منابع مفید برای آزمون ارشد رشته ژنتیک انسانی

G.J.Mendel

New member
دستتون درد نکنه دیگه مهنام جان:25r30wi: یعنی ما که text میخونیم قرار قبول نشیم !!؟ چه انگیزه خوبی:thanks: یکم به آدم انگیزه بدید
پس حسابی فارسی امری رو بخونین که یک رقیب سرسرخت داریدا:ad54ad: البته رفیق دوران ارشد :smiliess (3): ایشالله همه موفق باشیم

mahnam

New member
دستتون درد نکنه دیگه مهنام جان:25r30wi: یعنی ما که text میخونیم قرار قبول نشیم !!؟ چه انگیزه خوبی:thanks: یکم به آدم انگیزه بدید
پس حسابی فارسی امری رو بخونین که یک رقیب سرسرخت داریدا، البته رفیق دوران ارشد ایشالله همه موفق باشیم

من همچن حرفی زدم؟؟!!!
گفتم سخته اما کسی که با زبان رابطه ی خوبی داره می تونه،
ایشالا شما جز اون دسته هستین که نتیجه ی خوبی میگیرین :28::riz304:

pejman00

New member
salam bacheha ,,,
man bejaee emery tamson mykhunam be nazareton eshtebahe ? sarfaslash eykiha
emry ya tompson ???????

mahnam

New member
salam bacheha ,,,
man bejaee emery tamson mykhunam be nazareton eshtebahe ? sarfaslash eykiha
emry ya tompson ???????

سلام دوست خوبم
خوش اومدی :rose:
احتیاط حکم می کنه که شما واسه کنکورت ریسک نکنی و خود امری رو بخونی
درسته که سر فصل ها یکیه اما گاهی سفارش می کنن که حتی ترجمه ی خود دکتر نوری رو بخونین تا از جمله ای مطابق با ترجمه ی ایشون غفلت نکرده باشین ( اغراق ):ph34r-smiley:
نمی دونم چقدر خوندین اما در هر صورت از خوندن امری ضرر نمی کنین
اگه قبلا تامسون رو خوندین پس الان امری براتون آسونه و اگه کلا نخوندین خب واسه شروع از امری بخونین پس
ضمن اینکه لطفا فارسی بنویسین تو انجمن، این جز قوانینه

آخرین ویرایش:

amitida

New member
سلام.من خیلی وقته نیومدم.کجا بود که نجما خلاصه نکات مهم فصل ها رو می نوشت؟

hasti13

New member
najma jan salam.mishe behem begi alan ke terme 4am reshte zist janevari vase tabestoon kodom ketaba ro shoro konam behtare(bara arshad mikham zhenetik ensani bekhoonam)?

baharnarenj16

New member
سلام واسه ژنتیک امری دارم میخونم ترجمه ی لیلا یوسفیان و...از انتشارات ابن سینا .....بنظرتون خیلی مهمه مترجمش کی باشه؟؟؟؟واسه بیوشیمی هم ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی که قبلا کتابش رو خونده بودم میخام مرور کنم بعد برم دنبال یه کتاب دیگه اما نمیدونم چی؟؟بیوشمی دکتر جعفرنژادیا دکتر احسانی کدوم کامتره؟؟ واسه سلولی هم (مسخرم نکنینا)کتاب برای کنکور نشر دیباج رو دارم میخونم که بعدش برم سراغ یه چیز دیگه که قصدم لودیش بود ولی الان فکر میکنم نمیرسم اخه خیلی کندم...شما یه چیزی معرفی کنین ممنون میشم زبانم رضازاده رو قبلا خوندم که بنظرم خیلی ساده بود و 504 رو هم دارم تموم میکنم بعدشم میرم سراغ لزگی نظرتون چیه ؟

Gene20

New member
بچه ها من امسال یه از رضا زاده خریدم به اسم سلولی مولکولی دکتر عبادی بود اما بعدها متوجه شدم این مال یکی از قبولی های ژنتیک شهید بهشتی 91 (خانم ندا منصوری)بود که این بسیار اعصاب خورد کن با جملات بی سروته نامفهوم . خیلی غلط غلوط و درهم بود افتضاح بود. خیلی هم بی محتوا . من پایه خوبی نداشتم بعدها فهمیدم که این چقدر تهی و بی ارزش بوده است .خواهش می کنم موقع خرید جزوات خیلی دقت کنید اشتباه منوتکرار نکنید این روزها بازار وکتاب داغه تو این گرونی ها مواظب باشید کسی شماروبه اشتباه نندازه. چون خودم خیلی ضررکردم جدا از زیان مالی درس سلولی ومولکولی ام خیلی ضربه خورد

_30min_

New member
بازم متوجه نشدم:wacsmiley:
یعنی خوندن کتاب بیوشیمی پزشکی با توجه به اینکه زبونشو میفهمم اشتباهه؟
میشه الان اینو بخونم بعد از مهر هارپر رو شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیکشم از همون اول هارپر بخونم:shocked:

_30min_

New member
وای یه عالمه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی یه چیز میگه؟؟تجربه دارا کدوم بهتره:خوندن سر فصلای مهم لودیش یا مهدوی به جای لودیش؟؟؟؟؟
تست زدن رو از کی؟ و از چه کتابی شروع کنم؟
مهنام جون بیو شیمی رو به همین روشی که خودم گفتم ادامه بدم یا نه؟

parvaneh.g

New member
دوست عزیز خیلی داری خودتو اذیت می کنی!!!! مهدوی کتابه خوبیه ولی کمه لودیشم در کنارش بخون.من خودم لودیش نمی خونم اینارو می خونم:مهدوی+عبادی+مجد(البته بعضی جاهاش).برای تست هم انتشارات کتابخونه فرهنگ+آی کیو بی

sajjad gholami

New member
سلام
ممنون از راهنمایی و لطفتون نسبت به دوستان
میخواستم امری رو برای آزمون 93 شروع کنم.
میخواستم بپرسم از تمام قسمتای کتاب(پاورقی و جدول و ...) سوال میاد؟
من امری ترجمه یوسفیان رو دارم که یه قسمتایی به نام بیشتر بدانید داره که تو کتاب دکتر دلویی نیست.ضمنا دکتر دلویی برخی اصطلاحات فارسی رو آورده که تو اون کتاب نیست.به نظرتون بهتره کتاب دکتر دلویی خونده شه؟

mahnam

New member
najma jan salam.mishe behem begi alan ke terme 4am reshte zist janevari vase tabestoon kodom ketaba ro shoro konam behtare(bara arshad mikham zhenetik ensani bekhoonam)?

شما ژنتیک خوندین؟؟ ژنتیکتون در چه حدیه ؟
سلولی و بیوشیمی چطور؟؟
فقط قصدتون بهداشته؟

mahnam

New member
سلام واسه ژنتیک امری دارم میخونم ترجمه ی لیلا یوسفیان و...از انتشارات ابن سینا .....بنظرتون خیلی مهمه مترجمش کی باشه؟؟؟؟واسه بیوشیمی هم ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی که قبلا کتابش رو خونده بودم میخام مرور کنم بعد برم دنبال یه کتاب دیگه اما نمیدونم چی؟؟بیوشمی دکتر جعفرنژادیا دکتر احسانی کدوم کامتره؟؟ واسه سلولی هم (مسخرم نکنینا)کتاب برای کنکور نشر دیباج رو دارم میخونم که بعدش برم سراغ یه چیز دیگه که قصدم لودیش بود ولی الان فکر میکنم نمیرسم اخه خیلی کندم...شما یه چیزی معرفی کنین ممنون میشم زبانم رضازاده رو قبلا خوندم که بنظرم خیلی ساده بود و 504 رو هم دارم تموم میکنم بعدشم میرم سراغ لزگی نظرتون چیه ؟

سلام
از ترجمه ی یوسفیان خیلی تعریف می کنن همونو بخونین
ضروریات خوبه ، اگه قبلا خوندین پس همونو بخونین بعدشم اگه خواستین کتاب یا جز و ه ی دیگه ای بخونین فرقی نداره دکتر احسانی باشه یا جعفرنژاد ، جفتشون امتحانشونو پس دادن تو این مدت ، ( اما شنیدم حجم ضروریات زاده ! سخت نیست با اون حجم 2 تا کتاب بخونین؟؟ )
می تونین بعد خوندنه ضروریات گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژادو کار کنین فک کنم کافی باشه
چون پاسخ های تشریحی ایشون تو کتاب تستش خیلی خوب و کامله
کتاب برای کنکور تنهایی به دردت نمی خوره ، اون واسه مروره و فقط نکته وار توضیح داده
شما نیازی نیست کل لودیش رو بخونین ، از روی یه کتاب تست قسمت های مرتبط رو پیدا کنین و بخونین
یا حداقل لودیش 2e ( خلاصه ی لودیش ) رو بگیرین بخونین
یا اگه دسترسی دارین جز و ه ی دکتر عبادی
یا کتاب های ایشون
اما فقط خوندنه برای کنکور سلولی، به درد نمی خوره
واسه زبانم برنامتون خوبه
موفق باشین

آخرین ویرایش:
بالا