سلام واسه ژنتیک امری دارم میخونم ترجمه ی لیلا یوسفیان و...از انتشارات ابن سینا .....بنظرتون خیلی مهمه مترجمش کی باشه؟؟؟؟واسه بیوشیمی هم ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی که قبلا کتابش رو خونده بودم میخام مرور کنم بعد برم دنبال یه کتاب دیگه اما نمیدونم چی؟؟بیوشمی دکتر جعفرنژادیا دکتر احسانی کدوم کامتره؟؟ واسه سلولی هم (مسخرم نکنینا)کتاب برای کنکور نشر دیباج رو دارم میخونم که بعدش برم سراغ یه چیز دیگه که قصدم لودیش بود ولی الان فکر میکنم نمیرسم اخه خیلی کندم...شما یه چیزی معرفی کنین ممنون میشم زبانم رضازاده رو قبلا خوندم که بنظرم خیلی ساده بود و 504 رو هم دارم تموم میکنم بعدشم میرم سراغ لزگی نظرتون چیه ؟
سلام
از ترجمه ی یوسفیان خیلی تعریف می کنن همونو بخونین
ضروریات خوبه ، اگه قبلا خوندین پس همونو بخونین بعدشم اگه خواستین کتاب یا جز و ه ی دیگه ای بخونین فرقی نداره دکتر احسانی باشه یا جعفرنژاد ، جفتشون امتحانشونو پس دادن تو این مدت ، ( اما شنیدم حجم ضروریات زاده ! سخت نیست با اون حجم 2 تا کتاب بخونین؟؟ )
می تونین بعد خوندنه ضروریات گنجینه ی تست های دکتر جعفرنژادو کار کنین فک کنم کافی باشه
چون پاسخ های تشریحی ایشون تو کتاب تستش خیلی خوب و کامله
کتاب برای کنکور تنهایی به دردت نمی خوره ، اون واسه مروره و فقط نکته وار توضیح داده
شما نیازی نیست کل لودیش رو بخونین ، از روی یه کتاب تست قسمت های مرتبط رو پیدا کنین و بخونین
یا حداقل لودیش 2e ( خلاصه ی لودیش ) رو بگیرین بخونین
یا اگه دسترسی دارین جز و ه ی دکتر عبادی
یا کتاب های ایشون
اما فقط خوندنه برای کنکور سلولی، به درد نمی خوره
واسه زبانم برنامتون خوبه
موفق باشین