه اونورتر رو صندلی نشسته صدای قیج قیج صندلیشو میشنوم! متین رفته بالای کوه دنبال کتیبه میگرده.. دیگه شرمنده آدرس بقیه رو ندارم.. آدرس رو خوب حفظ کن:25r30wi:

ولی به شخصه فکر میکنم نوشابه و کلوچه زیاد دلچسب نیست باید به چیزی مهمون کنین که به فضای مجازی بخوره!! که مارکوخان باید تعیین کنه اگه دوست داشتن نظر سنجی کنند. ( البته!.. اگه الان در خشم به سر نمی برند!! :sarma:
)

آخرین ویرایش:

نگاه

New member
چرا من کلا بهترین نیستم
آهان فکر کنم باید بنویسم

جن الخالق!! بهترینی چون به پوچی رسیدی؟؟ :smiliess (15):

از شوخی گذشته چی باعث شده افکار نیهیلیستی بیاد تو ذهنت؟ جواب ارشد که نیومده هنوز! بیشتر به امضای خودت فکر کن: این دنیا دنیای تغییر است.. وقتی بتونی خودت رو با تغییرات وقف بدی احساس پوچی معنی نداره چون هر تغییری یه تجربه تازه ست که میتونه هیجان انگیز باشه... موفق باشی

reza.n

New member
باشه پس من هم یک کیک و نوشابه ی مجازی می فرستم.میل کنین.حال کنین .چه رفیق دست و دلبازی دارین.:dadad4: ایکاش همه مثل من بودن:whistle::sad:

biotech25

New member
من بهترین نیستم......اما
به خاطر آرزوهای بزرگم،افکار روشنم،حس نوع دوستیم ،استعدادهای جالبم،واز اینکه مثل بقیه نیستم....
..به خودم افتخارمیکنم

Marc0p0lo

New member
چرا من کلا بهترین نیستم
آهان فکر کنم باید بنویسم

دوست عزیز که اسم شریفتم نمیدونم قراره تو این تاپیک انرژی مثبت بدیم به همدیگه و خودمون
من این تاپیک و زدم که یه خورده در خودمون کنکاش کنیم و صفات خودمونو شناسایی کنیم و اونا رو مرتب به زبون بیاریم باعث میشه فطرتت به سمت خوبی بره.
من تاپیکی رو الکی نمیزنم
به قول دکتر ازمندیان قرار اینجا انسان خوب دیگری بشیم

موفق باشیم

Leyenda

Well-known member
من بهترینم...
1: چون تن سالم دارم
2: خانواده خوب و مهربونی دارم.
3: بهترینم چون با مادرو پدرم حس راحت و خوبی دارم و هر وقت به هر مشکلی، هر مشکلی بربخورم میدونم که میتونن کمکم کنن و سرزنشم نمیکنن .
4:چون 4 تا دوست خیلی خیلی خوب دارم که همیشه پیش همیم و احساس تنهایی نمیکنیم...
.
.
.
.

بالا