مناظره یك دختر و پسر بر سر حجاب !

baran71

New member
در جامعه دختر و پسری به هم می رسند...

* پسر: چرا خود را کامل نپوشانده ای؟

- دختر: من زیبا هستم و نمی خواهم آن را مخفی کنم....

* پسر: چرا فکر می کنی باید زیبایی ات را ارائه کنی؟

- چرا نباید ارائه کنم؟ چرا خود را نشان ندهم؟ من برای کسی این کار را نمی کنم، فقط دوست ندارم خودم را در حجاب مخفی کنم...

* حجاب که مخفی کردن خود نیست... حجاب مخفی کردن از ناخود است...

- من نمی خواهم کمالاتم را مخفی کنم، من یک زن زیبا هستم و با آنها که زشتند و خود را پوشانده ام فرق دارم، نمی خواهم اُمّل و عقب افتاده به نظر برسم...

* چه کسی گفته زیبایی جسم، تعیین کننده کمالات است؟ جمال با کمالات فرق دارد. آنها که در تاریخ به انسان های بزرگ و کامل شهرت داشته اند، آیا خود را به نمایش گذاشته اند؟ مثلاً حضرت زهرا(سلام الله علیها) برای نشان دادن کمالاتش باید خود را نشان می داد؟ می دانی که اینگونه نشده است...

- اینقدر حضرت زهرا(س) را به سرم نکوبید... حضرت زهرا(س) برای اعراب 1400 سال پیش الگو بوده است... من دختر و زن امروزم... این روزگار اخلاق خودش را می طلبد...

* مگر قران نخوانده ای؟ آیه "رسول الله اسوة الحسنه" را خوانده ای ؟ خوب وقتی رسول خدا(ع) به قول قرآن کریم برای مااسوه حسنه است، مگر می شود دخترش نباشد؟ حدیث از امام زمان (عج) را نشنیده ای؟ که می گوید: فاطمه (س) دختر محمد(ص) برای من نمونه ای کامل است...؟(کافی ، ج6، ص48) پس چرا این محبوبه خدا را به زمان خودش و برای چند عرب محدود می کنی؟

- من دوست دارم به قانون روزگار خودم زندگی کنم، قانون عصر جدید..

* یعنی قانون عصر جدید با قانون خدا نیز باید متفاوت باشد؟ مگر نخوانده ای که در قرآن، سنت ها و قوانین خدا تغییر نمی کند؟همه تاریخ یک قانون نوشته شده دارد که لایق پیروی کردن است و آن نیز قرآن است که خداوند همه چیز را در آن تدوین کرده است...

- من آیه ای در مورد حجاب در قرآن سراغ ندارم...

* آیه 31 سوره نور ، و 59 سوره احزاب اشاره ای مستقیم به حجاب و عفاف در زنان دارد. سوره نور به نوعی سوره عفاف و حیا و حجاب است. شروعش نیز در قرآن نمونه ندارد. همه جا در قرآن می گوید: نازل کردیم این کتاب را، اما در سوره نور و آیه اول می گوید نازل کردیم این سوره را و عمل به آن را فریضه و واجب می داند...

- خوب چرا تو نباید چشمت را بپوشانی تا من راحت و آزاد پوششم را خودم انتخاب کنم؟

* در قرآن به من قبل از تو تذکر داده اند... آیه 30 سوره نور اول به چشم پاکی و حجاب مردان تذکر داده و بعد به شما. اما اگر کمی از روحیات مردان را بدانی، می فهمی مرد با یکبار دیدن زنی نامحرم ممکن است به گناه بیفتد و این به خاطر ضعف او در مقابل قوه جنسی خود است درست بر خلاف زنان. حتی در قرآن آیاتی داریم که مکر شیطان را ضعیف(۴/۷۶)، و مکر زنان را بسیار بزرگ می شمارد(۱۲/۲۸)...

- جمله ای زیبا می گویم از مردان و پسرانی که طرفدار آزادی پوشش من هستند، بشنو که جوابی برایش نداری: می گویند حجاب زنان و دختران میهنم، پلک چشم ماست. یعنی چرا او خود را به زحمت بیندازد، ما چشم خود را کنترل می کنیم.

* این هم حرف مضحکی است. مگر می شود تو هر گونه می خواهی در جامعه بگردی و دیگران همه با این اعتقاد خود را کنترل کنند. یعنی همه این پسران و مردانی که اینگونه می گویند، می خواهند تو آزاد باشی؟ یا اینکه می خواهند تو برای هوسرانی آنها آزاد باشی؟ وقتی خدا به مردان می گوید: چشمت را بپوشان و نگاهت را کنترل کن، بعدش هم به زنان دستور پوشش می دهد و این را برای شما، حتی اگر چشم مردان کنترل شود، بهتر می داند.

تاریخ را نخوانده ای: وقتی مردی کور به خانه رسول الله(ص) می رود و حضرت زهرا(س) خود را می پوشاند و از اتاق بیرون می رود، به نظرت نمی توانست به خاطر کوری آن مرد خود را نپوشاند؟ این در حالیست که حضرت زهرا(س) در جواب رسول خدا می گوید: او مرا نمی بیند، من که او را می بینم و...

[+] . منتهی الامال، ج 1، ص 134.

این یعنی فقط دیده شدن و دیده نشدن مهم نیست، بلکه نفس اینگونه پوشش در جامعه بسیار مهم است، و پوشش در پاکی روح و روان و اعتقاد زنان و دختران تاثیر مهمی دارد...

دختر سرش را پایین انداخت و رفت...

دلم سوخت که چرا برخی از زنان و دختران میهنم کاری را می کنند که فقط مورد تائید شیطان ها و شیطان دوستان باشند...

خدایا همه ما را به راه خودت رهنما باش...

bioshimi93

New member
دخترک رو به من کرد و گفت:واقعا آقا؟

گفتم:ببخشید چی واقعا؟

گفت:واقعا شما بچه بسیجی ها از دخترای چادر به سر بیشتر از ما خوشتون میاد؟

گفتم:بله

گفت:اگه آره، پس چرا پسرایی که از ما ها خوششون میاد از کنار ما که میگذرند محو ما میشن!!

ولی همین خود تو و امثال تو از چند متری یه دختر چادری که رد میشیدفقط سر پایین میندازید و رد میشید

گفتم: آره راست میگی، سر پایین انداختن کمه!

گفت:کمه؟ببخشید متوجه نمیشم؟
گفتم : آره تو راست میگی برای تعظیم مقابل حجاب حضرت زهرا باید زانو زد... حقا که سر پایین انداختن کمه!

bioshimi93

New member
با حجاب شدم چون حجاب زیباست .....

ــ پس از اینکه به اسلام گرایش پیدا کردی و نوع پوشش اسلامی را پذیرفتی، اولین چیزی که برایت الهام‌بخش بود چه بود؟

لیلا حسین: نخستین چیز که الهام‌بخش من بود قرآن بود، کلیه شواهدی را که من پیدا کردم نشان‌دهنده این بود که این، یک دین حقیقی است، چرا که تمامی انبیا و نیز امامت را قبول دارد که از نظر من بسیار مسئله منطقی‌ای بود.

کم کم این دانش و شناخت را پیدا کردم که اسلام تنها بعد بیرونی ندارد بلکه دارای بعد درونی نیز هست و باید از درون هم به حفظ و نگهداری آن پرداخت.

خانواده من فکر می‌کردند که من خودم را دارم محروم می‌کنم، چون من در فرانسه زندگی می‌کردم و در آنجا حجاب کاملا ممنوع است. با پوشیدن روسری، شما نمی‌توانید به مدرسه و محل کار بروید و از بسیاری از زندگی‌های اجتماعی محروم می‌شوید. برای خانواده من بسیار سخت بود که ببینند من تنها به خاطر پوشدن لباس زندگی‌ام را به لحاظ اجتماعی به خطر می‌اندازم. از نظر آنها لازم نبود که من مسلمان باشم و لازم نبود که با پوشیدن روسری مسلمانی خودم را نشان بدهم و کافی بود که تنها قلبا به آن ایمان داشته باشم. اما برای من این مسئله مهم بود چرا که در قرآن و بسیاری از سنت‌های پیامبر به اهمیت حجاب و شناخته‌شدن به عنوان مسلمان برای کسب احترام اشاره شده است. و من حاضر نبودم که آن را کنار بگذارم چرا که برای من چیزی بیشتر از پوشیدن لباس است.

... خانم‏های باحجابی که آنها ار می‏شناسم بسیار خوشحال هستند؛ چرا که این برای آنها یک افتخار است که خودشان را از نگاه دیگران پوشیده نگه می‌دارند. اگر ایمان شما ضعیف باشد شما این نکته را متوجه نخواهید شد و برای شما مهم نخواهد بود و فقط می‌خواهید که با دیگران اختلاط داشته باشید و می‌خواهید آنطوری زندگی کنید که آنها می‌گویند. مجددا می‌گویم که لازم است به اصول خود بازگردید و دریابید که چرا مسلمان هستید. چرا که اسلام دینی است که شما باید خود را تطبیق دهید و دینی نیست که توسط والدین به ارث برسد. و از این طریق باید به زیبایی اسلام و نیز زیبایی حجاب برای زنان و فایده آن برای آنها پی ببرید.

شفيع

Well-known member
پسر:دختر چا عرض اندام میکنی؟
دختر :به تو ربطی نداره.
ههههههههههههههه

fmmohammadi

New member
حجاب مصونیت نه ممنوعیت

حجاب حفاظ نه قفس

مروارید تا زمانی که تو صدفه مروارید و براش تلاش میشه

طلا همیشه پشت ویترینه و کلی حفاظ و دوربین مراقبشه
زن طلاست روحش لطیفه ظرافت داره

باید زهرایی باشی تا حجابش رو انتخاب کنی

mahii

New member
حجاب مصونیت نه ممنوعیت

حجاب حفاظ نه قفس

مروارید تا زمانی که تو صدفه مروارید و براش تلاش میشه

طلا همیشه پشت ویترینه و کلی حفاظ و دوربین مراقبشه
زن طلاست روحش لطیفه ظرافت داره

باید زهرایی باشی تا حجابش رو انتخاب کنی
امروز ترکوندیا ناقلا
حالا هی واسه ما دلبری کن
:applause:

شفيع

Well-known member
بچها دخترهای با حجاب خیلی خوشکلن و عالین بنظرم دختر نباشید سعی کنه هرچی دارو به رخ بکشه

parastar tbz

New member
پست زیبایی بودش .ولی برخلاف نوشته هاتون همسر من با حجاب بودن یا نبودن براش مهم نیستش. و ما سر این موضوع اصلا صحبت نکردیم
که این حرفا گفته بشه.

mahii

New member
پست زیبایی بودش .ولی برخلاف نوشته هاتون همسر من با حجاب بودن یا نبودن براش مهم نیستش. و ما سر این موضوع اصلا صحبت نکردیم
که این حرفا گفته بشه.
الان این خوبه یا بد پرستار جون؟؟؟؟؟/:21:

parastar tbz

New member
الان این خوبه یا بد پرستار جون؟؟؟؟؟/:21:
خوب معلومه خوبه دیگه البته نمیشه گفت ادما اونقد با هم فرق دارند.............. نظرات باهم متفاوته
خوب خودشم متین و سنگینه ولی میگه خانم باید زیبا باشه تو همه جا.برا همون اصلا براش مهم نیست......تو این زمینه انتخاب رو گذاشته به عهده من ...................چون به نظرش وفاداری مهمه نه ظاهر
والاه ما که تو اولین جلسه خواستگاری راجع به این موضوع خواستم حرف بزنم گفت یه جمله میگم::::: بهم گفت: به فرد خوشگل همه چی میاد هر چی دوست داری بپوش .
و تمام شد اصلا راجع به حجاب صحبت نشده تا حالا با اینکه الان من همسر قانونیشم هستم چیزی نمیگه درمورد حجاب.

GIsu

New member
خود نمائی قدیمی و مدرن

زنان عرب قبل از ظهور اسلام دارای پوشش شایسته نبودند

و با آشکار کردن زینت ها و نمایش برخی اندام خویش در جامعه حاضر می شدند

تا اینکه زمینه نزول آیات وجوب حجاب و حرمت خود نمائی در جامعه و مجالس عمومی

آماده شد و آیاتی به زنان ابلاغ شد

چنانچه می فرماید : در خانه های خود قرار بگیرید و همانند دوران جاهلیت نخستین

که زنان به منظور خود نمائی از منزل خارج می شدند

در میان مردم ظاهر نشوید

منظور این نیست که زن به طور کلی در خانه بنشیند بلکه این است که

برای خودنمائی و نمایش جاذبه های زنانه در میان مردم حاضر نشود

منظور از جاهلیت نخستین چنانچه تفاسیر گویند

جاهلیت قبل از بعثت رسول گرامی اسلام(ص) بوده که در آن عصر

وضعیت پوشش زنان عفیفانه و خودپسندانه نبوده است و بنابراین طبق این آیات

(نور -31 )خود آرائی و خود نمائی و بدحجابی زنان عمل جاهلانه ای است که

زنان عصر جاهلیت قدیم به آن مبتلا بودند و زنان مسلمان

نباید زیر بار چنین ننگی بروند.

اما چه شده است که زنان و دختران امروزی با توجه به گوشزدی که

قرآن کرده و به آنها گفته است که گول این فریب شیطان را نخورند

ولی باز دختران جوان و حتی برخی مادران نیز در این دام شیطانی

گرفتار شده اند.

این دخترانی که در خیابان آرایش کرده قدم می زنند

این دخترانی که موهای خود را برای جلب نظر بیرون می آورند

این دخترانی که با لخت کردن ساق دست و پای خود جلب توجه می کنند

این دخترانی که مانتوهای آنچنان تنگی می پوشند تا به آنها نگاه شود

این ها همه و همه کسانی هستند که فریب شیطان را خورده اند

بیائید برای استقبال از تنها معصوم باقیمانده عالم خود را آماده کنیم.

بالا