مغز شما چند سالشه؟ (خیلی جالب.حتما انجام بدین)

reza.n

New member
در دومین باری که انجام دادم تستو(همین الان) به 20 کاهش یافتم.:65d6a5d6s:

reza.n

New member
اینم مدرکش.
untitled-96080502.jpg

mahsa.

New member
:p7977cujr38iyymsu8:ای وای بازمن نبودم
این رضا وواریا شروع کردند.

waria

New member
ما حرف شما رو قبول داشتیم.احتیاج به مدرک نبود که...ولی درکل این مدرک نمیشه ها.از کجا معلوم این امتیاز مال خودتون باشه؟؟شاید یکی دیگه انجامش داده .شما بگو یکی در حین انجام این تست ازت فیلم بگیره،بعد بذارش اینجا.به اون میگن مدرک:a2d3:(البته ما همچنان حرف شما واسمون سنده:riz304:)ویه سوالی برام پیش اومد.اون گوشه زده اینترنت قطعه که؟؟؟!!!ودر آخر یه توصیه:اون دسکتاپتو یه کم مرتب کن.ثواب داره:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

sokot

New member
رضا ادامه بده.تو میتونی هنوز به دنیا نیومده باشی.آخرش سن مغزت میشه صفر.آک آک:idea_majidonline:

parnia

New member
فك كنم هرچي سن مغز بيشتر باشه يعني باهوشتر!!! بچه ها يكي به من بگه ه ه ه ه ماجرا چيه؟ بايد سن مغز زياد باشه يا كم؟
والا اونایی ک سن کم آوردن ادعای باهوش بودن دارن...ولی ما باهوش تریم...ازین مغزه کار کشیدیم...اونا آک نگهش داشتن...ناراحت نباش عزیزم...من 1 سال ازت بزرگترم...

reza.n

New member
ما حرف شما رو قبول داشتیم.احتیاج به مدرک نبود که...ولی درکل این مدرک نمیشه ها.از کجا معلوم این امتیاز مال خودتون باشه؟؟شاید یکی دیگه انجامش داده .شما بگو یکی در حین انجام این تست ازت فیلم بگیره،بعد بذارش اینجا.به اون میگن مدرک:a2d3:(البته ما همچنان حرف شما واسمون سنده:riz304:)ویه سوالی برام پیش اومد.اون گوشه زده اینترنت قطعه که؟؟؟!!!ودر آخر یه توصیه:اون دسکتاپتو یه کم مرتب کن.ثواب داره:r:
فیلمشو به دلایل امنیتی نمیذارم میفهمن من خیلی مخم میان میدزدنم.:whistle:ولی مال خودمه.اونم اینترنت قطع نیست عزیزم.مال دانشگاه اینطوریه همیشه وصل هم که میشی یه علامت داره روش.نمیدونم چرا.و در آخر یه سوال:شما یه تعریفی از دسکتاپ بده واسه بچه ها که چیه بعد من مرتبش میکنم.واقعا دسکتاپ یعنی نمیدونی چیه ها جانم:whistle:

reza.n

New member
رضا ادامه بده.تو میتونی هنوز به دنیا نیومده باشی.آخرش سن مغزت میشه صفر.آک آک:idea_majidonline:
نه جانم.نگران روحیه ی بقیه بچه هام.واریا رو نگاه کن چه حرصی میخوره.واسه سلامتی بقیه خوب نیست:whistle::p

waria

New member
فیلمشو به دلایل امنیتی نمیذارم میفهمن من خیلی مخم میان میدزدنم.:whistle:ولی مال خودمه.اونم اینترنت قطع نیست عزیزم.مال دانشگاه اینطوریه همیشه وصل هم که میشی یه علامت داره روش.نمیدونم چرا.و در آخر یه سوال:شما یه تعریفی از دسکتاپ بده واسه بچه ها که چیه بعد من مرتبش میکنم.واقعا دسکتاپ یعنی نمیدونی چیه ها جانم
آره تا همین الانشم خطرِ دزدیدنتون وجود داره...خیلی مواظبِ خودتون باشین:thumbsupsmileyanim:واقعا نمیدونی دسکتاپ چیه؟؟:21:صفحه ی میزِ کارتونو میگم.فکر کنم فارسیش همین میشه دیگه.:ahi5slcgm04mi8jqqkl

waria

New member
نه جانم.نگران روحیه ی بقیه بچه هام.واریا رو نگاه کن چه حرصی میخوره.واسه سلامتی بقیه خوب نیست:whistle::p
کی ؟؟من حرص میخورم؟؟:thumbsupsmileyanim:کو؟؟نشانه ای از حرص تو صورتِ من میبینین؟؟:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:
بالا