سلامبچه ها کسی کتاب ایمونولوژی رویت ترجمه دکتر عبدالحسین کیهانی را پیشنهاد میکنه؟ البته برای شروع؟
مال انتشارات ارجمند هست این کتاب.
ممنون میشم اگر جواب بدید.
و اگر میشه کسانی که با تجربه هستن بگن بهترین روش برای خوندن درس ایمونو چیه؟ آخه خیلی فراره!
Roiit e entesharate arjmand khooe
ama roitt ye eshkale bozorg dare
toosh pore tahqiqate jadido under investigatione
vase hamin man khodam abol abbaso pishnahad mikonam
lما هم که ایمنی بودیم واسه 15 سوال میکرب رفته بودن سراغ جاوتز زینسر مورای و...عزیزان 4 استاد کتاب خوبیه ولی رفرنس ابوالعباس یا رویت هستش که فقط با اینا جواب میگیرین.ما که میکروب بودیم واسه 15 تا سوال رفته بودن سراغ اینا..کلاتونو قاضی کنید خودتون.بیوشیمی لنینجر
bacheha yani kolan imeni to azmayeshga ha kari vasash hast akhe ba inke ye harfayo az aayande kareshun mizanid adam naomid mishe bere goshe khone lam bede ke behtare
دوستانی که ارشد میخونن و یا برای ارشد امتحان میدن میتونن در مورد منابع مطالعاتیشون اینجا بحث وگفتگو کنن.
بحث های حاشیه ای پاک میشه.
ممنون
ایمنی: فقط عباس (بخش آنتی بادی از وجگانی بخونید)سلام مرسی از این انجمنی که را انداختین من میخواستم ابی نظرتو بدونم واسه منابعی میخونم زبانم خیلی ضعیفه نمیدونم چی کار کنم الان دارم develop readin skill میخونم میخوام میخوام تهران قبول شم اگه نظرتو بگی کمکم کنی ممنون میشم بازم واسه این کارتون ممنون:smiliess (10):
بیوشیمی :احسانی
زیست:مجد
میکروب:جاوتز
ایمنی:ابواعباس
ممنون ارشد...کتاب رضازاده قسمت گرامرش لازمه بخونیم؟؟واینکه درمورد تستای 3m میدونی چطورین؟؟
بله عزیزم . من راضیم قبلش هم از چند نفر پرسیدم.پریا جان ضروریات بیوشیمی کتاب کنکوریه؟؟مثل کتاب برای کنکور؟؟؟؟