..:: منابع مطالعاتی کارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی ::..

Haydi

New member
سلام
ميشه اسم كتاب دكتر محمد نژادو كامل بنويسين و بگيد واسه كدوم انتشاراتيه؟
ممنون

Sogand

New member
بچه ها کسی کتاب ایمونولوژی رویت ترجمه دکتر عبدالحسین کیهانی را پیشنهاد میکنه؟ البته برای شروع؟
مال انتشارات ارجمند هست این کتاب.
ممنون میشم اگر جواب بدید.
و اگر میشه کسانی که با تجربه هستن بگن بهترین روش برای خوندن درس ایمونو چیه؟ آخه خیلی فراره!

waria

New member
بچه ها کسی کتاب ایمونولوژی رویت ترجمه دکتر عبدالحسین کیهانی را پیشنهاد میکنه؟ البته برای شروع؟
مال انتشارات ارجمند هست این کتاب.
ممنون میشم اگر جواب بدید.
و اگر میشه کسانی که با تجربه هستن بگن بهترین روش برای خوندن درس ایمونو چیه؟ آخه خیلی فراره!
سلام
من از هرکی پرسیدم گفته عباس رو بخونم.البته اینکه برای شروع میخواید رویت رو بخونید،نمیدونم...یکی از دوستام میگفت:اول عباس بعد وجگانی بعد رویت...من خودم که از عباس شروع میکنم.البته کنارش 4 استاد رو هم میخونم.
برای اینکه یادتون نره هم خب باید،منظم مرور کنید...

Sogand

New member
بچه ها کسی اینجا هست که کتاب ایمنی 4 استاد را خونده باشه و توی کنکور درصد خوبی زده باشه؟ یعنی این کتاب اگر در کنار رویت خونده بشه کافیه؟

و یه سوال دیگه: از بین سرفصل های زیر که مال کتاب بیوشیمی برای کنکور نشر دیباج هست همه را باید بخونیم؟ یا فصلی هست که برای رشته ایمنی حذف شده باشه؟ مهمترین فصل ها کدوم ها هستند؟ بیشتر روی کدوم فصل ها تمرکز کنیم؟

1-آب،ph و الکترولیت
2-معرفی اسید های آمینه، ph ایزوالکتریک
3-پروتئین ها
4-آنزیم ها
5-بیوانرژی و اکسیداسیون بیولوژیک
6-ساختمان کربوهیدرات ها
7-لیپیدها
8-ساختمان اسیدهای نوکلئیک
9-ویتامین ها
10-هورمون ها
11-متابولیسم کربوهیدرات ها
12-متابولیسم لیپیدها
13-متابولیسم اسیدهای آمینه و پروتئین ها
14-متابولیسم پورفیرین ها و رنگدانه های صفراوی
15-متابولیسم اسیدهای نوکلئیک
16-غشا سلولی و انتقال مواد
17-بیولوژی مولکولی
18-هموستاز و انعقاد خون
19-بیوشیمی بالینی

Sogand

New member
Roiit e entesharate arjmand khooe
ama roitt ye eshkale bozorg dare
toosh pore tahqiqate jadido under investigatione
vase hamin man khodam abol abbaso pishnahad mikonam

ممنون ورسا جان

منم خودم رویت مال انتشارات ارجمند را دارم به علاوه کتاب 4 استاد. راستی کتاب ایمنی شناسی برای کنکور نشر دیباج چطوره؟مثل کتاب بیوشیمیش کامل و خوبه؟

بچه ها در مورد فصل های بیوشیمی هم که قبلا پرسیدم لطفا راهنماییم کنید.

اگر تعداد بیشتری از بچه های ایمنی بیان اینجا خیلی عالی میشه.

sefidrooze

New member
عزیزان 4 استاد کتاب خوبیه ولی رفرنس ابوالعباس یا رویت هستش که فقط با اینا جواب میگیرین.ما که میکروب بودیم واسه 15 تا سوال رفته بودن سراغ اینا..کلاتونو قاضی کنید خودتون.بیوشیمی لنینجر

vahid91

New member
عزیزان 4 استاد کتاب خوبیه ولی رفرنس ابوالعباس یا رویت هستش که فقط با اینا جواب میگیرین.ما که میکروب بودیم واسه 15 تا سوال رفته بودن سراغ اینا..کلاتونو قاضی کنید خودتون.بیوشیمی لنینجر
lما هم که ایمنی بودیم واسه 15 سوال میکرب رفته بودن سراغ جاوتز زینسر مورای و...
پس میبینین..............

sara77

New member
bacheha yani kolan imeni to azmayeshga ha kari vasash hast akhe ba inke ye harfayo az aayande kareshun mizanid adam naomid mishe bere goshe khone lam bede ke behtare

Sogand

New member
bacheha yani kolan imeni to azmayeshga ha kari vasash hast akhe ba inke ye harfayo az aayande kareshun mizanid adam naomid mishe bere goshe khone lam bede ke behtare

سارا جان در واقع الان یه طوری شده که از نظر بازار کار رشته های علوم پایه مثل هم هستند اکثرا و بهتره ببینی علاقت به کدوم بیشتره, اینطوری حداقل از درسی که میخونی لذت میبری. ولی اگر درس برات مهم نیست,بهتره زودتر مشغول کار بشی و وقت خودتو سر درس خوندن تلف نکنی, اینو همه میگن که توی ایران هیچ کس از آینده شغلی خودش مطمئن نیست.
موفق باشی :rose:

fari

New member
دوستانی که ارشد میخونن و یا برای ارشد امتحان میدن میتونن در مورد منابع مطالعاتیشون اینجا بحث وگفتگو کنن.
بحث های حاشیه ای پاک میشه.
ممنون

سلام مرسی از این انجمنی که را انداختین من میخواستم ابی نظرتو بدونم واسه منابعی میخونم زبانم خیلی ضعیفه نمیدونم چی کار کنم الان دارم develop readin skill میخونم میخوام میخوام تهران قبول شم اگه نظرتو بگی کمکم کنی ممنون میشم بازم واسه این کارتون ممنون:smiliess (10):
بیوشیمی :احسانی
زیست:مجد
میکروب:جاوتز
ایمنی:ابواعباس

WBC

New member
سلام مرسی از این انجمنی که را انداختین من میخواستم ابی نظرتو بدونم واسه منابعی میخونم زبانم خیلی ضعیفه نمیدونم چی کار کنم الان دارم develop readin skill میخونم میخوام میخوام تهران قبول شم اگه نظرتو بگی کمکم کنی ممنون میشم بازم واسه این کارتون ممنون:smiliess (10):
بیوشیمی :احسانی
زیست:مجد
میکروب:جاوتز
ایمنی:ابواعباس
ایمنی: فقط عباس (بخش آنتی بادی از وجگانی بخونید)
زیست سلولی: خلاصه سلولی مولکولی لودیش
مولکولی: بخش مولکولی زیست سلولی مولکولی مجید مهدوی
میکروب: عباس بهادر کتابخانه فرهنگ
بیوشیمی: بیوشیمی برای کنکور(فقط)
زبان: لزگی + رضازاده

اینا صد در صد برای قبولی کافی اند... تا می تونید از مطلب اضافی خوندن بر حذر باشید
اگه خواستید آزمون هم شرکت کنید: آزمونای سنا

waria

New member
بحث و تبادل نظر در مورد منابع مفید برای آزمون کارشناسی ارشد رشته ایمنی شناسی

سلام بر دوستان عزیز...
به پیشنهاد ادمین این تاپیک رو درست کردم تا درمورد منبابع مطالعاتی رشته ایمنی بحث کنیم
لطفا در مورد منابعی که میخونید وراضی هستید اینجا صحبت کنید تا بقیه ی داوطلبان هم استفاده کنند
باتشکر
...

پ ن:
منابع استفاده شده توسط بچه های موفق آزمون سال 93

ایمنی شناسی:
ابوالعباس 2012 - ترجمه دکتر کیهانی / ترجمه دکتر ماهرو میر احمدیان => برید کتابفروشی و از نزدیک ببینید کدوم ترجمه مناسب تره واستون.
ایمنی شناسی دکتر وجگانی
ایمنی شناسی 4 استاد
اصول سرولوژی دکتر پرویز پاکزاد
ایمنی شناسی برای کنکور

بیوشیمی:
لنینجر
هارپر
بیوشیمی برای کنکور دکتر پروین پاسالار
بیوشیمی دکتر احسانی
گنجینه جامع و طبقه بندی شده بیوشیمی

سلولی ملوکولی:
لودیش 3 جلد
خلاصه لودیش
زیست شناسی سلولی ملوکولی و مهندسی ژنتیک مجید مهدوی
زیست سلولی ملوکولی دکتر عبادی
زیست شناسی سلولی ملوکولی برای کنکور
زیست شناسی سلولی ملوکولی مریم خالصی

باکتری:
کتاب جامع باکتری شناسی دکتر زهرا پاکباز
میکروب شناسی پزشکی دکتر عباس بهادر

زبان:
504
1100 تافل
504 تاقل
زبان عمومی دکتر رضازاده
لزگی
نگاهی جامع بر زبان دکتر حسن یعقوبی
لغات کنکورهای سال های گذشته

آخرین ویرایش توسط مدیر:

waria

New member
ایمنی شناسی ابوالعباس
ویرایش 2010 یا 2012 استفاده میشه.
من ترجمه ی احمد مسعود رو دارم2012.ترجمه ی خوبیه.مال انتشارات رفیع

waria

New member

arshade90

New member
ایمنی عباس ... 2007 یا 2010 ترجمه دکتر کیهانی

زیست مهدوی به همرا خلاصه لودیش ( لینک خرید آنلاین: http://shop.olompezeshki.com/product/338/خلاصه-زیست-شناسی-سلولی-مولکولی-لودیش-2008/)

بیو برای کنکور انتشارات دیباج یا پاسالار انتشارات فنی تهران (لینک خرید آنلاین: http://shop.olompezeshki.com/product/387/برای-کنکور-بیوشیمی/)

باکتری برای کنکور دیباج (لینک خرید: http://shop.olompezeshki.com/product/371/برای-کنکور-باکتری-و-ویروس-شناسی/)

زبان 504 با رضازاده....اگه اینارو بلدین برین لزگی. (لینک خرید آنلاین: http://shop.olompezeshki.com/category/28/زبان-عمومی-و-تخصصی/)

بازم اگه سوالی داشتین...بگین.

waria

New member
ممنون ارشد...کتاب رضازاده قسمت گرامرش لازمه بخونیم؟؟واینکه درمورد تستای 3m میدونی چطورین؟؟

pariya

New member
منم ایمنی و زیست رو کتابایی که واریا جان گفتن رو دارم.
برای بیو من کتاب ضروریات یوشیمی نوشته دکتر رضا محمدی رو دارم و راضیم. مال انتشارات اییژ هست . زبان و باکتری هم بالا گفته شده و منم اونارو دارم/
موفق باشین دوستان

لینک خرید آنلاین ضروریات: http://shop.olompezeshki.com/product/495/ضروریات-بیوشیمی-دکتر-رضا-محمدی/

waria

New member
پریا جان ضروریات بیوشیمی کتاب کنکوریه؟؟مثل کتاب برای کنکور؟؟؟؟

pariya

New member
پریا جان ضروریات بیوشیمی کتاب کنکوریه؟؟مثل کتاب برای کنکور؟؟؟؟
بله عزیزم . من راضیم قبلش هم از چند نفر پرسیدم.
نوشته روی جلدش برای ازمون های ورودی کارشناسی ارشد ودکترای تخصصی گذوه پزشکی وعلو م زیستی
یه کتاب ابی و قطوره
بیش از 3000 ازمون 4گزینه ای
به همراه سوالای ارشد ..و دکترا.. با جوابای تشریحی
عزیزم روی جلدشو کامل نوشتم براتون

بالا