معیار ازدواج

MOHAMMAD.R

New member
من که برام پیش اومد و همه ی چیزایی که میخاستم رو داشت ولی...
این درصد رو گفتم تا خانما بدونن که اگه آقایی ازشون خواستگاری میکنه حتما از نظر آقا بهترین بوده و هم عقل و هم احساس نسبی ایشون نسبت به خانم در حد بالا بوده وگرنه اصلا اقدام نمیکرد..
قرار نیست که برا خوشبخت بودن معیارای سخت و دست نیافتنی داشته باشیم که!!!!!!!!!

80 درصد خیلی خیلی بالاست،تجدید نظر بفرمایین وگرنه تا آخر گندمزار میری و دست خالی برمی گردی:smiliess (3):

یه پیشنهاد دارم برای همه دوستانی که میخوان ازدواج کنن ،یا ازدواج کردن و میخوان همیشه عاشقانه همدیگه رو دوست داشته باشن، یا اردواج کردن و خدای نکرده راضی نیستن و فکر میکنن همسرشون دوستشون نداره و درکشون نمیکنه .................. حتما حتما و ختما کتاب( " مردان مریخی زنان ونوسی " جان گری ) رو بخونین.
خانم ها فصل شش رو چند بار بخونین.

MOHAMMAD.R

New member
این خیلی ارزشمند هستش که انسان همیشه عقل و منطق رو سرلوحه ی خودش قرار بده ولی من خودم شخصا قدرت احساس خانما رو تحسین میکنم و به نظرم حیف هستش که بخان این قدرتو به حاشیه ببرن و اونو به زور نا دیده بگیرن,خانما شاید به خاطر همین حس قویشون مایه ی آرامشی برا مردا شدن,این خلقت خداست...
البته افسوس به خاطر سو استفاده هایی که اکثر خانما رو نسبت به این قدرت قشنگشون بدبین میکنه..

Quote=zot;89586]خانم ها خیلی زود احساساتی می شن و از روی احساس عمل می کنن و بنابراین شاید اگر خواستگاری می رفتن با مشکل برمی خوردن ! میدونید به نظر من اولین لایه ی شخصیتی یه دختر احساسات هستش که خب خیلی زود خدشه دار میشه و تحت تاثیر قرار میگره !
البته بنده به عنوان یک خانم همیشه سعی می کنم که عقلانی اول نگاه کنم هرچند گاهی مشکل میشه ولی حداقل در آخر آرامشم بیشتر هستش![/quote]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tata

ZOT

New member

من با اینکه آقایون تو درخواست بایدپیش قدم بشن موافقم.ولی فکرنمیکنم که کار زیاد سختی باشه .چون وقتی پسری بخواد خودش انتخاب کنه اگرچه چندین معیار هم داشته باشه میبینی یکی به دلش نشسته که متفاوت از اون چیزی هست که همیشه حرفشو می زد.

البته من با نظر شما هم موافقم آقایون وقتی کسی رو دوست داشته باشن راحتترن چون خب درخواست از طرف اونهاست ولی اگه یه دختر از کسی خوشش بیاد و نتونه بهش بفهمونه که دوستش داره خیلی سخت میشه !

bacillus.bs

New member
الان که دیگه اقایون خواستگاری نمی کنند/خانما خواستگاری میکنند/از جامعه بی خبرید/البته این در مورد همه نیست ولی من زیاد از این موردا دیدم

varia

Well-known member
مومن(ایمان با عقل و درایت)خوش اخلاق و خوش برخورد،زیاد گیر نده، حجاب معمولی،از خانواده با وضع مالی متوسط،تحصیلات لیسانس یا پایین تر، قیافه خوب(البته من زیاد زیبا پسند نیستم چون همه رو زیبا میبینم!!!!)،از لحاظ فرهنگی هم یا مثل هم باشیم یا بتونه با فرهنگ من وفق پیدا کنه!!

shahrzad67

New member
مومن(ایمان با عقل و درایت)خوش اخلاق و خوش برخورد،زیاد گیر نده، حجاب معمولی،از خانواده با وضع مالی متوسط،تحصیلات لیسانس یا پایین تر، قیافه خوب(البته من زیاد زیبا پسند نیستم چون همه رو زیبا میبینم!!!!)،از لحاظ فرهنگی هم یا مثل هم باشیم یا بتونه با فرهنگ من وفق پیدا کنه!!
lisans ya paein tar ??!!!!!1
jalebe "akhe aksaran migan lisans ya balatar

mw.ashel

New member
دوستای گلم شرایط هر کس متفاوت و برای خودش قابل قبوله و دعا میکنم که خدا تو زندگی همه رو خوشبخت کنه .

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
ولی زهرا اینکارا گاهی برا اینکه افراد به خودشون بیان لازمه و ربطی به چهره ی سایت نداره و ربطی به تحصیلات نداره
همیشه با دخترا بحث کردن و گاها توهین اصلا کاره خوبی نیس
پس تو برای این چه چاره ای داری به جز بی محلی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و قسمت تبادل نظرو خوب اومدی
به نظرت بحث هایی که یه نفر میکنه و جوابایی که میده تبادل نظره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار از اون چیزی که فک میکنی گذشته
من فک میکردم در جریان هستی ولی انگار نیستی!!!!!!!!!!!!!!!!!1

shima.p

New member
تارا ما که نمیخوایم باهاش مثه خودش بحث کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی محلی!

MOHAMMAD.R

New member
[

با شما تا حدی موافق هستم ولی همین آقایون اکثرا از در دیگه وارد میشن !!,متاسفانه دلیل اینکه خیلی از رابطه ها به ازدواج ختم نمیشه هم همینه...
نمیشه گفت توی این موضوع فقط آقایون مقصرند ولی خوب انتظاری که ازشون میره بیشتره,هرچند متاسفانه بعضی از خانما (شاید ناخواسته)با رفتارشون این اجازه رو به آقایون میدن که دیگه کمتر به ازدواج فکر کنن و خیلی راحت با اون خانم یه رابطه ی بی اساس داشته باشن(متاسفانه)...

QUOTE=Taraa;89888]

همه پسرا مث شما نیستن ..... و مث شما فکر نمیکنن ....... متاسفانه
خیلیاشون خیلی احساساتی برخورد میکنن و از کسی خاستگاری میکنن که فقط احساسشونو درگیر کرده و اگه یه خورده فک کنن میبینن طرف از نظر منطقی اصلا باهاشون جور نیست و با معیاراشون منطبق نیست ..... دیدم که میگم
[/QUOTE]

mehran35

New member
[

با شما تا حدی موافق هستم ولی همین آقایون اکثرا از در دیگه وارد میشن !!,متاسفانه دلیل اینکه خیلی از رابطه ها به ازدواج ختم نمیشه هم همینه...
نمیشه گفت توی این موضوع فقط آقایون مقصرند ولی خوب انتظاری که ازشون میره بیشتره,هرچند متاسفانه بعضی از خانما (شاید ناخواسته)با رفتارشون این اجازه رو به آقایون میدن که دیگه کمتر به ازدواج فکر کنن و خیلی راحت با اون خانم یه رابطه ی بی اساس داشته باشن(متاسفانه)...

منم قبول دارم علت افزایش آمارطلاف وکاهش ازدواج هم همینه که یا احساساتی ازدواج میکنن یا دیگه نمیتونن راحت به کسی اعتماد کنند وازدواج نمی کنند!واقعا چی شد که رابطه ها به این سمت پیش رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mikhak s

New member
ميبينم كه هلنا نوشته ي خودشو پاك كرده . درستشم همينه ، دختراي خوب كسي كه بي احترامي كنه بي احترامي هم ميشنوه . اول بايد از خودتون شروع كنيد .

tata

New member
من که برام پیش اومد و همه ی چیزایی که میخاستم رو داشت ولی...
این درصد رو گفتم تا خانما بدونن که اگه آقایی ازشون خواستگاری میکنه حتما از نظر آقا بهترین بوده و هم عقل و هم احساس نسبی ایشون نسبت به خانم در حد بالا بوده وگرنه اصلا اقدام نمیکرد..
قرار نیست که برا خوشبخت بودن معیارای سخت و دست نیافتنی داشته باشیم که!!!!!!!!!
:whistle: دچار عذاب وجدان شدم

human genetic1

New member
من هر چی خواستگار دارم روستاییه ولی با تحصیلات عالی یا امکانات عالی یا زشت با شرایط عالی درست برعکس چیزایی که دوست دارم جلوم سبز میشه دیگه بیخیال ازدواج شدیم...:smilies-azardl (181

varia

Well-known member
lisans ya paein tar ??!!!!!1
jalebe "akhe aksaran migan lisans ya balatar
هرچی پایین تر باشه بهتره مثله درخت های میوه باغ ها!!!که باید در اندازه مناسبی ارتفاع داشته باشه تا نه میوه هارو هدر بده ونه اونقدر بلند باشه که چیدن میوه مشکل بشه!!

helena

New member
ميبينم كه هلنا نوشته ي خودشو پاك كرده . درستشم همينه ، دختراي خوب كسي كه بي احترامي كنه بي احترامي هم ميشنوه . اول بايد از خودتون شروع كنيد .

عزیزم میشه شما هم با احترام حرف بزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بی احترامی نکردم فقط خاستم یه چندروزی سربه سرش بذاریم تا به دخترا اینقد کلکل نکنه و برای همه چی نظر نده
شما اول از خودتون شروع کنید بعد من را جلوی همه بچه ها فردی بی احترام جلوه بدین.شما میتونستید با پیام شخصی این حرفا را بزنین

sepidh gh

New member
QUOTE=nasiri35;90050]

منم قبول دارم علت افزایش آمارطلاف وکاهش ازدواج هم همینه که یا احساساتی ازدواج میکنن یا دیگه نمیتونن راحت به کسی اعتماد کنند وازدواج نمی کنند!واقعا چی شد که رابطه ها به این سمت پیش رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/size][/QUOTE]

به نظر من علاوه بر اون چیزایی که گفتید یکی از دلایلش می تونه این باشه که قبل از ازدواج واسه هم نقش بازی می کنن و چهره واقعی خودشون رو نشون نمی دن ... متاسفانه رفتار دختر و پسرا شده نمایش !!!!!!!!

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
عزیزم میشه شما هم با احترام حرف بزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بی احترامی نکردم فقط خاستم یه چندروزی سربه سرش بذاریم تا به دخترا اینقد کلکل نکنه و برای همه چی نظر نده
شما اول از خودتون شروع کنید بعد من را جلوی همه بچه ها فردی بی احترام جلوه بدین.شما میتونستید با پیام شخصی این حرفا را بزنین

خانمي من گفتم دختراي خوب!!! منظورم شخص شما يا يه نفر نبود.كلا گفتم.اگه باعث شده فكر كنيد "فقط" با شما بودم ببخشيد . كلكل كردن جرمه؟ شما با بقيه چكار داريد دوست دارن نظر بدن. تو يه پيام خصوصي لينكشو براتون ميزارم بعد قضاوت كنيد بي احترامي از كي شروع شده.

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
هرچی پایین تر باشه بهتره مثله درخت های میوه باغ ها!!!که باید در اندازه مناسبی ارتفاع داشته باشه تا نه میوه هارو هدر بده ونه اونقدر بلند باشه که چیدن میوه مشکل بشه!!

اين فقط درمورد خانما صدق ميكنه يا آقايون هم منظورتون هست؟

بالا