معیار ازدواج

tata

New member
با ایمان. مهربون.صادق.وفادار.با احساس .خانواده دوست.اجتماعی .تحصیلکرده.البته همه تحصیلکرده ها فهمیده نیستن و باالعکس خیلی از ادما با تحصیلات کم فو ق العاده فهمیده ان.بیشتر خوش تیپ باشه تا خوشگل.و اینکه به دل بشینه
اما یه چیزی که واقعا بهش ایمان دارم اینه که وقتی کسی خوب و مهربون باشه حتی اگه خیلی خوشگلم نباشه با خوبیاش خوشگل میشه.اگه از اول 100 نبود مهم نیست مهم اراده و تلاشیه که برای رسیدن به 100 انجام میده.من نمیخوام بگم خودم عالیم اما واقعا میدونم همه تلاشمو برای خوشبختیه کسی که دوستش دارم انجام میدم.همین انتظارم از کسی که قراره دوستم داشته باشه دارم
دوستم حرفت کاملا درسته و قبولش دارم :28:

matin

New member
هنوزم هستن کسائی که که پول رو ترجیح نمیدن البته خیلی کم و قشر مرفح جامعه !!! چون میدونن پول باعث خوشبختی میشه ولی ضامن خوشبختی نیست !!!

mehran35

New member
سلام یه سوال:اگه موردی پیش بیاد که شدیدا عاشق شما باشه ولی شرایط مورد نظر شمارونداشته باشه با اون ازدواج میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahrzad67

New member
سلام یه سوال:اگه موردی پیش بیاد که شدیدا عاشق شما باشه ولی شرایط مورد نظر شمارونداشته باشه با اون ازدواج میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

na ,che kariye akhe ,vaqti un chizi nabashe k mikhay ,faqat khodeto bichare kardi engar ,albate in nazare mane

Taraa

Well-known member
ایمان ، ایمان، ایمان، اخلاق ، یه کف دست علاقه دوطرفه

فقط همین

شفيع

Well-known member
بدون شك بايد قبول نكرد چنين چيزي رااخه مگه بازي هست ازدواج؟يك عمر و ساليان درازي رو باهم خواهين بود.

ZOT

New member
باید باهاش صحبت کنی و یه جوری بهش بفهمونی که به درد هم نمی خورین نه اینکه یکدفعه بگی نه راه من و تو جداست اینطوری ضربه ی بدی بهش خواهی زد !

mikhak s

New member
باید باهاش صحبت کنی و یه جوری بهش بفهمونی که به درد هم نمی خورین نه اینکه یکدفعه بگی نه راه من و تو جداست اینطوری ضربه ی بدی بهش خواهی زد !

عزيزم عاشق شدن اين چيزا حاليش نيست. هرچقدرم با طرفت حرف بزنيو منطق بياري او حرف خودشو ميزنه. درواقع هيچي جز عشق خودشو نميبينه

mikhak s

New member

نه اصلا عشق به تنهايي برات زندگي رو نمي سازه مخصوصا اينكه شرايطي رو كه ميخواي رو نداره. البته بستگي داره چه شرايطي ميخواي اگه مالي باشه كه خيليا اول ازدواجشون چيزي ندارن و دليلي نيست كه بخواي ردش كني (مگه ديگه آه در بساط نداشته باشه). ولي اگه چيزي غير از ماليه ، من بودم قبول نميكردم.

شفيع

Well-known member
نه اصلا عشق به تنهايي برات زندگي رو نمي سازه مخصوصا اينكه شرايطي رو كه ميخواي رو نداره. البته بستگي داره چه شرايطي ميخواي اگه مالي باشه كه خيليا اول ازدواجشون چيزي ندارن و دليلي نيست كه بخواي ردش كني (مگه ديگه آه در بساط نداشته باشه). ولي اگه چيزي غير از ماليه ، من بودم قبول نميكردم.
منظور شما از آه در بساط نداشتن چيه؟دقيق براشون توضيح بدين تا مشكلي پيش نياد.مثلا اگه ويلا يا شاسي بلند نداشته باشه منظورتونه؟!

mikhak s

New member
منظور شما از آه در بساط نداشتن چيه؟دقيق براشون توضيح بدين تا مشكلي پيش نياد.مثلا اگه ويلا يا شاسي بلند نداشته باشه منظورتونه؟!
چ

از نظر شما يعني اين؟ويلا...:smiliess (15): يعني كار خوبي نداشته باشه يعني نتونه از پس مخارج خوردو خوراك خودشو زنش بر بياد.

بالا