معیار ازدواج

شفيع

Well-known member
بچه ها تو این گیر ودار درس چه به فکر ازدواجید؟

نکنه قراره خبری بشه که ایتقدر به صرافت افتادید ؟

اوضاع اقتصادیتون عالیه ی یا کنکور ندارین یا...
هيچ كدام.درس داريم وضع اقتصاديمونم خوب نيست و كنكورم داريم اما يه نيم نگاهيم به ازدواج داريم

mw.ashel

New member
حالا آقا شفیع فکر آیندتو نمیکنی که رفتی و به سلامتی ازدواج کردی و پولدار و خوشبخت شدی و بعد چند سال صاحب فرزند دختر شدی برای ازدواجش میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ اون میفرستید کجا؟؟

شفيع

Well-known member
حالا آقا شفیع فکر آیندتو نمیکنی که رفتی و به سلامتی ازدواج کردی و پولدار و خوشبخت شدی و بعد چند سال صاحب فرزند دختر شدی برای ازدواجش میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ اون میفرستید کجا؟؟
هرجا كه دل تنگش ميخواد برود.من مانعي نميشم

ZOT

New member
تو حساب كن من در شصت سالگي زن بگيرم يه بچه داشته باشم.نميتونم كه بزرگيشو ببينم
اصن شما بیخیال نمیخواد تو همون 60 سالگی هم زن بگیری
لابد می خوای اون موقع یه زن جوون بگیری بعدم بمیری ( البته ببخشیدا خودت اینطور میگی !) یه خوانواده رو بدبخت کنی !
بیخیال داداش !!:whistle:

شفيع

Well-known member
اصن شما بیخیال نمیخواد تو همون 60 سالگی هم زن بگیری
لابد می خوای اون موقع یه زن جوون بگیری بعدم بمیری ( البته ببخشیدا خودت اینطور میگی !) یه خوانواده رو بدبخت کنی !
بیخیال داداش !!:whistle:
حالا همچين جونه جونم نه مثلا 18 ساله ميگيرم

شفيع

Well-known member
اااااا من فک کردم تو فکر 14-15 ساله ای !!؟؟:New (6):
همین الانش بهت یه 18 ساله میدن ؟!!!!!!! که 60 سالگیت بخوای !!:whistle:
]خواهر چرا نميدن؟
من لب تر كنم با كاميون ميارن ميريزن تو حياطمون

sokot

New member
با ایمان. مهربون.صادق.وفادار.با احساس .خانواده دوست.اجتماعی .تحصیلکرده.البته همه تحصیلکرده ها فهمیده نیستن و باالعکس خیلی از ادما با تحصیلات کم فو ق العاده فهمیده ان.بیشتر خوش تیپ باشه تا خوشگل.و اینکه به دل بشینه
اما یه چیزی که واقعا بهش ایمان دارم اینه که وقتی کسی خوب و مهربون باشه حتی اگه خیلی خوشگلم نباشه با خوبیاش خوشگل میشه.اگه از اول 100 نبود مهم نیست مهم اراده و تلاشیه که برای رسیدن به 100 انجام میده.من نمیخوام بگم خودم عالیم اما واقعا میدونم همه تلاشمو برای خوشبختیه کسی که دوستش دارم انجام میدم.همین انتظارم از کسی که قراره دوستم داشته باشه دارم

helena

New member
]خواهر چرا نميدن؟

الهی چقد امیدواری.......
خدا نکنه سرشکسته بشی.................
اهل درس نیستی؟؟نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر تایپیکی که من میرم شما هم تشریف دارین.اگه یه کم درس به این کمر صاحب مردت بزنی بخدا هیچیت نمیشه...

zohreh22

New member
]خواهر چرا نميدن؟

بابا بزرگوار نوشابه چه رنگی دوس داری واست سرو کنیم یه وقت تعارف نکنی ها!!

رودروایسی هم نداشته باش خوب
خوب حرف دلتو بزن غم باد میگیری اگه یه وقت تو دلت بمونه !!!!!!!!!!!

bacillus.bs

New member
شفیع راست میگه/اگر پولدار باشه دختر 18 ساله هم بهش میدند/خبر از جامعه ندارید؟؟؟؟؟؟تو این گرونی اکثر دخترا فقط به پول فکر می کنند

mikhak s

New member
الهی چقد امیدواری.......
خدا نکنه سرشکسته بشی.................
اهل درس نیستی؟؟نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر تایپیکی که من میرم شما هم تشریف دارین.اگه یه کم درس به این کمر صاحب مردت بزنی بخدا هیچیت نمیشه...

وايي هلنا؟:dadad4: با بچه مردم چكار داري اينطوري حر ف ميزني آخه؟:14:

بالا